Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Σου ανταποδίδω την φιλοφρόνηση.
Όταν πάψεις να φέρεσαι σαν πρεζωμένος χουλιγκάνος,
θα ανεβάσεις το επίπεδο σου.
Όσο είσαι φανατισμένος, ότι λες στον εαυτό σου τα λες και σε χαρακτηρίζουν.

Στο δια ταύτα,
το ΙΣΡΑΗΛ το παραδέχεσαι που ισοπεδώνει και τηγανίζει με φώσφορο τους εχθρούς του ?
Ναι προφανώς ρε συ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ.
ΗΛΙΘΙΕ.

Το Ισραήλ καθυστερημένε είναι σε αμυντική θέση. Του επιτίθονται οι καθυστερημένοι (σαν και εσένα) Μουσουλμάνοι πρώτοι.
Ο στρατός του Ισραήλ είναι ίσως ο πιο ηθικός στρατός (ίσως δεν έχει επιλογή επειδή όλοι τον παρακολουθούν έτοιμοι να τον δουν να κάνει λάθος).
Προειδοποιεί που θα ρίξει, δεν χτυπάει σε μέρη με παιδιά.
Έχεις δει τι κάνουν τα ζώα οι Μουσουλμάνοι;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αμα θεωρεις τον τροτσκιστη Τσομσκι  διανοια γελανε και τα τσιμενα , εχει φτασει στο πατο η αξιοπιστια απο τοτε που επιτειθεται στο Τραμπ
Μιλαμε για ζωο ολκης
Δεν ξέρω αν ο Τσόμσκι είναι ακόμα διάνοια. Οι αναρχικές ιδέες του είναι για κλάμματα.

Όμως όταν έγραψε το βιβλίο για το universal language του άξιζε Νόμπελ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τα αναρχοσκυλα  γεμισαν αφισες στη Πατησιων ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Εχουν παθει τραλαλα οι ηλιθιοι. Θα αλλαξουν  ονομα οι Σλαβοι με συνθετη ονομασια κι ειναι ικανοι να τους λενε ακομα Μακεδονια οι ουγκανοι και καλα για να πικαρουν τον λαο.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Ναι προφανώς ρε συ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ.
ΗΛΙΘΙΕ.

Το Ισραήλ καθυστερημένε είναι σε αμυντική θέση. Του επιτίθονται οι καθυστερημένοι (σαν και εσένα) Μουσουλμάνοι πρώτοι.
Ο στρατός του Ισραήλ είναι ίσως ο πιο ηθικός στρατός (ίσως δεν έχει επιλογή επειδή όλοι τον παρακολουθούν έτοιμοι να τον δουν να κάνει λάθος).
Προειδοποιεί που θα ρίξει, δεν χτυπάει σε μέρη με παιδιά.
Έχεις δει τι κάνουν τα ζώα οι Μουσουλμάνοι;

Πες το βρε άχρηστε ότι είσαι δικός μας ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ
και μη προκαλείς τους αθώους συνομιλητές με κεφαλαία και γυναικωτές ύβρεις.
Βεβαίως το ΙΣΡΑΗΛ προειδοποιεί που θα σκάσουν οι βόμβες και μέχρι που θα φτάσουν οι εκρήξεις.
Βεβαίως το ΙΣΡΑΗΛ έχει δικαίωμα να καίει με φώσφορο τα ζώα και τα παιδιά τους αν αναπνεύσουν.
Ζώα οι μουσουλμάνοι ,σωστός είσαι , σαπούνι οι μουσουλμάνοι.
Μεγάλο ΙΣΡΑΗΛ Μεγάλη Ελλάδα ΑΝΑΡΧΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
αυτο το βιβλιο ηθελα να το παρω αλλα το βρηκα στα 28ευρω στα παμπλικ και το αφησα
το εχεις ομως η πολιτεια γυρω στα 17-18
Το βιβλίο είναι εκπληκτικό. Παραθέτω απόσπασμα, μιλάει για τον Πρώτο Παγκόσμιο:

"Ο συνταγματάρχης μας, η αλήθεια να λέγεται, έδειχνε αποστομωτική παλικαριά! Έκοβε βόλτες καταμεσής στο λιθόστρωτο κι έπειτα πέρα δώθε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά, άνετος, λες και περίμενε κάνα φίλο στην αποβάθρα του σταθμού, λίγο ανυπόμονος μονάχα".

Και μετά από λίγο συνεχίζει:

"Ήταν λοιπόν τέρας ο συνταγματάρχης! Τώρα πια ήμουν βέβαιος, χειρότερος κι από σκυλί, δεν τον φανταζόνταν το θάνατό του! Αντιλήφθηκα ταυτόχρονα ότι θα 'ταν κάμποσοι σαν και δαύτον στο στρατό μας, λεβέντες, κι έπειτα άλλοι τόσοι σίγουρα στον αντικρινό στρατό. Ποιός ξέρει πόσοι; Ένα, δυο, ίσως πολλά εκατομμύρια συΝολικά; Απ' την ώρα εκείνη, η τρομάρα μου έγινε πανικός. Με τέτοια υποκείμενα, αυτή η σατανική βλακεία μπορούσε να βαστήξει επ' αόριστον... Γιατί να σταματήσουν; Ποτέ δεν μου φάνηκε πιο αδυσώπητη η ετυμηγορία των ανθρώπων και των πραγμάτων".

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πες το βρε άχρηστε ότι είσαι δικός μας ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ
και μη προκαλείς τους αθώους συνομιλητές με κεφαλαία και γυναικωτές ύβρεις.
Βεβαίως το ΙΣΡΑΗΛ προειδοποιεί που θα σκάσουν οι βόμβες και μέχρι που θα φτάσουν οι εκρήξεις.
Βεβαίως το ΙΣΡΑΗΛ έχει δικαίωμα να καίει με φώσφορο τα ζώα και τα παιδιά τους αν αναπνεύσουν.
Ζώα οι μουσουλμάνοι ,σωστός είσαι , σαπούνι οι μουσουλμάνοι.
Μεγάλο ΙΣΡΑΗΛ Μεγάλη Ελλάδα ΑΝΑΡΧΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ
Δεν είπα πως έχει τέτοιο δικαίωμα. Δεν το ασκεί κιόλας. Αλλά δεν γνωρίζεις.

Μέχρι πριν λίγο νόμιζα ήσουν καθυστερημένος. Τώρα είμαι ακόμα πιο σίγουρος χαχαχαχαχα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Και μονο που νομιζεις πως ειμαι κλωνος, εισαι παρανοικος ψυχοπαθης. Μπαν ποτε εφαγα ρε τουβλο; Κοπανα το ξερο κεφαλι σου σε κανεναν τοιχο μπας και συνελθεις απο τα παραληρηματα σου.

ντιν νταν η καμπανα χτυπα για σενα  :2funny: :2funny: :2funny:

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
gotham= ημιτρελος κλωνος του ντιν που παιρνει ψυχοφαρμακα και συνεχεια μπαναρεται

για να γινει πιο πιστευτος ο κλωνος του ντιν γραφει οτι ειναι πουστης κι γαμιεται με αντρες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να τον χαιρεται η ακροδεξια του σαιτ τον πουστη σας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και μονο που νομιζεις πως ειμαι κλωνος, εισαι παρανοικος ψυχοπαθης. Μπαν ποτε εφαγα ρε τουβλο; Κοπανα το ξερο κεφαλι σου σε κανεναν τοιχο μπας και συνελθεις απο τα παραληρηματα σου.

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Τα αναρχοσκυλα  γεμισαν αφισες στη Πατησιων ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Εχουν παθει τραλαλα οι ηλιθιοι. Θα αλλαξουν  ονομα οι Σλαβοι με συνθετη ονομασια κι ειναι ικανοι να τους λενε ακομα Μακεδονια οι ουγκανοι και καλα για να πικαρουν τον λαο.

Η ελληνικη αριστερα υποστηριζει οτι ειναι εναντια στον εθνικισμο, αλλα διαχρονικα υιοθετει τους εθνικισμους των γειτονικων χωρων (Τουρκια, Βουλγαρια, Σκοπια, Αλβανια).

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Δεν είπα πως έχει τέτοιο δικαίωμα. Δεν το ασκεί κιόλας. Αλλά δεν γνωρίζεις.

Μέχρι πριν λίγο νόμιζα ήσουν καθυστερημένος. Τώρα είμαι ακόμα πιο σίγουρος χαχαχαχαχα.

Εμείς να δείς για πόσο θύμα σε έχουμε χαχανούλη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Η ελληνικη αριστερα υποστηριζει οτι ειναι εναντια στον εθνικισμο, αλλα διαχρονικα υιοθετει τους εθνικισμους των γειτονικων χωρων (Τουρκια, Βουλγαρια, Σκοπια, Αλβανια).

γι αυτο στηριζει το πκκ και κουρδους ηλιθιε αστοιχειωτε

σου ειπα παψε να μιλας κλωναρι

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
γι αυτο στηριζει το πκκ και κουρδους ηλιθιε αστοιχειωτε

σου ειπα παψε να μιλας κλωναρι

παψε να λες στους συντροφους σου, εγω θα μιλαω ελευθερα.
ποιο ελληνικο αριστερο κομμα στηριζει το ΠΚΚ με εργα; οχι στα λογια

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ε, οχι και Αριστερα. Κατι πρεζακια αντιεξουσιαστες ειναι που τη βγαζουν σε καταληψεις  και εχουν  τετοιες ιδεες. Ποσο αντιπροσωπευση εχουν στο λαο; Αμελητεα.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

Μαζί με τον sparkling_water σιγοντάρω Ισραηλινό επεκτατισμό-εθνικισμό,
Σκοπιανό αλυτρωτισμό  και κάθε τι ανθελληνικό.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παψε να λες στους συντροφους σου, εγω θα μιλαω ελευθερα.
ποιο ελληνικο αριστερο κομμα στηριζει το ΠΚΚ με εργα; οχι στα λογια

ολα ρε τυπε απο το συριζα και κκε μεχρι τους ρουβικωνες που ειχαν στειλει ατομα ελληνες στη ρακκα

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μαζί με τον sparkling_water σιγοντάρω Ισραηλινό επεκτατισμό-εθνικισμό,
Σκοπιανό αλυτρωτισμό  και κάθε τι ανθελληνικό.
Οι Εβραίοι δεν επεκτείνονται, ίσα ίσα έδωσαν πρόσφατα εδάφη στην Παλαιστίνη.
Δεν είμαι υπερ κανενός κράτους. Είμαι κατά της βίας.
Βία ασκούν οι Μουσουλμάνοι στους Εβραίους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom