Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μίλα με το φίλο σου τώρα, ντε !! αφού είστε ομοϊδεάτες και τα βρίσκετε και άσε εμένα τον "ψυχοπαθή"

σου συνιστω να ηρεμησεις λιγακι και να ξαναδεις αυριο λιγο πιο προσεχτικα τι γραφεις.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κλαψε και αλλο, το πολύ πολύ να με διώξουν. Θα παραμένεις σκουπίδι και εγω θα εχω περισσότερο χρόνο να διαβάζω. Μικρό το κακο! Το χρέος μου στη πατρίδα το εκανα και εδώ όπως το έκανα σε όλη μου τη ζωη παντου.

Ποιος να σε διώξει ρε υπάνθρωπε?? Αυτοί που τιμωρούν εμένα για τα δικά σου βρισίδια ?? Γιατί τώρα πήρες το καλός σου ύφος και σταμάτησες να βρίζεις ?? Θρασύδειλο, σκατόψυχο υποκείμενο !

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Μόνο που αν παρακολουθούσες τα διεθνή θα έβλεπες ότι όλο και επιβεβαιώνονται.

Το παρακολουθούσα τους πρώτους μήνες και μετά βαρέθηκα. Απλά οι Democrats φάγαν την ήττα της ζωής τους και έχουν πάθει κοκομπλόκο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Eσύ τιμωρείσαι επειδή είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ και έχεις καθυβρίσει όποιον δεν συμφωνεί με τα ΣΚΑΤΑ που έχεις στο κεφάλι σου.

Έχεις μαλώσει με το μισό forum,μην κλαίγεσαι τώρα σαν πουστράκι που το γαμήσανε και δεν το πληρώσανε

Έφερε και ενισχύσεις όλη τη χρυσή αυγή !! Γελάει ο κόσμος !! Βαλκάνιος πουτσαράς και τ΄αρχίδια μου κουνιόνται !! Βαλκάνιος πουσταράς μπορεί !

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Aυτό το μήνυμα σύμφωνα με τον admin είναι νορμάλ και τιμωρούμαι εγώ που διαμαρτυρήθηκα !!

"Ποιός Ρωσικός κίνδυνος ρε μαλακα ηλίθιε κομπλεξικε αγαμητε καραγκιόζη!!!!! Σκουπίδι ανθελληνικό που το μονο σου επιχείρημα είναι το "είσαι φασίστας".Ολη μερα και ολη νυχτα τραβας το πουλακι σου και γράφεις ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ στο ιντερνέτ!  Τράβα στη τρύπα σου ρε σκουλίκι! "

Eσύ τιμωρείσαι επειδή είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ και έχεις καθυβρίσει όποιον δεν συμφωνεί με τα ΣΚΑΤΑ που έχεις στο κεφάλι σου.

Έχεις μαλώσει με το μισό forum,μην κλαίγεσαι τώρα σαν πουστράκι που το γαμήσανε και δεν το πληρώσανε

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Είπαμε όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου τον χαρακτηρίζεις κατά το δοκούν(ελπίζω να μη θες μετάφραση).

Τέτοιος μαλαξ είσαι,να μαλώνεις με το μισό forum και να ονειρεύεσαι νεοναζί.

Δε μαλώνω με κανένα φόρουμ, απλά οι χρυσαυγήτες προσπαθείτε να μου κάνετε μπούλινγκ για να με διώξετε και στο τέλος πάντα παίρνετε τάρχίδια μου. Εγώ πρώτος δεν έχω προκαλέσει κανέναν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Έφερε και ενισχύσεις όλη τη χρυσή αυγή ?? Γελάει ο κόσμος !!

Είπαμε όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου τον χαρακτηρίζεις κατά το δοκούν(ελπίζω να μη θες μετάφραση).

Τέτοιος μαλαξ είσαι,να μαλώνεις με το μισό forum και να ονειρεύεσαι νεοναζί.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το παρακολουθούσα τους πρώτους μήνες και μετά βαρέθηκα. Απλά οι Democrats φάγαν την ήττα της ζωής τους και έχουν πάθει κοκομπλόκο.

Η Κλίντον έχασε τις εκλογές με 2.000.000 παραπάνω ψήφους από τον Τραμπ

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ένας αλήτης του υποκόσμου που μπήκε και με έβρισε απρόκλητα, όπως κάνει πάντα,  έκανε άνω κάτω όλο το θέμα και έφερε και ενισχύσεις !! Τα θερμά μου συγχαρητήρια...Και τι νομίζετε ότι πετύχατε τώρα ?? Ικανοποιείτε τα πιο ζωώδη ένστικτα και συμπλέγματά σας...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συστάσεις από ανθρώπους σαν εσένα δεν συνηθίζω να δέχομαι.

Γιατι τι εχω εγω? Ειμαι δημοκρατης φιλελευθερος και πατριωτης. Καμια αντιρρηση,η μηπως ειναι κακο αυτο? Φιλικη συσταση σου κανω ως συμφορουμιτης, αν θες μη τη δεχεσαι. Ουτε σε βριζω αν προσεξες και κραταω επιπεδο

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Μαλακίες εφόσον ο Πούτιν ως καλός άνθρωπος και δημοκράτης δεν κάνει τέτοια πράγματα !!

Όπως είχε απαντήσει και ο Πούτιν σε σχετική ερώτηση η Αμερική δεν είναι μπανανία αλλά υπερδύναμη. Ό,τι γνώμη και να έχεις για αυτόν πρέπει να παραδεχτείς ότι έχει απόλυτο δίκιο. Αυτά είναι αστειότητες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μαλακίες εφόσον ο Πούτιν ως καλός άνθρωπος και δημοκράτης δεν κάνει τέτοια πράγματα !!
Τύπε εχουν καταντησει φαιδροι οι εκει αριστεροι με το να προσπαθουν να αποδειξουν οτι η ασημαντη Ρωσια χακαρε τον τεχνολογικο γιγαντα Αμερικη
Η Κλίντον έχασε τις εκλογές με 2.000.000 παραπάνω ψήφους από τον Τραμπ
Ετσι ειναι το συστημα στην Αμερικη ρε σκατοπασοκο και ετσι θα γινει και εδω αν κανας τζεφρυς η κανας τσιπρας δωσουν δικαιωμα ψηφου σε οποιον λαθρομεταναστη εισβαλει στη χωρα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δε μαλώνω με κανένα φόρουμ, απλά οι χρυσαυγήτες προσπαθείτε να μου κάνετε μπούλινγκ για να με διώξετε και στο τέλος πάντα παίρνετε τάρχίδια μου. Εγώ πρώτος δεν έχω προκαλέσει κανέναν.

Ρε μλκ,με πόσα μέλη έχεις μαλώσει;
Έχεις κάτσει να μετρήσεις;
Αν όλοι αυτοί ήταν χ.α. τότε η χ.α. θα ήταν κυβέρνηση.

Ποιος προσπαθεί να σε διώξει και γιατί;
Απειλείς κάποιον με το χαζοsite σου ή τα post σου;

Θρασύς και προσβλητικος είσαι,γι'αυτό σε βρίζει τόσος κόσμος.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε μλκ,με πόσα μέλη έχεις μαλώσει;
Έχεις κάτσει να μετρήσεις;
Αν όλοι αυτοί ήταν χ.α. τότε η χ.α. θα ήταν κυβέρνηση.

Ποιος προσπαθεί να σε διώξει και γιατί;
Απειλείς κάποιον με το χαζοsite σου ή τα post σου;

Θρασύς και προσβλητικος είσαι,γι'αυτό σε βρίζει τόσος κόσμος.

ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !! ΟΛΟΙ !! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom