sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Από Άρτα, γιατί ?Απο που εισαι, αν επιτρεπεται;
Από Άρτα, γιατί ?Απο που εισαι, αν επιτρεπεται;
ολα ρε τυπε απο το συριζα και κκε μεχρι τους ρουβικωνες που ειχαν στειλει ατομα ελληνες στη ρακκα
Οι Εβραίοι δεν επεκτείνονται, ίσα ίσα έδωσαν πρόσφατα εδάφη στην Παλαιστίνη.
Δεν είμαι υπερ κανενός κράτους. Είμαι κατά της βίας.
Βία ασκούν οι Μουσουλμάνοι στους Εβραίους.
Συναγωνιστής που έχει χάσει κάπου τον δρόμο του με την κοινοκτησία.
Δεν είμαι νεοφιλελές, είμαι φιλελεύθερος, μην τα μπερδεύουμε. Όχι πως είναι κακό κάποιος να είναι νεοφιλελεύθερος, απλά υπάρχει διαφορά.
Δεν είμαι ανθέλληνας, αυτοί μισούν την Ελλάδα σαν έθνος, σαν ιδέα. Εγώ δεν δίνω δεκάρα για αυτό. Μισώ τα κράτη, αλλά δεν είναι το ίδιο.
Δεν είμαι προοδευτικός και δεν ξέρω καν τι σημαίνει.
Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του εκφυλισμού καμίας γλώσσας, απλά ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ. ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!
Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά κανενός έθνους, τα γράφω στα αρχίδια μου. Όμως αυτά πάντα ζητάνε κάτι από εμένα.
Και για να μην σε αφήσουμε παραπονεμένο:
Gotham:
- Εθνικιστάκος: Σου λείπει κάτι από την ζωή σου και φουσκώνεις τα μισά μυαλά σου με μεγάλες ιδέες ένδοξου έθνους και σπουδαίων παλαιότερων Ελλήνων, ίσως επειδή είσαι ηλίθιος και θέλεις μια αποζημίωση από την καριόλα την ζωή.
- Συμπλεγματικός: Θέλεις, επειδή έχεις κάτι στο μυαλό σου, να το έχουν όλοι. Αλλιώς δεν ανήκουν στην ίδια ομάδα με εσένα. Τους μισείς τους άλλους. Σου βαραίνουν την ύπαρξη. Πόσο ωραία θα ήταν να μην υπήρχαν. Ίσως να ήσουν πιο ευτυχισμένος αδερφέ!
- Μαλάκας: Μέρος της ανθρώπινης φύσης.
- Πολύ μαλάκας: Μέρος του να είσαι ο Gotham.
Από Άρτα, γιατί ?
Τι λες που δεν ασκούμε βία ?
Βεβαίως ασκούμε βία το προστάζει το Ταλμούδ άλλωστε
Οι Γκόιμ ή μάς προσκυνούν ή εξοντώνονται.
Οι Εβραίοι δεν επεκτείνονται, ίσα ίσα έδωσαν πρόσφατα εδάφη στην Παλαιστίνη.
Δεν είμαι υπερ κανενός κράτους. Είμαι κατά της βίας.
Βία ασκούν οι Μουσουλμάνοι στους Εβραίους.
Γιατι μου λες οτι σιγονταρεις καθε τι ανθελληνικο. Δηλαδη σιγονταρεις την αυτοκαταστροφη σου, σωστα;
Από Άρτα, γιατί ?
Απο εκει κοντα ειναι κι ο Τσιπρας...
Παρασύρθηκα λίγο,
βλέποντας όμως τους διαλόγους συμφωνώ σε μερικά με τον Gotham
Mαντεψτε σε ποιανου κηδεια πηγαν σχεδον 1 εκατομμυριο Εβραιοι στο Ισραηλ οταν πεθανε...
Israeli Sephardic leader Rabbi Ovadia Yosef in his weekly Saturday night sermon said that non-Jews exist to serve Jews.
“Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world; only to serve the People of Israel,” he said during a public discussion of what kind of work non-Jews are allowed to perform on Shabbat.
"Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat," he said to some laughter.
Yosef, the spiritual leader of the Shas Party and the former chief Sephardi rabbi of Israel, also said that the lives of non-Jews are protected in order to prevent financial loss to Jews.
"With gentiles, it will be like any person: They need to die, but God will give them longevity. Why? Imagine that one’s donkey would die, they’d lose their money. This is his servant. That’s why he gets a long life, to work well for this Jew,” said the rabbi, who recently turned 90.
Αυτα ουτε ο Χιτλερ δεν τολμησε να τα πει (δηλαδη αντιστοιχα οι μη Γερμανοι υπαρχουν μονο για να υπηρετουν τους Γερμανους σαν σκλαβοι). Οταν τα λενε οι Εβραιοι αρχιραββινοι ομως ειναι καλα... Εκει η Αριστερα δεν βλεπει ρατσισμο. Γαργαρα τα κανει...
Ε, οχι και Αριστερα. Κατι πρεζακια αντιεξουσιαστες ειναι που τη βγαζουν σε καταληψεις και εχουν τετοιες ιδεες. Ποσο αντιπροσωπευση εχουν στο λαο; Αμελητεα.
Κοίτα, αν κάποιος είναι εθνομηδενιστής δεν γίνεται να είναι ανθέλληνας.Εισαι εντελως νουμερο τελικα. Χρησιμοποιεις την "αδιαφορια" ως προκαλυμα για τον εθνομηδενικο ανθελληνισμο σου αλλα δεν πειθεις κανεναν. Ουτε καν τον εαυτο σου δε μπορεις να κοροιδεψεις.
Είναι παράλογο να είναι κάποιος περήφανος για κάτι που δεν ευθύνεται ο ίδιος. Μπορεί να είναι περήφανος επειδή έγραψε καλά στις εξετάσεις ή επειδή έβγαλε μεγάλη κουράδα. Αλλά να είναι περήφανος για κάτι που έγινε πριν από 2500 χρόνια, με ξεπερνάει.Τι θα πει εθνικιστακος; Δεν ειναι κακο το να εισαι υπερηφανος. Επισης ποτε δεν ειπα οτι ΕΓΩ ειμαι καποιος σπουδαιος, αρα μπουρδες λες, ως συνηθως.
Χαίρομαι, άρα δεν θα με εκτελέσεις αν με πιάσεις όταν πάω να ξεφύγω αν γίνει πόλεμος εξ'αιτίας ηλιθιών σαν και εσένα, έτσι δεν είναι;Συμπλεγματικος; Τον εαυτο σου περιγραφεις. Δε μισω τους αλλους. Τους λυπαμαι οταν ειναι αξιολυπητοι οπως εσυ. Τα σκουπιδια δεν αξιζουν μισος αλλωστε.
Πράγματι, αδυνατώ να καταλάβω αυτά που λες. Μόνο ένας ηλίθιος τα καταλαβαίνει.Η ηλιθιοτητα ειναι προβλημα ομως. Η αριστεριστικη δικη σου ηλιθιοτητα σιγουρα ναι διοτι προκαλει προβληματα και στους φυσιολογικους ανθρωπους που δεν ανεχονται εθνομηδενιστικα κομπλεξικα σκουλικια που θελουν να μπασταρδεψουν και να διαλυσουν τον κοινωνικο ιστο με τα πολυπολιτισμικα τους πειραματα. Φυσικα αδυνατεις να καταλαβεις αυτα που λεω καθως το ιδεοληπτικο ξεροκεφαλο σου ειναι και αργοστροφο εκτος των αλλων.
Εγώ δεν θα επέλεγα πόλεμο, θα έφευγα. Ας πάρουν ότι γουστάρουν οι Γερμανοί, αρκεί να σώσω την ζωούλα μου.Επειδη το εχουν πει λιγοι ευτυχως και παλαιοτερα αυτο. Δε με νοιαζουν ουτε κρατη, ουτε πατριδες, ουτε γλωσσα, ουτε εθνος, ουτε τιποτα. Οτι φαμε κι οτι πιουμε, η παρτη μας. Δουλεψε, καταναλωσε και ψοφα δηλαδη, μεχρι εκει. Αποφυγη πολεμου με καθε κοστος. Απολυτως κατανοητο. Δηλαδη αμα μας απειλησει το Λουξεμβουργο και απαιτησει καποια πραγματα, θα πρεπει να συναινεσουμε επειδη θα σκοτωθουν σιγουρα και καποιοι στρατιωτες; Δηλαδη οταν ο Χιτλερ ξεκινησε και κατακτουσε αδηφαγα ευρωπαικες χωρες, στη Μεγαλη Βρετανια το σκεφτονταν. Να του κηρυξουμε τον πολεμο τωρα αμεσως η να αναζητησουμε ντροπιαστικη ειρηνη αφηνοντας τον να κανει ο,τι θελει; Ετσι κι αλλιως το νησι ειναι μακρια ακομα απο τον πολεμο. Τι κι αν η Γερμανια εχει παρει Αυστρια, Τσεχοσλοβακια, παει για Πολωνια και σταματημο δεν εχει. Προτιμησε ο Βρετανος πρωθυπουργος Τσαμπερλαιν την ειρηνη με τον Χιτλερ και γυρισε πισω με το αεροπλανο κρατωντας στο χερι το κατορθωμα του. Το χαρτι που υπεγραψε. Η συνεχεια ειναι γνωστη. Τα ιδια και στην αλλη ακρη του Ατλαντικου. Με το κυμα του απομονωτισμου που σαρωνε τις ΗΠΑ. Ουτε ενας Αμερικανος στρατιωτης να μη πατησει το ποδι του στην Ευρωπη. Ας τα βγαλουν περα μονοι τους με τον Χιτλερ. Τι μας νοιαζει εμας; Φανταζομαι οσοι ειναι εδω οι φανατικοι ειρηνιστες, θα ηταν οι καλυτεροι θιασωτες του Χιτλερ και του Ναζισμου. Κατι τετοιους τους ανταμοιβε καλα σε καθε χωρα.
Ετσι.Εισαι εντελως νουμερο τελικα. Χρησιμοποιεις την "αδιαφορια" ως προκαλυμα για τον εθνομηδενικο ανθελληνισμο σου αλλα δεν πειθεις κανεναν. Ουτε καν τον εαυτο σου δε μπορεις να κοροιδεψεις.