Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Δε μαλώνω με κανένα φόρουμ, απλά οι χρυσαυγήτες προσπαθείτε να μου κάνετε μπούλινγκ για να με διώξετε και στο τέλος πάντα παίρνετε τάρχίδια μου. Εγώ πρώτος δεν έχω προκαλέσει κανέναν.

Ο ορισμός του "θεωρίες συνομωσίας", "ψεκασμενος" κτλ.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατι τι εχω εγω? Ειμαι δημοκρατης φιλελευθερος και πατριωτης. Καμια αντιρρηση,η μηπως ειναι κακο αυτο? Φιλικη συσταση σου κανω ως συμφορουμιτης, αν θες μη τη δεχεσαι. Ουτε σε βριζω αν προσεξες και κραταω επιπεδο

Τι μου λες ?? Και είχα την εντύπωση ότι με είπες ψυχασθενή ?? Δε ντρέπεσαι λίγο ρε να τα λες αυτά ?? Λίγο φιλότιμο αν είχες δε θα μου ξανάγραφες εδώ..μίλα στο φίλο σου τώρα και άσε με εμένα..

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατι τι εχω εγω? Ειμαι δημοκρατης φιλελευθερος και πατριωτης. Καμια αντιρρηση,η μηπως ειναι κακο αυτο? Φιλικη συσταση σου κανω ως συμφορουμιτης, αν θες μη τη δεχεσαι. Ουτε σε βριζω αν προσεξες και κραταω επιπεδο

Φιλελεύθερος και με τον Πούτιν !! ΖΉΤΩ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΊ !!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τελειώνω εδώ αηδιασμένος...έχω πιο σοβαρά πράγματα ν'ασχοληθώ από την αλητεία του bou

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι μου λες ?? Και είχα την εντύπωση ότι με είπες ψυχασθενή ?? Δε ντρέπεσαι λίγο ρε να τα λες αυτά ?? Λίγο φιλότιμο αν είχες δε θα μου ξανάγραφες εδώ..μίλα στο φίλο σου τώρα και άσε με εμένα..

Δε σε ξερω προσωπικα για να κανω διαγνωση αν εισαι ψυχασθενης, αλλα εγραψα οτι γραφεις σαν να εισαι  σε παραληρηματικη διαταραχη και δειχνεις σοβαρα διασχιστικα συμτπωματα παρανοικης συμπεριφορας.
Δε γραφω τωρα ουτε πολιτικα, ουτε προσβλητικ, καθαρα ψυχιατρικα γραφω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !! ΟΛΟΙ !! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ??

6315 μηνήματα και μόλις 2 like.

Μάλλον απλά γράφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δε σε ξερω προσωπικα για να κανω διαγνωση αν εισαι ψυχασθενης, αλλα εγραψα οτι γραφεις σαν να εισαι  σε παραληρηματικη διαταραχη και δειχνεις σοβαρα διασχιστικα συμτπωματα παρανοικης συμπεριφορας.
Δε γραφω τωρα ουτε πολιτικα, ουτε προσβλητικ, καθαρα ψυχιατρικα γραφω.

Είσαι γελοίος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φιλελεύθερος και με τον Πούτιν !! ΖΉΤΩ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΊ !!

Απο που συμπερανες οτι ειμαι με τον Πουτιν? Καταρχην να σε ενημερωσω οτι ειμαι Ελληνας πολιτης και ψηφιζω στην Ελλαδα.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026

Συνημμένα

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 11

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

δε περιμενω να εχεις αμεση επιγνωση της καταστασης σου, αλλα αν οπως γραφεις συμπεριφερεσαι, ειναι πολυ σοβαρη. Και δεν ειναι καθολου πλακα αυτο που λεω, ουτε το λεω για να σε προσβαλλω.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
τύπε οπως τα γραψες δε καταλαβα και δεν ξερω αν καταλαβες και συ το οτι η αλβανικη απειλη  που αναφερεις παίζει μονο με αμερικανικο νεύμαο ρωσικος "κινδυνος" υπάρχει αλλα δεν θα εξαλειφθει αν εμεις τους δωσουμε το ονομα που θέλουν
Kαλημέρα αδερφε...Φυσικα....Δικιο εχεις,και αυτο γραφω.Αλβανικη απειλη μονο υπο αμερικανικη υποκινηση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !! ΟΛΟΙ !! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ??

δηλαδή εγω που κοντραριστηκα μαζι σου αλλα εχω ψηφισει οικολόγους με βαζεις στους φασιστες?
συνεχισε να ταμπελιαζεις.
αμα είναι να το γυρισω σε χρυση αυγη για να σε δικαιωσω.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Γιατι βασεις οι Αμερικανοι δε μπορουν να κανουν με διακρατικη συμφωνια μονοι τους? Η Σουδικη Αραβια η το Μπαχρειν ανηκουν σε κανενα ΝΑΤΟ?
Δεν ειναι το ιδιο.Εκει υπάρχει άμεση χρηματοδοτηση με τους πετρελαιαδες και υπερπλουσιους Αραβες.
Θελουν να στησουν βασεις,υπο ΝΑΤΟΙΚΗ καλυψη. Σκεψου ότι σε ολοκληρη την ανατολικη ευρωπη,(πολωνια,Βαλτικες,και χαρακτηριστικο παραδειγμα της Ουκρανιας) δεν βαζουν ποδι μονοι τους. Υποκινουν μικρες ή μεγαλες επαναστασεις,αλλαζουν τους ντοπιους ηγετες,και μετα εισερχονται οι χωρες στο ΝΑΤΟ. Ακολουθει η τοποθετηση βασεων.
Στο κατω κατω,και το 2008 γιατι δεν μπηκαν οι Σκοπιναοι στο ΝΑΤΟ αφου και τοτε τους ηθελαν οι Αμερικανοι? Διοτι,δεν μπορεσαν οι Ευρωπαιοι (οι οποιοι σε αντιθεση με τους Αμερικανους,λατρευουν την γραφειοκρατια κτλ) να υπερκερασουν το κατασταστικο αρθρο της Συμμαχιας που αναφερει περι μη υπαρξη αλυτρωτικων σχεδιων σε άλλες χώρες τις συμμαχιας.

Και επειδη δεν λυθηκε τοτε το θεμα της Ονομασιας, δεν μπορεσαν να μπουνε.  

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

πρωτη μαχη στα 1993...δευτερη στα 2018...η τριτη καπου στα ...2043 ? η κανω λαθος ?  Ειναι μαλλον αυτο που ελεγαν οι πουρκουάδες ..."Drole de querre" ... Ο "ο ΠΑΡΑΞΕΝΟς ΠΌΛΕΜΟς" ... ΚΥΡΙΕ λΕΗΣΟΝ !

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Δεν ειναι το ιδιο.Εκει υπάρχει άμεση χρηματοδοτηση με τους πετρελαιαδες και υπερπλουσιους Αραβες.
Θελουν να στησουν βασεις,υπο ΝΑΤΟΙΚΗ καλυψη. Σκεψου ότι σε ολοκληρη την ανατολικη ευρωπη,(πολωνια,Βαλτικες,και χαρακτηριστικο παραδειγμα της Ουκρανιας) δεν βαζουν ποδι μονοι τους. Υποκινουν μικρες ή μεγαλες επαναστασεις,αλλαζουν τους ντοπιους ηγετες,και μετα εισερχονται οι χωρες στο ΝΑΤΟ. Ακολουθει η τοποθετηση βασεων.
Στο κατω κατω,και το 2008 γιατι δεν μπηκαν οι Σκοπιναοι στο ΝΑΤΟ αφου και τοτε τους ηθελαν οι Αμερικανοι? Διοτι,δεν μπορεσαν οι Ευρωπαιοι (οι οποιοι σε αντιθεση με τους Αμερικανους,λατρευουν την γραφειοκρατια κτλ) να υπερκερασουν το κατασταστικο αρθρο της Συμμαχιας που αναφερει περι μη υπαρξη αλυτρωτικων σχεδιων σε άλλες χώρες τις συμμαχιας.

Και επειδη δεν λυθηκε τοτε το θεμα της Ονομασιας, δεν μπορεσαν να μπουνε. 

Δηλαδή εμείς βιαζόμαστε να "λύσουμε το Μακεδονικό" για να φέρουμε μια ωρα αρχιτερα αμερικανικές βάσεις διπλα μας.

Ωραία λογική έχουμε σα χωρα και σαν πολίτες...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Δηλαδή εμείς βιαζόμαστε να "λύσουμε το Μακεδονικό" για να φέρουμε μια ωρα αρχιτερα αμερικανικές βάσεις διπλα μας.

Ωραία λογική έχουμε σα χωρα και σαν πολίτες...
Δεν βιαζομαστε εμεις...Μας "βιαζουν" αλλοι..και εμεις απλα καταχρεωμενοι και σφυοκαμπτες οπως αιώνες τωρα,υποκυπτουμε σε πιεσεις και συμφεροντα.Θεωρητικα δεν θα επρεπε εμεις να εχουμε πρεμουρα...

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Δεν ισχύει αφου πάντα μας πίεζαν. Τι άλλαξε τώρα?

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ποια μάχη για ποια Μακεδονία; Όλος ο κόσμος εδώ και χρόνια την αποκαλεί "Μacedonia"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom