Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και πως θα γίνει διαπραγμάτευση;

Δηλαδή εμείς θα βάλουμε στο τραπέζι μία πρόταση που δεν μπορεί να αλλάξει;
Ναι, γιατι ως γνωστον στην Ελλαδα ό,τι πει το δημοψηφισμα ειναι αδιαπραγματευτο.

Μετα θα σου πουν ελα μωρε, συμβουλευτικο ηταν.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.050
Πόντοι
456
Μαλιστα.
Τι ερωτημα θα εχει δηλαδη?
"Δεχεστε να περιεχεται ο ορος Μακεδονια"? (Γελανε οι πετρες, 99% οχι).
"Επιλεξτε Νοβαμακεντονια, Σλαβομακεντονια ή Ανω Μακεδονια"
Συμμετοχη 5%.
Ξαναγελανε οι πετρες.
τυπε οτι και να γραφει το δημοψηφισμα ο τσιπρας θα κανει οτι γουσταρει ;) αφου το ξερει το κολπο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παλικαρι μου σχεδον τα μισα Σκοπια Αλβανοι ειναι. Και βεβαιως συναποφασιζουν οχι μονο για το ονομα αλλα γενικα για τις τυχες του κρατους τους FYROM. Και απορριπτουν το "Σλαβομακεδονια", διοτι δεν τους εκφραζει.
Αναφερομαι φυσικα στους Αλβανους των Σκοπιων, δε πιστευω να καταλαβες το κρατος Αλβανια  :rolleyes:
Γιατι, οι Αλβανοι των Σκοπιων δεν παιρνουν γραμμη απο την Αλβανια?

Κατσε γιατι θα τρελαθω τωρα.
Δηλαδη αν αντιλαμβανομαι ορθως, ψαχνουμε μια λυση που θα δυσαρεστησει εν μερει την Ελλαδα, θα δυσαρεστησει εν μερει την FYROM και θα ικανοποιησει πληρως τους Αλβανους.
Αυτο μου λες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μαλιστα.
Τι ερωτημα θα εχει δηλαδη?
"Δεχεστε να περιεχεται ο ορος Μακεδονια"? (Γελανε οι πετρες, 99% οχι).
"Επιλεξτε Νοβαμακεντονια, Σλαβομακεντονια ή Ανω Μακεδονια"
Συμμετοχη 5%.
Ξαναγελανε οι πετρες.

Που ξερω εγω τι ερωτημα θα εχει, εγω θα το κανω αν γινει, η σαμπως εγω προτεινω η συμφωνω να γινει δημοψηφισμα?
Κυβερνηση και θεσμους εχουμε, ας προτεινει ενα ονομα.
Αλλα λεω οτι το ζητημα δεν ειναι να προτεινουμε ενα ονομα στους γειτονες ,ωστε αν το αποδεχτουν να μπορουμε να το αναγνωρισουμε χωρις περαιτερω προστριβες.
Κατα τη γνωμη μου φυσικα και δε πρεπει να περιεχει τον ορο "Μακεδονια", αλλα απο την αλλη δεν το θεωρω ως το νουμερο ενα ζητημα της χωρας αυτη τη στιγμη , αν φυσικα γινει κατι τετοιο καλο θα ειναι να μπουν πολλοι αστερισκοι

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.050
Πόντοι
456
αμα ητανε μαγκας ο κοτζιας θα τους προτεινε το ονομα αλβανια (βλ. μεχικο) να γινοτανε χαμος  :rockon: :headbaning2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σαν το δημοψήφισμα του Αλέξη.

Με την «Preliminary Debt sustainability analysis».

Από όσους έχω ρωτήσει δεν την έχει διαβάσει ποτέ κανένας.

Ψήφισαν όμως.
Ψηφισαν να τελειωσουν τα μνημονια και η λιτοτητα, να ερθουν αυξησεις στους μισθους και να υποκυψουν οι ευρωπαιοι στην ομορφια μας.

Και επειδη δεν το εκαναν, κλαιει καθε 5η Ιουλιου η Μπετυ που ακομη δεν μπορει να αντιληφθει πώς υποτιμηθηκε τοσο πολυ η γνωμη ενος λαου (λες και υπηρχε λαος που θα ψηφιζε ΝΑΙ σε ενα δημοψηφισμα που το ερωτημα θα ηταν "θελετε να ειστε φτωχος και ασχημος?")

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατι, οι Αλβανοι των Σκοπιων δεν παιρνουν γραμμη απο την Αλβανια?

Κατσε γιατι θα τρελαθω τωρα.
Δηλαδη αν αντιλαμβανομαι ορθως, ψαχνουμε μια λυση που θα δυσαρεστησει εν μερει την Ελλαδα, θα δυσαρεστησει εν μερει την FYROM και θα ικανοποιησει πληρως τους Αλβανους.
Αυτο μου λες?

Φιλε μου καλε, η αποφαση που παιρνει η FYROM ειναι κοινη  αποφαση Σλαβων και Αλβανων των Σκοπιων. Δεν αποφασιζουν μονοι τους, τι ακριβως δεν μπορεις να καταλαβεις? Δε ξερω απο που παιρνουν γραμμη οι Αλβανοι των Σκοπιων,αλλα η κυβερνηση τους δεν βαζει η ιδια στο τραπεζι ονομα που περιεχει τον ορο " σλαβο"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Που ξερω εγω τι ερωτημα θα εχει, εγω θα το κανω αν γινει, η σαμπως εγω προτεινω η συμφωνω να γινει δημοψηφισμα?
Κυβερνηση και θεσμους εχουμε, ας προτεινει ενα ονομα.
Αλλα λεω οτι το ζητημα δεν ειναι να προτεινουμε ενα ονομα στους γειτονες ,ωστε αν το αποδεχτουν να μπορουμε να το αναγνωρισουμε χωρις περαιτερω προστριβες.
Κατα τη γνωμη μου φυσικα και δε πρεπει να περιεχει τον ορο "Μακεδονια", αλλα απο την αλλη δεν το θεωρω ως το νουμερο ενα ζητημα της χωρας αυτη τη στιγμη , αν φυσικα γινει κατι τετοιο καλο θα ειναι να μπουν πολλοι αστερισκοι

Ε αφου εχει τοση σημασια κιολας η γνωμη των Αλβανων, ας κανουν οι Αλβανοι ενα δημοψηφισμα να τελειωνουμε. Μια και δεν ειναι δυνατον να δυσαρεστηθουν και "απορριπτουν". Τι λες ρε παιδι μου. Απορριπτουν οι Αλβανοι? Πώς δεν το λαβαμε υποψη μας?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και πως θα γίνει διαπραγμάτευση;

Δηλαδή εμείς θα βάλουμε στο τραπέζι μία πρόταση που δεν μπορεί να αλλάξει;

Ξαναγραφω οτι δεν ειπα πουθενα να γινει κανενα δημοψηφισμα .

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.050
Πόντοι
456
Ψηφισαν να τελειωσουν τα μνημονια και η λιτοτητα, να ερθουν αυξησεις στους μισθους και να υποκυψουν οι ευρωπαιοι στην ομορφια μας.

Και επειδη δεν το εκαναν, κλαιει καθε 5η Ιουλιου η Μπετυ που ακομη δεν μπορει να αντιληφθει πώς υποτιμηθηκε τοσο πολυ η γνωμη ενος λαου (λες και υπηρχε λαος που θα ψηφιζε ΝΑΙ σε ενα δημοψηφισμα που το ερωτημα θα ηταν "θελετε να ειστε φτωχος και ασχημος?")
τυπε θα πιρφοριζες με περιστερα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε αφου εχει τοση σημασια κιολας η γνωμη των Αλβανων, ας κανουν οι Αλβανοι ενα δημοψηφισμα να τελειωνουμε. Μια και δεν ειναι δυνατον να δυσαρεστηθουν και "απορριπτουν". Τι λες ρε παιδι μου. Απορριπτουν οι Αλβανοι? Πώς δεν το λαβαμε υποψη μας?

Παλικαρι μου εχεις καποιο προβλημα κατανοησης η αντιληψης? FYROM= ΣΛΑΒΟΙ + ΑΛΒΑΝΟΙ. Συστατικο στοιχειο του κρατους τους ειναι το καταλαβαινεις? Ειναι σα να μου λες οτι για μια αποφαση που αφοαρα την Ελβετια, οι Γαλλοφωνοι δεν θα εχουν λογο. Η πχ η επισημη ονομασια της Ελβετιας θα ειναι Schweiz και το Suisse δε θα υπαρχει πουθενα.
Η πχ σα να λεμε οτι στο Βελγιο καταργουνται τα γαλλικα.
Δεν ειναι ξενοι οι Αλβανοι προς τη FYROM , το μισο κρατος σχεδον ειναι. Τη διαπραγματευση την κανουμε με μια κυβερνηση που εκφραζει και τις δυο εθνοτητες οχι μονο τη μια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παλικαρι μου εχεις καποιο προβλημα κατανοησης η αντιληψης? FYROM= ΣΛΑΒΟΙ + ΑΛΒΑΝΟΙ. Συστατικο στοιχειο του κρατους τους ειναι το καταλαβαινεις? Ειναι σα να μου λες οτι για μια αποφαση που αφοαρα την Ελβετια, οι Γαλλοφωνοι δεν θα εχουν λογο. Η πχ η επισημη ονομασια της Ελβετιας θα ειναι Schweiz και το Suisse δε θα υπαρχει πουθενα.
Η πχ σα να λεμε οτι στο Βελγιο καταργουνται τα γαλλικα.
Δεν ειναι ξενοι οι Αλβανοι προς τη FYROM , το μισο κρατος σχεδον ειναι. Τη διαπραγματευση την κανουμε με μια κυβερνηση που εκφραζει και τις δυο εθνοτητες οχι μονο τη μια.
Εσυ μαλλον δεν με κατανοεις.
Η θεση της Ελλαδας πρεπει να ειναι "Σλαβομακεδονια".
Το ποιος ενοχλειται ή ποιος δεν το συζητα μας ειναι αδιαφορο.
Ας μην επιλυθεί ποτέ λοιπον.
Κι εμεις δεν συζηταμε Μακεδονια λοιπον, αν το παρουμε ετσι.
Δεν καταλαβα.
Γιατι ειναι σεβαστη η διαφωνια των αλβανων των σκοπιων για το προθεμα "σλαβο-" και οχι σεβαστη η διαφωνια ΟΛΩΝ των Ελληνων για το "Μακεδονια"?
Μα θα με τρελανεις εντελως αποψε.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Το έχω πει και το ξαναλέω, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος εφαρμόστηκε κανονικά. Το ερώτημα ήταν αν αποδεχόμαστε τα συγκεκριμένα μέτρα και είπαμε ΟΧΙ. Και έτσι εφαρμόστηκαν πολύ χειρότερα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εσυ μαλλον δεν με κατανοεις.
Η θεση της Ελλαδας πρεπει να ειναι "Σλαβομακεδονια".
Το ποιος ενοχλειται ή ποιος δεν το συζητα μας ειναι αδιαφορο.
Ας μην επιλυθεί ποτέ λοιπον.
Κι εμεις δεν συζηταμε Μακεδονια λοιπον, αν το παρουμε ετσι.
Δεν καταλαβα.
Γιατι ειναι σεβαστη η διαφωνια των αλβανων των σκοπιων για το προθεμα "σλαβο-" και οχι σεβαστη η διαφωνια ΟΛΩΝ των Ελληνων για το "Μακεδονια"?
Μα θα με τρελανεις εντελως αποψε.

Ε εγω δεν ειπα οτι δε πρεπει να ειναι η θεση της Ελλαδας Σλαβομακεδονια. Εγω ειπα απλα οτι αυτη ειναι μια προταση που δε τη δεχεται η FYROM.
Απλα αν ειναι να κανουμε διαπραγματευση για να δουσουμε μια προταση που ξερουμε εκ των προτερων οτι δε γινεται αποδεκτη, τοτε γιατι να κανουμε καν διαπραγματευση? Ας πουμε εμεις προτεινουμε Δημοκρατια των Σκοπιων να τελειωνουμε.
Δευτερον τον ολο τερτζελο τον κανουμε μεταξυ αλλων και για να μη διαλυθουν τα Σκοπια. Αν ειναι να τους πουμε Σλαβομακεδονια και να προκαλεσουμε και ρηξη με τους Αλβανους που να οδηγησει και σε διαλυσει , τοτε ας τους τραβηξουμε ενα εμπαργκο και βετο να τους τελειωσουμε μια ωρα αρχιτερα.
Επισης κατι αλλο. Ενας απο τους λογους που η FYROM υποχωρει και δεχεται λυση ηταν ακριβως οτι πιεζοταν απο τους Αλβανους, οι οποιοι καθολου Μακεδονες δεν αισθανονται, οι οποιοι στα ριπαπα τους ο μ αλεξανδρος και ο βουκεφαλας , αυτοι στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. να μπουν θελουν.Οποτε σου λενε λυστε το θεμα με την Ελλαδα για να τελειωνουμε. Αυτοι ωστοσο Μακεδονες μπορει να μην αισθανονται και να μη τους νοιαζει αν θα υπαρχει το ονομα Μακεδονια η οχι, αλλα Αλβανοι αισθανονται και παρααισθανονται, επομενως τους νοιαζει να μην προσδιοριζεται ως " Σλαβο" το κρατος. Και μαλιστα ειναι σοβαρη αντιρρηση διοτι τους εξαφανιζει ετσι εθνοτικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε εγω δεν ειπα οτι δε πρεπει να ειναι η θεση της Ελλαδας Σλαβομακεδονια. Εγω ειπα απλα οτι αυτη ειναι μια προταση που δε τη δεχεται η FYROM.
Απλα αν ειναι να κανουμε διαπραγματευση για να δουσουμε μια προταση που ξερουμε εκ των προτερων οτι δε γινεται αποδεκτη, τοτε γιατι να κανουμε καν διαπραγματευση? Ας πουμε εμεις προτεινουμε Δημοκρατια των Σκοπιων να τελειωνουμε.
Δευτερον τον ολο τερτζελο τον κανουμε μεταξυ αλλων και για να μη διαλυθουν τα Σκοπια. Αν ειναι να τους πουμε Σλαβομακεδονια και να προκαλεσουμε και ρηξη με τους Αλβανους που να οδηγησει και σε διαλυσει , τοτε ας τους τραβηξουμε ενα εμπαργκο και βετο να τους τελειωσουμε μια ωρα αρχιτερα.
Επισης κατι αλλο. Ενας απο τους λογους που η FYROM υποχωρει και δεχεται λυση ηταν ακριβως οτι πιεζοταν απο τους Αλβανους, οι οποιοι καθολου Μακεδονες δεν αισθανονται, οι οποιοι στα ριπαπα τους ο μ αλεξανδρος και ο βουκεφαλας , αυτοι στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. να μπουν θελουν.Οποτε σου λενε λυστε το θεμα με την Ελλαδα για να τελειωνουμε. Αυτοι ωστοσο Μακεδονες μπορει να μην αισθανονται και να μη τους νοιαζει αν θα υπαρχει το ονομα Μακεδονια η οχι, αλλα Αλβανοι αισθανονται και παρααισθανονται, επομενως τους νοιαζει να μην προσδιοριζεται ως " Σλαβο" το κρατος. Και μαλιστα ειναι σοβαρη αντιρρηση διοτι τους εξαφανιζει ετσι εθνοτικα
Προ εικοσαετιας βεβαια, μια χαρα ηταν εντος ΓιουγκοΣΛΑΒΙΑΣ και δεν νομιζω να εξαφανιστηκαν εθνοτικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom