Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αποκαλύφθηκες ότι είσαι του ιδίου επίπεδου με αυτόν τον υπάνθρωπο και εσύ !! Τα βρίσκετε...

Ααααα σε παρκαλαω, εγω δεν ειμαι μπαοκτσης μπουγατσοκιμας  του σαββιδη  :2funny: Τριφυλλαρα και στο τοπικο  :rockon: :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Warned σ'εμένα και αυτόν τον αλήτη ατιμώρητο με τα βρισίδια που ρίχνει ??? Τα θερμά μου συγχαρητήρια !!
Τυπε θα εντάσσεται και αυτό στην προσπάθεια του φασισμού για παγκόσμια κυριαρχια :S

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Warned σ'εμένα και αυτόν τον αλήτη ατιμώρητο με τα βρισίδια που ρίχνει ??? Τα θερμά μου συγχαρητήρια !!

Μη μας το παίζεις αθώα περιστερα εχεις βρίσει το μισο φορουμ. Αγανάκτησα και εγω άνθρωπος ειμαι. Δεν εχω βρισει ποτέ μελος εκτος απο εσενα που επανειλημμένα με συκοφαντεις ως "φασίστα"

Συνημμένα

• Flag_of_Greek_Macedonia_svg (1).jpg
    Flag_of_Greek_Macedonia_svg (1).jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 45

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η προσπάθεια επιρροής της Ρωσίας και στα Βαλκάνια υπάρχει και ειναι αναμενόμενη,τωρα αν ειναι απειλη και για ποιον ειναι άλλο θέμα

Ρε τυπε επιρροη εννοειται πως εχει , πως καθε χωρα μικρη η μεγαλη επιδιωκει να ασκησει επιρροη. Και η Ελλαδα και η Τουρκια το κανουν, η Ρωσια δε θα το κανει?
Τωρα τι παγοσμιοα απειλη και φασισμος ( η Ρωσια που νικησε το φασισμο, τεσπα), και οτι εβαλε προεδρο στην Αμερικη. Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις με αυτα τα παραληρηματα.
Μου αρεσει που ελεγε για Βελοπουλους κλπ. Ο Βελοπουλος φαινεται γεωπολιτικος αναλυτης του Χαρβαρντη μπροστα σε αυτα .

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μη μας το παίζεις αθώα περιστερα εχεις βρίσει το μισο φορουμ. Αγανάκτησα και εγω άνθρωπος ειμαι. Δεν εχω βρισει ποτέ μελος εκτος απο εσενα που επανειλημμένα με συκοφαντεις ως "φασίστα"

Έχε χάρη που έχεις κολλητό τον admin και πουλάς μαγκιά εκ του ασφαλούς, παλιοαλήτη, κατακάθι της κοινωνίας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Φιλαρακι σαλονικιε, μ αρεσει που ελεγε πριν σε εμενα οτι εχω φοβικα συνδρομα και συνομσωιολογιες.

Αυτος που βλεπει παντου ρωσικες απειλες και λεει οτι η ρωσια τοποθετει προεδρους στην Αμερικη  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έχε χάρη που έχεις κολλητό τον admin και πουλάς μαγκιά εκ του ασφαλούς, παλιοαλήτη, κατακάθι της κοινωνίας

ρωσικος δαχτυλος! Της KGB και ο αντμιν !! Κρυψου κατω απ το κρεβατι τυπε σε ψαχνουν !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Φιλαρακι σαλονικιε, μ αρεσει που ελεγε πριν σε εμενα οτι εχω φοβικα συνδρομα και συνομσωιολογιες.

Αυτος που βλεπει παντου ρωσικες απειλες και λεει οτι η ρωσια τοποθετει προεδρους στην Αμερικη  :2funny: :2funny:

Μπράβο τα βρίσκετε βλέπω...βρήκε ο γύφτος τη γενιά του και αναγάλιασε η καρδιά του !!  Κωλόπαιδα του κερατά !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Aυτό το μήνυμα σύμφωνα με τον admin είναι νορμάλ και τιμωρούμαι εγώ που διαμαρτυρήθηκα !!

"Ποιός Ρωσικός κίνδυνος ρε μαλακα ηλίθιε κομπλεξικε αγαμητε καραγκιόζη!!!!! Σκουπίδι ανθελληνικό που το μονο σου επιχείρημα είναι το "είσαι φασίστας".Ολη μερα και ολη νυχτα τραβας το πουλακι σου και γράφεις ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ στο ιντερνέτ!  Τράβα στη τρύπα σου ρε σκουλίκι! "

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το μακελειό είναι δικοί σου ομοϊδεατες και του άλλου που τον...συκοφαντώ ως φασίστα !!

Δε ξερω ν δε συνηθιζω να εχω τετοιες πηγες πληροφορησης. Προτιμω σοβαρα ειδισεογραφικα πρακτορεια.
Αυτα που γρφει στο λινκ τα ξερω και εγω. Λες να μη το ηξερα? Πιστευεις ακομη σοβαρα οτιοι ρωσοι επηρεασαν τις προεδρικες εκλογες στις ΗΠΑ? Τις σαχλαμαρες τις Χιλαρυ επειδη εχασε?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Καταγωγή μόνο, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθηνα αλλά ΠΑΟΚ εισαι αφού

Καταγωγή μόνο απ'τους πιθήκους έχεις, με τη μόνη διαφορά ότι αυτοί είναι καλόκαρδοι οι κακόμηροι !!

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026

Αυτος που βλεπει παντου ρωσικες απειλες και λεει οτι η ρωσια τοποθετει προεδρους στην Αμερικη  :2funny: :2funny:

Καταγωγή μόνο, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθηνα αλλά ΠΑΟΚ εισαι αφού

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Δε ξερω ν δε συνηθιζω να εχω τετοιες πηγες πληροφορησης. Προτιμω σοβαρα ειδισεογραφικα πρακτορεια.
Αυτα που γρφει στο λινκ τα ξερω και εγω. Λες να μη το ηξερα? Πιστευεις ακομη σοβαρα οτιοι ρωσοι επηρεασαν τις προεδρικες εκλογες στις ΗΠΑ? Τις σαχλαμαρες τις Χιλαρυ επειδη εχασε?

Μίλα με το φίλο σου τώρα, ντε !! αφού είστε ομοϊδεάτες και τα βρίσκετε και άσε εμένα τον "ψυχοπαθή"

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι αμερικανικές εκλογές έγιναν το 2016 και τώρα έχουμε 2018. Ακόμα υπάρχουν αυτές οι μαλακίες για ρωσική ανάμειξη;

Μόνο που αν παρακολουθούσες τα διεθνή θα έβλεπες ότι όλο και επιβεβαιώνονται.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Οι αμερικανικές εκλογές έγιναν το 2016 και τώρα έχουμε 2018. Ακόμα υπάρχουν αυτές οι μαλακίες για ρωσική ανάμειξη;

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Κλαψε και αλλο, το πολύ πολύ να με διώξουν. Θα παραμένεις σκουπίδι και εγω θα εχω περισσότερο χρόνο να διαβάζω. Μικρό το κακο! Το χρέος μου στη πατρίδα το εκανα και εδώ όπως το έκανα σε όλη μου τη ζωη παντου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom