Νέα

40 ετών... παροπλισμός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
40 δεν ειμαι αλλα ματια εχω και βλεπω τι γινεται γυρω μου.πολλοι 40φευγα φαινονται και πιθανως ειναι καλυτερα απο πολλους 20αρηδες οσον αφορα τη φυσικη κατασταση γιατι γυμναζονται και δε καθονται ολη μερα στο ιντερνετ η στον καναπε και στις καφετεριες και πολλοι δουλευουν μια ζωη οποτε εχουν μαθει να ειναι αλλιως...
αντικειμενικα το σωμα φθινει μετα τα τριαντα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις μια υγιη σεξουαλικη ζωη και να εισαι δραστηριος,ειναι θεμα γονιδιων και θεμα γυμναστικης και κινησης γενικοτερα...
στον αντιποδα τωρα,οι σημερινοι 40αρηδες εχουν τοσες πολλες εννοιες που ειναι πολυ δυσκολο να ειναι ηρεμοι και χαλαροι ποσο μαλλον να γυμναζονται και να προσεχουν τι τρωνε...αμα σκεφτεσαι τον κωτσοβωλο την ωρα που γαμας ε λογικο δεν ειναι??( παλι ξεχασα τη δοση,τι θα κανω με την πιστωτικη της εθνικης κτλ)
συγχρονη ζωη=αγχος=δυσλειτουργια στυσης οποτε καταλαβαινει κανεις πως η μειωση του αγχους και η ασκηση βοηθανε...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:το αγχος κανει κακο και η συγχρονη ζωη επιδεινωνει τον αντρα με τις υποχρεωσεις της (οικονομικες,οικογενειακες,κοινωνικες)οποτε χρειαζεται τουλαχιστον να βρεθει καποιος χρονος για ασκηση και κυριως να ηρεμησουν οι σημερινοι 40αρηδες και βαλε...ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ αμα βγαζεις πχ 500ευρω και μενεις με τους γονεις σου στα 30 χωρις να εχεις μελλον...πολλες φορες ειναι και θεμα γονιδιων βεβαια,εχω δει ανθρωπο 67 χρονων (οικογενειακος φιλος)να πηγαινει ακομα στα μπορδελα αλλα αυτος δουλευε λατομεια μια ζωη και τωρα ειναι συνταξιουχος...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925
Και εγώ είδα πελατη μου 60 που χώρισε την 28 χρονη γκόμενα για μια πιτσιρίκα 24χρονη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ετσι ετσι δώστε κουράγιο ο ένας στον αλλο..αλλα ου γαρ ερχεται μόνον κυριοι..και δυστυχώς έρχεται συνηθως μαζί με καράφλα.. μπάκα..λαπάδιασμα και δυσκολίες στύσης.. :2funny: :2funny:
α.. και την ξεφτίλα να νομίζεις ότι είσαι και μικρός ακόμα χαχαχαχ αυτό που το πας; :jerking:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μετα τα 40 σου την πεφτουν και μικρες και μεγαλες(αμα εισαι και εμφανισιμος ειδικα..)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
μετα τα 40 σου την πεφτουν και μικρες και μεγαλες (αμα εισαι και εμφανισιμος ειδικα..)

ΕΤΣΙ! Μέχρι πριν λίγο καιρό πηδούσα (κρυφά εννοείται) κ μαμά (χωρισμένη MILFάρα, Στέλεχος ΑΕ) κ κόρη (τρελλό πιπίνι 18άχρονο, φοιτήτρια) ώσπου βαρέθηκα το κρυφτούλι κ τις σχόλασα κ τις δύο! Next... ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ετσι ετσι δώστε κουράγιο ο ένας στον αλλο..αλλα ου γαρ ερχεται μόνον κυριοι..και δυστυχώς έρχεται συνηθως μαζί με καράφλα.. μπάκα..λαπάδιασμα και δυσκολίες στύσης.. :2funny: :2funny:
α.. και την ξεφτίλα να νομίζεις ότι είσαι και μικρός ακόμα χαχαχαχ αυτό που το πας; :jerking:
στην πατσαβουρα την 65χρονη παιδούλα πες τα αυτα, που ειχε (τρομαρα της  :S) πεντε-πεντε τους γκομενους και τον εναν τον κομάτιασε κιολας και συνεληφθη χθες-προχθες (δεν θυμαμαι)..

αλλα ξεχασα, αυτηνης ''κρατουσε'' η μπογια της ακομη..  :tooth:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΕΤΣΙ! Μέχρι πριν λίγο καιρό πηδούσα (κρυφά εννοείται) κ μαμά (χωρισμένη MILFάρα, Στέλεχος ΑΕ) κ κόρη (τρελλό πιπίνι 18άχρονο, φοιτήτρια) ώσπου βαρέθηκα το κρυφτούλι κ τις σχόλασα κ τις δύο! Next... ;)
βρε dura εσυ ολο στελεχη συνηθως πηδας, γουσταρεις γυναικες με εξουσια? :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
στην πατσαβουρα την 65χρονη παιδούλα πες τα αυτα, που ειχε (τρομαρα της  :S) πεντε-πεντε τους γκομενους και τον εναν τον κομάτιασε κιολας και συνεληφθη χθες-προχθες (δεν θυμαμαι)..

αλλα ξεχασα, αυτηνης ''κρατουσε'' η μπογια της ακομη..  :tooth:

όποιος /όποια ξεχνάει την ηλικία του και συμπεριφέρεται εκτός αυτής είναι για εμένα γελοίος αγαπητέ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
βρε dura εσυ ολο στελεχη συνηθως πηδας, γουσταρεις γυναικες με εξουσια? :cheesy:

ειναι ο  στελεχοπηδηκτούλις! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καμία σχέση, απλά τυχαίνει λόγω δουλειάς να συναναντρέφομαι με τέτοιες... γενικά όμως πηδάω οποιαδήποτε όμορφη γκόμενα από 18 έως 45 μου κάθεται ;)

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οτι κινηται εκτελειται...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
όποιος /όποια ξεχνάει την ηλικία του και συμπεριφέρεται εκτός αυτής είναι για εμένα γελοίος αγαπητέ...
ετσι, ετσι.. μην ξεχναμε και το ''οποια'' !!

αντε ντε.. εγω θα στα θυμιζω βρε κουτο ?? (τσ τσ τσ.. ειστε πολυ ξεχασιαρες τα τεμαχια τελικα..  :tooth:)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ετσι, ετσι.. μην ξεχναμε και το ''οποια'' !!

αντε ντε.. εγω θα στα θυμιζω βρε κουτο ?? (τσ τσ τσ.. ειστε πολυ ξεχασιαρες τα τεμαχια τελικα..  :tooth:)

το θέμα ήτο δια τους παροπλισμένους "νέους" των 40 και είπα να αναφερθώ σε αυτούς.
Αλλά τελικά γουστάρεις να τα κάνω πουτάνα τα θεματάκια ε;  :2funny: :2funny: α και εγώ δεν είμαι τεμάχιο οπως η μαριάννα ...είμαι μπάζο  ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
το θέμα ήτο δια τους παροπλισμένους "νέους" των 40 και είπα να αναφερθώ σε αυτούς.
Αλλά τελικά γουστάρεις να τα κάνω πουτάνα τα θεματάκια ε;  :2funny: :2funny: α και εγώ δεν είμαι τεμάχιο οπως η μαριάννα ...είμαι μπάζο  ;)
ερι, χαλαρωσε, διωχνεις τις πουτσες απο διπλα σου μ αυτα που λες και μετα θα κανεις πιπες στους δονητες..  :)

και μη μου κλεινεις το ματι, ζαλιζομαι..  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom