Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
να το καταλάβεις,
ο πατερας μου είναι προσφυγας από ανατολικη θρακη.
η μανα μου είναι ντοπια μακεδονισσα από ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ.
είμαι υπερήφανος που τις 2 φορες που οι κομιτατζιδες εκαψαν την ελληνικη εκκλησια του χωριου εμεις απαντησαμε καίγοντας 3 φορες την αντιστοιχη βουλγαρικη, 3 φορες περασε το χωριο σε βουλγαρικη κατοχή και ξαναελευθερωθηκε.
χαιρομαι που προπαππυδες μας δεν εμειναν με σταυρωμένα τα χερια να τους σφαζουν σαν αρνια και αντέδρασαν και σημερα η περιοχη είναι ελληνικη. ντρεπομαι για την ανατολικη θρακη που πηραν πχ οι τουρκοι ή την κυπρο οπου φερθήκαμε ως κοτες.

"δεν αγανακτώ με αυτους που θελουν να κυριαρχησουν αλλα με αυτους που είναι περισσοτερο προθυμοι να υποταχθουν."
ερμοκρατης

Και τι μου τα λες αυτά τώρα ?? Ιστορική ανασκόπηση κάνεις ? Σημασία έχει ότι δεν είστε πιο παλιοί ούτε περισσότερο Μακεδόνες είστε από αυτούς.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και τι μου τα λες αυτά τώρα ?? Ιστορική ανασκόπηση κάνεις ? Σημασία έχει ότι δεν είστε πιο παλιοί ούτε περισσότερο Μακεδόνες είστε από αυτούς.
ειμαστε χιλιαδες χρονια πιο παλιοι, αυτοι ηρθαν μετα τον ιουστινιανο εμεις ειμαστε τουλάχιστον από την ομηρικη εποχη στην περιοχη.
δεν εχει πολύ και λιγο μακεδονες.
εχει μακεδονες πραγματικούς σαν τους ελληνες του αλεξανδρου.
και μακεδονες μαιμου που καπηλεύονται την ιστορια και την χωρα που εισεβαλαν.
και οποιος καπηλευεται και κλεβει αξιζει να τιμωρηθεί.
να καθησουν στα αβγα τους να ενωθουν με την πατριδα τους την βουλγαρια και να μην μας προκαλουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Yπαρχει ομως και το εξης ενδεχομενο που εθιξε και ενας φιλος προηγουμενως. Να παραχωρηθει το ονομα και τα δικαιωματα της Μακεδονιας στο κρατος FYROM και στη συνεχεια να συμπραξουν με τους Βουλγαρους και να αποτελεσουν οιωνει ενιαια οντοτητα διεκδικοντας και την ελληνικη Μακεδονια.
Δηλαδη στο τελος να αμφισβητουν αυτοι την ελληνικη Μακεδονια και να απαγορευουν οι Ελληνες να ονομαζονται μακεδονια, η πχ διαφορα προιοντα , συλλογοι, το αεροδρομιο της Θεσσαλονικης να αλλαξει ονομα κλπ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και 1 να είναι ελληνας ως παλιότερος εχει δικιο εναντι σε οσουσδηποτε σλαβους που ηρθαν αργοτερα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ειμαστε χιλιαδες χρονια πιο παλιοι, αυτοι ηρθαν μετα τον ιουστινιανο εμεις ειμαστε τουλάχιστον από την ομηρικη εποχη στην περιοχη.
δεν εχει πολύ και λιγο μακεδονες.
εχει μακεδονες πραγματικούς σαν τους ελληνες του αλεξανδρου.
και μακεδονες μαιμου που καπηλεύονται την ιστορια και την χωρα που εισεβαλαν.
και οποιος καπηλευεται και κλεβει αξιζει να τιμωρηθεί.
να καθησουν στα αβγα τους να ενωθουν με την πατριδα τους την βουλγαρια και να μην μας προκαλουν.

Χα,χα,χα τι λες ρε φουκαρά ? Το 65 % είναι από πρόσφυγες και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους Σλάβοι και Βλάχοι που Ελληνοποιήθηκαν. Ποιος Μεγαλέξανδρος ?Τι παραμύθια είναι αυτά που σας ταιζουν ??

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Yπαρχει ομως και το εξης ενδεχομενο που εθιξε και ενας φιλος προηγουμενως. Να παραχωρηθει το ονομα και τα δικαιωματα της Μακεδονιας στο κρατος FYROM και στη συνεχεια να συμπραξουν με τους Βουλγαρους και να αποτελεσουν οιωνει ενιαια οντοτητα διεκδικοντας και την ελληνικη Μακεδονια.
Δηλαδη στο τελος να αμφισβητουν αυτοι την ελληνικη Μακεδονια και να απαγορευουν οι Ελληνες να ονομαζονται μακεδονια, η πχ διαφορα προιοντα , συλλογοι, το αεροδρομιο της Θεσσαλονικης να αλλαξει ονομα κλπ.

Η Βουλγαρία είναι μια δημοκρατική χώρα της Ε.Ε. χωρίς εδαφικές διεκδικήσεις. Ποιος προπαγανδίζει αυτές τις τρέλες ? Το συμφερον μας είναι να μπουν και τα Σκόπια στην Ε.Ε. οπότε όλα θα είναι καλά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φυσικα ότι πω εγω.
εγω μενω στην μακεδονια.
εγω εχω χασει ανθρώπους από βουλγαρους.
και εγω θα ξαναπαω να σκοτωθω.
εσυ κατσε στην αθηνα να το παιζεις ειρηνιστης.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
φυσικα ότι πω εγω.
εγω μενω στην μακεδονια.
εγω εχω χασει ανθρώπους από βουλγαρους.
και εγω θα ξαναπαω να σκοτωθω.
εσυ κατσε στην αθηνα να το παιζεις ειρηνιστης.

Στρατόκαβλος είσαι !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι οποιος δεν ανεχεται επαισχυντη ειρηνη, στρατοκαυλος είναι.
αντε συζητα τα με τους αριστερούς ομοϊδεάτες σου και ασε τους πατριωτες να σκοτωθουν για σενα.

εξω οι βουλγαροι από την μακεδονια.
και αυτό δεν γινεται με ευχες γινεται με οπλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Η Βουλγαρία είναι μια δημοκρατική χώρα της Ε.Ε. χωρίς εδαφικές διεκδικήσεις. Ποιος προπαγανδίζει αυτές τις τρέλες ? Το συμφερον μας είναι να μπουν και τα Σκόπια στην Ε.Ε. οπότε όλα θα είναι καλά.

Η Βουλγαρια 3 φορες μεσα στον αιωνα κατεκτησε εδαφος και εκανε επεκτατικο πολεμο σε βαρος της Ελλαδας.
Υπαρχει βουλγαρικη εθνικιστικη γραμμη που διεκδικει Μακεδονια . Δειγμα σε καθε χωρα των οποιων αλυτρωτικων διαθεσεων ειναι οι ονομασιες οδων , πλατειων κλπ. Στη Σοφια υπαρχει και οδος Μακεδονιας και οδος Θεσσαλονικης .
Το γεγονος οτι τωρα συγκυριακα ειναι εν υπνωσει δε σημαινει οτι αναιρειται η γενικοτερη εικονα.
Μαλιστα θα ελεγα οτι η Βουλγαρια ειναι και πιο υπουλη και πιο διεκδικητικη απο την Τουρκια . Ο μυθος στην Ελλαδα που καλλιεργειται θελει την Τουρκια να διεκδικει απο την Ελλαδα ενω κατι τετοιο δεν ισχυει, η Τουρκια διεκδικει καποια παραπανω δικαιωματα στο Αιγαιο, τα οποια οντως σε μερικα σημεια δεν ειναι σαφως καθορισμενα.
Ιστορικα η Βουλγαρια ειναι πιο επιθετικη και διεκδικητικη εναντι της Ελλαδας, απλα αυτη τη στιγμη οι συγκυριες δεν τη ευνοουν.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Η Βουλγαρια 3 φορες μεσα στον αιωνα κατεκτησε εδαφος και εκανε επεκτατικο πολεμο σε βαρος της Ελλαδας.
Υπαρχει βουλγαρικη εθνικιστικη γραμμη που διεκδικει Μακεδονια . Δειγμα σε καθε χωρα των οποιων αλυτρωτικων διαθεσεων ειναι οι ονομασιες οδων , πλατειων κλπ. Στη Σοφια υπαρχει και οδος Μακεδονιας και οδος Θεσσαλονικης .
Το γεγονος οτι τωρα συγκυριακα ειναι εν υπνωσει δε σημαινει οτι αναιρειται η γενικοτερη εικονα.
Μαλιστα θα ελεγα οτι η Βουλγαρια ειναι και πιο υπουλη και πιο διεκδικητικη απο την Τουρκια . Ο μυθος στην Ελλαδα που καλλιεργειται θελει την Τουρκια να διεκδικει απο την Ελλαδα ενω κατι τετοιο δεν ισχυει, η Τουρκια διεκδικει καποια παραπανω δικαιωματα στο Αιγαιο, τα οποια οντως σε μερικα σημεια δεν ειναι σαφως καθορισμενα.
Ιστορικα η Βουλγαρια ειναι πιο επιθετικη και διεκδικητικη εναντι της Ελλαδας, απλα αυτη τη στιγμη οι συγκυριες δεν τη ευνοουν.
Ρε αδερφέ ξεκολλήστε το μυαλό σας από το παρελθόν και την πολεμολαγνεία! Η ιστορία είναι ιστορία και δεν διαγράφεται, αλλά τώρα είμαστε στο 2017 ! Ονόμασαν λέει κάποιους δρόμους και κάτι τρέχει στα γύφτικα...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ναι οποιος δεν ανεχεται επαισχυντη ειρηνη, στρατοκαυλος είναι.
αντε συζητα τα με τους αριστερούς ομοϊδεάτες σου και ασε τους πατριωτες να σκοτωθουν για σενα.

εξω οι βουλγαροι από την μακεδονια.
και αυτό δεν γινεται με ευχες γινεται με οπλα.
Αριστερός εγώ  ?? Τι πίνεις, ρε ? Εσύ σίγουρα Χρυσή Αυγή, ε ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αριστερός εγώ  ?? Τι πίνεις, ρε ? Εσύ σίγουρα Χρυσή Αυγή, ε ?

συλλογος απογονων μακεδονομάχων ο παυλος μελας, ο μακεδονικος αγωνας συνεχιζεται.

για σενα μπορει να τελειωσε πριν 100 χρονια, για εμας όχι οσο μακεδονικα εδάφη είναι εξω από την ελλαδα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
συλλογος απογονων μακεδονομάχων ο παυλος μελας, ο μακεδονικος αγωνας συνεχιζεται.

για σενα μπορει να τελειωσε πριν 100 χρονια, για εμας όχι οσο μακεδονικα εδάφη είναι εξω από την ελλαδα

Γαμησέ τα μεγάλε...τζάμπα καίει η λάμπα...δε θέλω να σε σχολιάσω περισσότερο...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.237
Πόντοι
26.141
δηλαδη  ρε ρουναρ εσυ τι προτεινεις σαν ονομα σαν  εθνος σαν γλωσσα?πως να αναγνωριστουν? καο εγω πιστευω συμφερον μας να μπουν εε αλλα με ορους οπου τους εγραψα --

πες μας και εσυ διοτι δεν εχω καταλαβει :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom