Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Ετσι ειναι τύπε.

Μονο στην Ελλαδα που ο καθενας ειναι ο,τι δηλωσει, οι νεοναζι της χρυσης αυγης αυτοαποκαλουνται εθνικιστες
Και ο Τσίπρας αριστερός.
Πλάκα-πλάκα πάντως, θυμάται κανένας το πρόγραμμα του, τότε 30αρη Τσίπρα, όταν είχε βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων;
Αν προσέχαμε τότε, που δεν προσέχαμε γιατί είχαμε αποχαυνωθεί απο τα πέντε καταναλωτικά ο καθένας, και τις 8 πιστωτικές στα πορτοφόλια, θα είχαμε αποφύγει ΠΟΛΛΕΣ κακοτοπιές σήμερα... εδώ είναι που έρχεται το "στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Και ο Τσίπρας αριστερός.
Πλάκα-πλάκα πάντως, θυμάται κανένας το πρόγραμμα του, τότε 30αρη Τσίπρα, όταν είχε βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων;
Αν προσέχαμε τότε, που δεν προσέχαμε γιατί είχαμε αποχαυνωθεί απο τα πέντε καταναλωτικά ο καθένας, και τις 8 πιστωτικές στα πορτοφόλια, θα είχαμε αποφύγει ΠΟΛΛΕΣ κακοτοπιές σήμερα... εδώ είναι που έρχεται το "στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα"
Φιλος μου αριστερος, ο οποιος στις πιο συντηρητικες του εποχες ψηφιζε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μου ελεγε το 2006 για τον Τσιπρα "να τον θυμασαι αυτον, θα αφησει εποχη".
Τον κοροιδευα τοτε, αλλά επεσε μεσα.

Βεβαια όποτε του θυμιζω αυτην του την κουβεντα, λεει "δεν δαγκωνα την γλωσσα μου"

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Και ο Τσίπρας αριστερός.
μερικοί είχαμε 21....

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Φιλος μου αριστερος, ο οποιος στις πιο συντηρητικες του εποχες ψηφιζε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μου ελεγε το 2006 για τον Τσιπρα "να τον θυμασαι αυτον, θα αφησει εποχη".
Τον κοροιδευα τοτε, αλλά επεσε μεσα.

Βεβαια όποτε του θυμιζω αυτην του την κουβεντα, λεει "δεν δαγκωνα την γλωσσα μου"

Κανάς μπάφος παίζει με το φίλο σου τον ανταρσύα ?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τα ίδια ρε ?
Τα είπαμε,
αν ήταν ο μπιρσιμ θα τους μέτραγε αλλιώς.
Αν ήταν συριζαίοι θα τους έβγαζε η ερτ 4 μπορεί και 14 μυρια
ρε;;; σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς βρε αρχιδι; τα ρε στους φίλους σου και στην Ουρανία...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απιστευτο η βουλτεψη εφαγε κραξιμο απο ακροδεξιους και σε ανακοινωση λεει οτι φταιει η κυβερνηση

παιδια αυτοι θα μας τρελανουν στη νδ ελεος

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν υπαρχει πιο ωραιο συναισθημα απο το να εισαι αριστερος αυτην την περιοδο και να κλεινει μια προεκλογικη υποσχεση και μια παγια θεση της αριστερας και της κεντροαριστερας

αξια ανεκτιμητη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τα εκατομμύρια των διαδηλωτών δεν εμφανίστηκαν ποτέ

Αλιεύσαμε από το facebook του Δημήτρη Τσίρκα

«Σήμερα ήταν ο τελευταίος σπασμός του Μακεδονικού. Τα εκατομμύρια των διαδηλωτών δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Παρά την ανοικτή υποστήριξη της πλειοψηφίας των κομμάτων, σε πείσμα της κυνικής προώθησης των καναλιών. Το πλήθος μικρό, το κλίμα ακόμη πιο υποτονικό.

Η αποφασιστική συγκέντρωση που θα σάρωνε τους εχθρούς της αποδείχτηκε μια κωμικοτραγική φούσκα, ένα γκροτέσκο καρναβάλι ζωντανών νεκρών που έζεχνε ασχήμια και θανατίλα. Η επιθυμία, η ζωτική ενέργεια χιλιάδων ανθρώπων παγιδευμένες σε ένα βαλσαμωμένο πτώμα, μια μούμια που πασχίζουν να την αναστήσουν με εθνικιστικά ξόρκια και μίσος.»

Αυτό το πτώμα σήμερα θάφτηκε στους δρόμους της Αθήνας. Η δυσωδία του ήδη διαλύεται, δεν θα χτίσει άλλες πολιτικές καριέρες, δεν θα κάνει άλλα μηδενικά νούμερα. Τα ζόμπι έφυγαν πεινασμένα, δεν υπήρχαν ζωντανοί να κατασπαράξουν. Το μίσος σιγά σιγά θα κοπάσει και πολλοί απ’ αυτούς που σήμερα έψαχναν μεθυσμένοι φαντάσματα να πολεμήσουν, θα αναζητήσουν αλλού παρηγοριά. Θα ρίξουν τους σπόρους της επιθυμίας τους σε νέα εδάφη, εκεί που αντί για σκουλήκια μπορεί και να φυτρώσουν λουλούδια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
δεν υπαρχει πιο ωραιο συναισθημα απο το να εισαι αριστερος αυτην την περιοδο και να κλεινει μια προεκλογικη υποσχεση και μια παγια θεση της αριστερας και της κεντροαριστερας

αξια ανεκτιμητη
να με συγχωρει η χαρη σου η αριστερα ηθελε το σκετο μακεδονια
ο νασος θεοδωριδης ειναι εξαιρετικα θυμωμενος με το βορεια μακεδονια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
παρτα επιστημονα

http://[URL unfurl="true"]www.womantoc.gr/content/articles/0/article_5964/apo-pou-proerxetai-kai-ti-simainei-i-leksi-moutza-mia-kathara-elliniki-xeironomia.col-12.jpg[/img[/URL]]

αλλο η φυλη, αλλο η οικογενεια, αλλο ο τυπος και αλλο το skin tone

αρα εσυ δεν υποστηριζεις ουτε καν την καυκασια φυλη αλλα μονο 4 skin tones

δεν κοιτας εκει την αλβανοκεφαλα σου καιβτη γυφτομαυριλα σου μου θες και αρεια φυλη πανιβλακα
[/quote]

ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018

Θυμιζεις Runar με την προσπάθειά σου να μας πείσεις οτι τελικα ειμαστε ΟΛΟΙ μαροκινοι σαν τα μουτρα σας
Ξαδερφακι του πιθηκομουρη μιγα Runar εισαι
Ποια ειναι η καταγωγη σου ρε σκουπιδι?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να με συγχωρει η χαρη σου η αριστερα ηθελε το σκετο μακεδονια
ο νασος θεοδωριδης ειναι εξαιρετικα θυμωμενος με το βορεια μακεδονια

αυτο για να δεις οτι προσπαθουμε να τους ευχαριστησουμε ολους

αλλα πραγματικα εσυ τι πιστευεις??

τελειωσε σημερα το θεμα ?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018

Θυμιζεις Runar με την προσπάθειά σου να μας πείσεις οτι τελικα ειμαστε ΟΛΟΙ μαροκινοι σαν τα μουτρα σας
Ξαδερφακι του πιθηκομουρη μιγα Runar εισαι
Ποια ειναι η καταγωγη σου ρε σκουπιδι?
βουλωστο γυφτοβαλκανιε μαυριδερε αλβανοκεφαλε μπασταρδολευκε που το παιζεις και αρειος
ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom