βαθια;
Διάβασε να μαθαίνεις κ να τελειοποιείς την τεχνική σου... ;)
βαθια;
Ασε τι λενε για πιπες παρε καλυτερα ενα τσιμπουκιΕρι, άντε πάρε καμιά πίπα...
Ασε τι λενε για πιπες παρε καλυτερα ενα τσιμπουκι
...με γκόμενα 28 που θα σουτάρω σύντομα
Δεν θυμαμαι καθολου για αναφερε λιγοχαχα τώρα μου θύμισες την παλιά διαφήμιση με την πίπα...
για να μην τον παιρνετε απο πισω..Δεν θυμαμαι καθολου για αναφερε λιγο
Δεν θυμαμαι καθολου για αναφερε λιγο
Και εγω καπως ετσι !!!Αν και το γαμήσατε το θέμα να πω και 'γω σαν σαραντάρης την γνώμη μου.Είμαι χωρισμένος με 2 κουτσούβελα με γκόμενα 28 που θα σουτάρω σύντομα , δουλεύω πολύ, προσπαθώ να φιάξω την φυσική μου κατάσταση έχω καλή δουλειά με αρκετά φράγκα και αν και καμιά φορά με παίρνει από κάτω νομίζω ότι μάλλον περνάω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου.
Διάβασε να μαθαίνεις κ να τελειοποιείς την τεχνική σου... ;)
η τεχνική τελειοποιείται με πρακτική αγαπητέ ντούρα ουχί με διάβασμα... ;)
όποιος /όποια ξεχνάει την ηλικία του και συμπεριφέρεται εκτός αυτής είναι για εμένα γελοίος αγαπητέ...
κούκλα.. τι είναι αυτά που λές?? θα μας τρελλάνεις...
μία απάντηση αρμόζει από έναν πενηντάρη.. "γύρνα σκύψε και θα δείς..."
κούκλα.. τι είναι αυτά που λές?? θα μας τρελλάνεις...
μία απάντηση αρμόζει από έναν πενηντάρη.. "γύρνα σκύψε και θα δείς..."
πως γινονται ολα τα θρεντ προσωπικα ακομα δεν εχω καταλαβει...
κοιτα να σου πω δεν ξερω τι κανεις εσυ... εγω γενικως μιλαω..
επαναλαμβάνω ουδέν προσωπικόν (όχι μεταξύ μας ότι θα έλεγα όχι για να βάζουμε τα πράγματ στην θέση τους).. ανέτρεξε στο προηγούμενο πόστ μου
αναλογως το ατομο αγαπητε...η βλακεια δεν εχει ηλικια παντως...κι οσο για τις 40αρες και τους 40ρηδες ο καθενας τους ξερει αν περναει καλα η οχι,τα υπολοιπα ειναι ετσι για να λεμε...αγαπητέ μου δεν γίνονται προσωπικά ούτε απήντησα επί προσωπικού.. είναι αλήθεια ότι 20 χρόνια πρίν ο 50ρης ήταν ξοφλημένος και 30 χρόνια πρίν ο 40ρης ήταν παπούς..υπάρχει και δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο αναφέρει "η ΑΕ Πρίγκηψ Αλέξανδρος, κατερχόμενος την Λεωφόρον Συγγρού με την ιλλιγιώδη ταχύτητα των 30 χιλιομέτρων εφόνευσε γραία 42 ετών"
αντε τώρα να πείς σε μία σαρανταρα ότι είναι γραία.. θα σου βγάλει τα μάτια (ασε δε που μερικές είναι καλύτερες από κάτι εικοσάρες που έχουν βαρέσει μπιέλα πριν την ώρα τους)
Μια λαική σοφία επίσης λέει "δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο" και με την ηλικία μαθαίνεις καλυτερους τρόπους