alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ προσεχε τυπε μην επιστρεψει η βρωμομούνα γερμανιδα και ζηταει ΑΝΑΛτυπε επιστρεφει Λαλιωτης στο ANAΛ για να το ξανακανει μεγαλο κομμα :S :S :S
Εσυ προσεχε τυπε μην επιστρεψει η βρωμομούνα γερμανιδα και ζηταει ΑΝΑΛτυπε επιστρεφει Λαλιωτης στο ANAΛ για να το ξανακανει μεγαλο κομμα :S :S :S
ηταν φιλικη η νυφη με τους καλεσμενους τυπεΑντιθετως, ειναι πολυ τσιγκουνης και φιλοχρηματος
Και παντρευτηκε και μια πλουσια με κτηματα στον θεσσαλικο καμπο
Οταν πηγα στο γλεντι του γαμου του στην Ελασσονα ειχε περιπου 600 ατομα καλεσμενους. Εγω και ο κολλητος μου που ημασταν εκει ημασταν οι μονοι που φορουσαμε γραβατα.
Ενιωσα λιγο σαν τον κυρ-Ηλια της μουρμούρας με την Καιτη Κιτσου στα μπουζουκια του Πυργου
Παντως για να λεμε και αληθειες
Ο "καταρρεων" Τσιπρας μεσα σε μια εβδομαδα διελυσε τους ΑΝΕΛ και το Ποταμι
Και σημερα ξεκινησε να διαλυει και το ΚΙΝΑΛ με την ουσιαστική αποχωρηση της ΔΗΜΑΡ και την διαγραφη του Θεοχαροπουλου.
Και να θυμηθουμε πώς εξαφανισε την Δουρου, τον Αλαβανο, την Κωνσταντοπουλου, τον Λαφαζανη, τον Κουβελη, ακομη και τους Βενιζελο και Σαμαρα.
Τωρα εγω τι να πω, οτι αυτον τον ανθρωπο θα τον βαλει στην γωνια ο Κυριακος Μητσοτακης?
Μπορω να το πω?
Εχω αναφερθει προσφατως σε αυτο.Υπάρχει κάποιος από το υπάρχον πολιτικό σύστημα που μπορεί να τον βάλει στη γωνία;
Νεοδημοκρατισσα η νυφη τυπεηταν φιλικη η νυφη με τους καλεσμενους τυπε:S :S :S
Εχω αναφερθει προσφατως σε αυτο.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο μονος που εχει πιθανοτητες να το κανει ειναι για πολλους λογους ο Κωστας Μπακογιαννης.
καλα,αυτο το σοβαρο προφιλ το προσπερναω,χιουμορακι ε? Ψηφαλακια μαζευει ο δυστυχης απο οπου νομιζει...μετα εχει ο θεος!!!αυτο λοιπον η επιλογη αυτη ειναι πολιτικη αυτοκτονια ξερεις γιατι??
οχι γιατι θα κοπουν ψηφοι απο τον συριζα και θα πανε στη νδ
το αντιθετο γιατι ολοι θα δουν οτι ο συριζα εχει σοβαρο προφιλ και κλεινει τα θεματα
καιδεν αναφερομαι στους ακροδεξιους αναφερομαι στους δεξιους και στους κεντροαριστερους
δηλαδη η παπακωστα που θα ψηφισει ειναι χαζη??
μεγαλυτερη δυναμικη θα εχει η παπακωστα στις εκλογες παρα η βουλτεψη και οι αλλοι
πως δεν το σκεφτηκανε αυτο δεν μπορω να καταλαβω
Δε χρειάζεται. Ηγετίσκος είναι. Θα μπει μόνος του. Το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι ο Κυριάκος. Τα έργα και οι ημέρες της είναι. Γι'αυτό με την πλέον ανίκανη μεταπολεμική κυβέρνηση απέναντί της, δυσκολεύεται να πάρει αυτοδυναμία. Ο κόσμος θυμάται τον έναν από τους δύο που τον έφερε σε αυτό το χάλι.Υπάρχει κάποιος από το υπάρχον πολιτικό σύστημα που μπορεί να τον βάλει στη γωνία;
ψιλομαλακακος κι αυτοςΕχω αναφερθει προσφατως σε αυτο.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο μονος που εχει πιθανοτητες να το κανει ειναι για πολλους λογους ο Κωστας Μπακογιαννης.
δηλ.για ποσα χρονια ακομα θαλεξη?Εχω αναφερθει προσφατως σε αυτο.
τυπε θυμασαι το συνθημα 'τσιμπουκια-κανει-η Ντορα Μπακογιαννη'Νεοδημοκρατισσα η νυφη τυπε
σιγα μην μιλαγε και για τον θεμη αδαμαντιδη...ψιλομαλακακος κι αυτος
εβγαλε επικηδειο για το κομμουνι τον καπεταν ερμη και δεν ειπε ουτε ενα συλλυπητηρια για το θεμη μαρινο
δεξιος απο τα λιντλ
Μπορείς να μας πεις έναν (λόγο);
ψιλομαλακακος κι αυτος
εβγαλε επικηδειο για το κομμουνι τον καπεταν ερμη και δεν ειπε ουτε ενα συλλυπητηρια για το θεμη μαρινο
δεξιος απο τα λιντλ
υπηρχαν και αλλοι...κανει δεν κανει,τα αρχιδια μας τα κλανει...τυπε θυμασαι το συνθημα 'τσιμπουκια-κανει-η Ντορα Μπακογιαννη'
και απαντουσαν οι αλλοι 'τσιμπουκια-κανει-η Δημητρα η Λιανη' :S :S :S
Κι αυτο πολιτικη ευφυια ητανψιλομαλακακος κι αυτος
δεξιος απο τα λιντλ
δεν ειναι αυτος ο λογος τυπεΔε χρειάζεται. Ηγετίσκος είναι. Θα μπει μόνος του. Το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι ο Κυριάκος. Τα έργα και οι ημέρες της είναι. Γι'αυτό με την πλέον ανίκανη μεταπολεμική κυβέρνηση απέναντί της, δυσκολεύεται να πάρει αυτοδυναμία. Ο κόσμος θυμάται τον έναν από τους δύο που τον έφερε σε αυτό το χάλι.
πολιτικη μαλακια ηταν αλλα τελοσπαντο που ελεγε και ο παπους μουΚι αυτο πολιτικη ευφυια ηταν
Την δεξια που ευαγγελιζεσαι τύπε πουλι την ειχαμε επι Σαμαρα και δεν αγγιξε ουτε το 30%ψιλομαλακακος κι αυτος
δεξιος απο τα λιντλ