Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Πάς καθολου καλα? Μπας και με μπερδευεις με αλλον? Τα ιδια με τον Σεβαλιέ λεω κι εγω.

Σε ποιο ποσταρισμα εβαλα πρωτα το κομμα και μετα την πατριδα ρε απιθανε?

Γιατί δεν ψηφίσατε ΝΔ, και αν είχατε ψηφίσει αυτό δεν θα γίνονταν και αλλά τέτοια γλυκανάλατα. Άλλος πνίγονταν και άλλος του έλεγε τί άσπρο κώλο που έχεις. Άσε μας ρε καημένε και συ με το κόμμα σου να πούμε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιατί δεν ψηφίσατε ΝΔ, και αν είχατε ψηφίσει αυτό δεν θα γίνονταν και αλλά τέτοια γλυκανάλατα. Άλλος πνίγονταν και άλλος του έλεγε τί άσπρο κώλο που έχεις. Άσε μας ρε καημένε και συ με το κόμμα σου να πούμε!
Ρε μεγαλε τι πινεις?
Κανεις παραθεση ενα ποσταρισμα του σεβαλιε, με το οποιο συμφωνω απολυτα, για να πεις "το κανω παραθεση επειδη μας εχει πρηξει ο αλεξ με την κομματικη προπαγανδα". Ο,τι πιο ασχετο δηλαδη. Και μετά το γυριζεις και λες οτι φωναζω "αν ειχατε ψηφισει ΝΔ δεν θα γινοταν αυτο που εγινε".
Παλι ασχετο δηλαδη.
Ναι ρε μεγαλε, εσεις ολοι φταιτε που δεν ψηφισατε ΝΔ και βγηκανε οι κατσαπλιαδες και τα γαμησανε ολα. Και εχεις μουτρα και μου κανεις και παρατηρηση αντι να απολογηθεις στον εαυτο σου και στις επομενες γενιές? Καημενος εισαι και φαινεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εμφανίστηκαν και τα νούμερα της εποχής Παπανδρέου. Ρε που μπλέξαμε.  :S

Ξεμωραθηκε ο Λιανης τελειως. Αρα να περιμενουμε 80% Συριζα στην Φλωρινα στις επομενες εκλογες. Για ποιους πολιτικους προσφυγες μιλαει, εν ετει 2018? Αυτα εχουν τακτοποιηθει απο δεκαετιες. Μπας και προχωρησε το αλτσχαιμερ?

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
ρυθμιση χρεους με τη Μακεδονια δε θα παρει.

Ρυθμιση χρεους θα παρει 'ξελασπωνοντας' τη Μερκελ, της οποιας ο κυβερνητικος συνασπισμος τριζει. Ο Υπουργος Εσωτερικων της εβγαλε νομοσχεδιο που ουσιαστικα απαγορευει την εισοδο στη Γερμανια σε μεταναστες που εχουν καταγραφει σε αλλη χωρα

"Στη βάση της διαφωνίας βρίσκεται η πρόταση του υπουργού Εσωτερικών για απαγόρευση εισόδου στην Γερμανία μεταναστών οι οποίοι έχουν περάσει προηγουμένως από άλλη χώρα της Ε.Ε. και μεταναστών των οποίων η αίτηση ασύλου έχει ήδη απορριφθεί σε άλλη κοινοτική χώρα"

Η Μερκελ θελει να κανει μινι συνοδο με Ελλαδα Ιταλια και Αυστρια.

Και μαντεψτε τι θα υπογραψει ο Τσιπρας για να παρει ρυθμιση χρεους? You guessed it, θα κρατησει ολους τους λαθρο εδω ;)

σας τα λεγα ;)

Die Zeit: Στο τραπέζι το χρέος & η πιθανή επιστροφή προσφύγων στην Ελλάδα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εμφανίστηκαν και τα νούμερα της εποχής Παπανδρέου. Ρε που μπλέξαμε.  :S

Απαντώντας ωστόσο στον δήμαρχο Φλώρινας, ο οποίος αντιδρά στη συμφωνία, ο κ. Λιάνης δήλωσε ότι «η παράταξη στην οποία ανήκει ο δήμαρχος Φλώρινας (ΝΔ) ευθύνεται το 90% των ανεπανάληπτων ηττών που έχει πάθει η Ελλάδα εδώ και 45 χρόνια

Σε σχέση με την στάση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Γ. Λιάνης δήλωσε ότι αν ο κ. Σαμαράς «κάνει μια επανάληψη στο μυαλό του στο τι έχει συμβεί, στη ρίζα της ιστορίας θα βρει τον εαυτό του να έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο σφάλμα. Είναι ο πρώτος που ως ΥΠΕΞ όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία μαζί με τους άλλους ΥΠΕΞ των ευρωπαϊκών χωρών υπέγραψε ότι γεννιούνται η Σλοβενία, η Κροατία και η Μακεδονία, χωρίς κανέναν προσδιορισμό».

η αληθεια ποναει

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Οι φίλοι μας οι αμερικανοί ακόμα μια φορά μας πρόδοσαν.

Ούτε οι αμερικάνοι, ούτε οι μερκελιστές μας πρόδωσαν.

Στην ουσία δεν μας πρόδωσαν, τυπικά ναι.
Διότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν διεκδικούν τίποτα
πλην της καρέκλας τους για την οποία θυσιάζουν λαό-πατρίδα
λέγοντας πάνοτε ναι,yes sir σε οτιδήποτε αντεθνικό τους ζητηθεί.

Για την καρέκλα οι πολιτικοί δεν διαπραγματεύονται τίποτα,
αντιθέτως προσφέρουν τα πάντα ώστε να φαίνονται οι πλέον πρόθυμοι,
οι πλέον καταλληλότεροι για τα ξένα συμφέροντα.

Στο χέρι μας είναι να ψηφίζουμε Salvini. 

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
286
Πόντοι
21
οι βουλευτές της κυβέρνησης στο Κολχικό Λαγκαδά 
Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές της κυβέρνησης στο Κολχικό Λαγκαδά

Ανεπιθύμητοι είναι  οι βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε εκδήλωση  δήμο Κολχικού σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η Δημοτική Κοινότητα Κολχικού και οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι του χωριού.

Με αυτό τον τρόπο το δημοτικό συμβούλιο Κολχικού εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την υπογραφή συμφωνίας Ελλάδας - ΠΓΔΜ  και την παραχώρηση του όρου Μακεδονία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Κολχικού καθώς και οι Τοπικοί Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι καταδικάζουν απερίφραστα την σύναψη συμφωνίας και υπογραφής για την ονομασία των Σκοπίων.

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας και να προδώσει τους αγώνες των Μακεδονομάχων.

Ενημερώνουμε τους βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, οι οποίοι με την στάση τους διευκόλυναν στην υπογραφή της συμφωνίας για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ότι είναι ανεπιθύμητοι σε οποιαδήποτε εκδήλωση των συλλόγων και της κοινότητας μας»

Επισκέπτης
Aκομη να παρεις χαμπαρι εσυ οτι μιλας με αντρα, πρωην μελος εδω με πολλα κλωναρια ε? Αργα τα ζωα μου εεεεεεμππρρρρρρρ

Ακόμα και το abatar που έχεις διαλέξει , φαίνεται ότι είναι αργόστροφο ! Τέλος πάντων , θα βοηθήσω λίγο επαναλαμβάνοντας ότι το site το έμαθα από τον αδελφό μου -ο οποίος ΔΕΝ ξέρω ποιος είναι από δω μέσα- με τον οποίον μέχρι τα 18 ήμασταν ίδιοι στα μυαλά . Μετά , τον πήρε ο διάολος και τον σήκωσε ! Εγώ στοιχειωδώς "ξεφύλλισα" τις σελίδες να δω αν υπάρχει περιθώριο για μένα να γράφω εδώ και γράφτηκα κατευθείαν .

Επισκέπτης
Πρώτα το κόμμα/παρτίδα και μετά η πατρίδα. Κατά τα άλλα όλα καλά.

Πράγματι , αυτό ισχύει για τη ΝΔ. Αν δεν είσαι του κόμματος , δεν είσαι Έλληνας ! Άρα, αν δεν λειτουργείς υπερ του κόμματος , δεν είσαι πατριώτης !

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ο μοναδικος που βριζει ασυστολα εδω μεσα και δεν εχει δεχτει επιπληξη.

Δίκιο έχεις τύπε.
Και εγώ του το έχω πει.
Οχι και μουνόπανο ο Νικολιός.
Τα μουνόπανα έχουν κάποια ολιγόωρη χρησιμότητα.
Ολος ο προσδόκιμος χρόνος ζωής του Νικολιού δεν επαρκεί για να τη φτάσει.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
για τα καζίνο της γευγελής που πάνε οι κονομημένοι μακεδόνες και αφήνουν τα ευρώ τους τι έχεις να πείς???

Οτι μόνο ένα λοβοτομημένο τρολ για να υπερασπιστεί μια κατάπτυστη συμφωνία μεταξύ κρατών χρησιμοποιεί ως επιχείρημα το που σπαταλούν τα χρήματά τους 100-200 νοματαίοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.287
Πόντοι
5.506
Ακόμα και το abatar που έχεις διαλέξει , φαίνεται ότι είναι αργόστροφο ! Τέλος πάντων , θα βοηθήσω λίγο επαναλαμβάνοντας ότι το site το έμαθα από τον αδελφό μου -ο οποίος ΔΕΝ ξέρω ποιος είναι από δω μέσα- με τον οποίον μέχρι τα 18 ήμασταν ίδιοι στα μυαλά . Μετά , τον πήρε ο διάολος και τον σήκωσε ! Εγώ στοιχειωδώς "ξεφύλλισα" τις σελίδες [size=20pt]να δω αν υπάρχει περιθώριο για μένα να γράφω εδώ[/size] και γράφτηκα κατευθείαν .

Και πως κατέληξες στο συμπέρασμα οτι υπάρχει περιθώριο να γράφεις εδώ τις μαλακίες σου εσύ;;;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.723
Πόντοι
506
Koτζιας: Δε δωσαμε το ονομα Μακεδονια, πήραμε το ονομα πισω

Stories

Νέο!

Stories