pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εγω αυτο που θελω ειναι να δω τον τσιπρα να λιμαρει καγκελα με τη λιμα που του εφερε μεσα σε κεικ στο επισκεπτηριο του κορυδαλλου η μπετυαυτο για να δεις οτι προσπαθουμε να τους ευχαριστησουμε ολους
αλλα πραγματικα εσυ τι πιστευεις??
τελειωσε σημερα το θεμα ?
ουτε διαβαζες...μαλλον.εδώ ήμουν, απλά δεν έγραφα στο φορουμ.
https://[URL unfurl="true"]www.pronews.gr/sites/default/files/article/2015/11/18/palestinios.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Να δω ναζί σκουπίδι να κάνει έφοδο με ξιφολόγχη και να φωνάζει "Αλλάχ Ακμπάρ" και τι στον κόσμο.....
εγω αυτο που θελω ειναι να δω τον τσιπρα να λιμαρει καγκελα με τη λιμα που του εφερε μεσα σε κεικ στο επισκεπτηριο του κορυδαλλου η μπετυ
βουλωστο γυφτοβαλκανιε μαυριδερε αλβανοκεφαλε μπασταρδολευκε που το παιζεις και αρειος
ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ
εχουμε εναν εδω μεσα...Να δω ναζί σκουπίδι να κάνει έφοδο με ξιφολόγχη και να φωνάζει "Αλλάχ Ακμπάρ" και τι στον κόσμο.....
Oχι, δεν τα αγγιζει καν αυταΚανάς μπάφος παίζει με το φίλο σου τον ανταρσύα ?
ολοι αυτοι πρεπει να γινει μια χουντα και να σταλουν στην οδοποιιαOχι, δεν τα αγγιζει καν αυτα
Ειναι περιεργος τύπος
Αν τον γνωρισεις ειναι ενας ανθρωπος χαμηλων τονων, συνηθισμενος
Δεν συμμετεχει σε μπαχαλα, δεν παει καν σε διαδηλωσεις
Οταν αρχισει ομως να μιλαει πολιτικα μιλαει με τροπο που κανει τον Καστρο να φαινεται δεξιος
ρε καφετζη..εμενα να με στειλεις να στρωνω τις γραμμες του τραινου.ολοι αυτοι πρεπει να γινει μια χουντα και να σταλουν στην οδοποιια
εσυ θα κανεις τον σαλτιμπαγκο τις ζεστες μερες του καλοκαιριου θα λες αστεια να δροσιζονται οι υπολοιποι εργατεςρε καφετζη..εμενα να με στειλεις να στρωνω τις γραμμες του τραινου.
η προταση της ΝΔ για την ονομασια ποια ειναι
υπαρχει ανθρωπος πανω στον πλανητη που να εχει καταλαβει:S :S :S
προσπαθουν να μεταφρασουν τι του ειπε το αλιεν!η προταση της ΝΔ για την ονομασια ποια ειναι
υπαρχει ανθρωπος πανω στον πλανητη που να εχει καταλαβει:S :S :S
πιασε δυο με απο ολα τωρα.εσυ θα κανεις τον σαλτιμπαγκο τις ζεστες μερες του καλοκαιριου θα λες αστεια να δροσιζονται οι υπολοιποι εργατες
Παντως για να λεμε και αληθειες
Ο "καταρρεων" Τσιπρας μεσα σε μια εβδομαδα διελυσε τους ΑΝΕΛ και το Ποταμι
Και σημερα ξεκινησε να διαλυει και το ΚΙΝΑΛ με την ουσιαστική αποχωρηση της ΔΗΜΑΡ και την διαγραφη του Θεοχαροπουλου.
Και να θυμηθουμε πώς εξαφανισε την Δουρου, τον Αλαβανο, την Κωνσταντοπουλου, τον Λαφαζανη, τον Κουβελη, ακομη και τους Βενιζελο και Σαμαρα.
Τωρα εγω τι να πω, οτι αυτον τον ανθρωπο θα τον βαλει στην γωνια ο Κυριακος Μητσοτακης?
Μπορω να το πω?