Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Ακόμα και το abatar που έχεις διαλέξει , φαίνεται ότι είναι αργόστροφο ! Τέλος πάντων , θα βοηθήσω λίγο επαναλαμβάνοντας ότι το site το έμαθα από τον αδελφό μου -ο οποίος ΔΕΝ ξέρω ποιος είναι από δω μέσα- με τον οποίον μέχρι τα 18 ήμασταν ίδιοι στα μυαλά . Μετά , τον πήρε ο διάολος και τον σήκωσε ! Εγώ στοιχειωδώς "ξεφύλλισα" τις σελίδες να δω αν υπάρχει περιθώριο για μένα να γράφω εδώ και γράφτηκα κατευθείαν .
Σοβαρα;; Τι σε έκανε να γραφτείς κατευθείαν; μήπως το έκανες για να σε χαιρετίσει ο Αλέξανδρος με το δικό του μοναδικό τρόπο;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Έχετε σκεφτεί γιατί το ζαβό ο κουλης δεν έχει καλέσει σε καμία απολύτως κινητοποίηση και γιατί άπαντες οι εκτός βορείου Ελλάδας ρουφάνε το αβγό τους?

Μια συγκέντρωση σε Αθήνα και μια σε Θεσσαλονικη για το μακεδονικό το επόμενο ΣΚ θα μαζεύανε καμία 500αρια χιλιάδες κόσμο χαλαρά ...

Κουλης και Αλέξης πλειοδοτούν σε φιλογερμανισμό και φιλοαμερικανισμό διεκδικώντας ο καθένας για τον εαυτο του το χρίσμα του επόμενου πρωθυπουργού εις βάρος της ιστορικής συνέχειας της χώρας ...

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Έχετε σκεφτεί γιατί το ζαβό ο κουλης δεν έχει καλέσει σε καμία απολύτως κινητοποίηση και γιατί άπαντες οι εκτός βορείου Ελλάδας ρουφάνε το αβγό τους?

Μια συγκέντρωση σε Αθήνα και μια σε Θεσσαλονικη για το μακεδονικό το επόμενο ΣΚ θα μαζεύανε καμία 500αρια χιλιάδες κόσμο χαλαρά ...

Κουλης και Αλέξης πλειοδοτούν σε φιλογερμανισμό και φιλοαμερικανισμό διεκδικώντας ο καθένας για τον εαυτο του το χρίσμα του επόμενου πρωθυπουργού εις βάρος της ιστορικής συνέχειας της χώρας ...

εχει κανενα νοημα πλεον?

Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, μέσω Twitter, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων η χώρα του πήρε πρόσκληση ένταξης για τη σύνοδο 11-12 Ιουλίου. «Πρόκειται για ιστορικό βήμα, είμαι χαρούμενος που ζούμε αυτές τις στιγμές μαζί και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη σύνοδο του ΝΑΤΟ».

στμ 11-12 Ιουλίου = Συνοδος ΝΑΤΟ

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
εχει κανενα νοημα πλεον?

Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, μέσω Twitter, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων η χώρα του πήρε πρόσκληση ένταξης για τη σύνοδο 11-12 Ιουλίου. «Πρόκειται για ιστορικό βήμα, είμαι χαρούμενος που ζούμε αυτές τις στιγμές μαζί και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη σύνοδο του ΝΑΤΟ».

στμ 11-12 Ιουλίου = Συνοδος ΝΑΤΟ

Το μόνον που φοβίζει την αριστερά και το μόνο που σέβεται είναι η μαζική αντίδραση του πόπολου.

Είχα γράψει εδώ καιρό πριν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε από τα πεζοδρόμια και όσο η ΝΔ δεν τον αντιμετωπίσει  στην έδρα του δεν έχει ελπίδα.

Δεν ξέρω τις ειδικές λεπτομέρειες αλλά νομίζω ότι το θέμα της Μακεδονίας έχει πολλά επόμενα νομικά και τεχνικά στάδια στα οποία μπορεί να ανατραπεί ...

Επισκέπτης
Και πως κατέληξες στο συμπέρασμα οτι υπάρχει περιθώριο να γράφεις εδώ τις μαλακίες σου εσύ;;;

Σοβαρα;; Τι σε έκανε να γραφτείς κατευθείαν; μήπως το έκανες για να σε χαιρετίσει ο Αλέξανδρος με το δικό του μοναδικό τρόπο;

α)  -
β)Έχω κληρονομικό χαρισμα !

Θυμάστε το τραγουδάκι "ηταν ένα μικρό καράβι" ; Στο δικό μου το δημοτικό λέγαμε ταυτόχρονα τα κορίτσια & τα αγόρια  "ὁ κλήρος πέφτει στα αγόρια" και "ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια" , αντίστοιχα !

Άντε γειά , τουρκο-barock !

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
α)  -
β)Έχω κληρονομικό χαρισμα !

Θυμάστε το τραγουδάκι "ηταν ένα μικρό καράβι" ; Στο δικό μου το δημοτικό λέγαμε ταυτόχρονα τα κορίτσια & τα αγόρια  "ὁ κλήρος πέφτει στα αγόρια" και "ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια" , αντίστοιχα !

Άντε γειά , τουρκο-barock !
μιλάς με γρίφους γερόντισσα... Εγώ σε ρώτησα τι ακριβώς σε αυτο το θεόπνευστο σαι σε έκανε να γίνεις μέλος κορίτσι πράμα και συ μου μιλάς για καράβια και μούτσους!
ΥΓ το τουρκο μπαροκ μάλλον θα ταίριαζε  στην επιλογή Α, εδω θα μπορούσες να παραθέσεις το βρωμο-γάλλε

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το μόνον που φοβίζει την αριστερά και το μόνο που σέβεται είναι η μαζική αντίδραση του πόπολου.

Το πόπολο όταν είχε την τιτανοτεράστια ευκαιρία με τα υπερμαζικά συλλαλητήρια το έπαιζε πολιτικά  ορθό. Ο χρόνος πίσω δεν γυρνάει ως γνωστόν, οπότε πέταξε το πουλάκι. Το ξύλο που φάγανε στο Πισοδέρι όσοι βρεθήκανε θα το θυμούνται για πάντα. Να οργανωθούν για να μην τρώνε ξύλο δεν παίζει, οπότε το μόνο που μένει είναι η γιούχα όπου πετυχαίνουν μειοδότες κ κάτι ψηφίσματα που αρχίζουν δειλά-δειλά να βγαίνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι.

Είχα γράψει εδώ καιρό πριν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε από τα πεζοδρόμια και όσο η ΝΔ δεν τον αντιμετωπίσει  στην έδρα του δεν έχει ελπίδα.

H NΔ δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Άλλα πράγματα πρέπει να κάνει η ΝΔ, αλλά αυτή η ΝΔ μάλλον είναι αδιανόητο να τα κάνει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και νεοδημοκράτης βουλευτής χορεύει…σκοπιανά – Ο Συριζαίος Σέλτσας βρήκε…παρέα

Το βίντεο στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας εμφανίζεται σε ένα πανηγύρι να χορεύει έναν χορό με αλυτρωτικά μηνύματα προκάλεσε πολιτικό σάλο. Φαίνεται όμως αντίστοιχος …χορευταράς, υπάρχει και στη ΝΔ.

Ο βουλευτής Φλώρινας, κ. Γιάννης Αντωνιάδης της ΝΔ, υπάρχει σε βίντεο να χορεύει τον ίδιο χορό στο ίδιο χωριό, αλλά σε προηγούμενη χρονιά.

νουδου=τσυριζα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506

Δεν ξέρω τις ειδικές λεπτομέρειες αλλά νομίζω ότι το θέμα της Μακεδονίας έχει πολλά επόμενα νομικά και τεχνικά στάδια στα οποία μπορεί να ανατραπεί ...

Τι λες ρε τύπε, δεν έγιναν συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Ποιό ήταν το αποτέλεσμα; Το φιάσκο νοβάρτις.

Αυτοί απλά δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να πάρουν τις καρέκλες. Τώρα είναι αργά για να κλαίτε.

Επισκέπτης
Τι λες ρε τύπε, δεν έγιναν συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Ποιό ήταν το αποτέλεσμα; Το φιάσκο νοβάρτις.

Αυτοί απλά δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να πάρουν τις καρέκλες. Τώρα είναι αργά για να κλαίτε.

Το επόμενο κελεπούρι είναι το ΚΚΕ το ίδιο ! Μέχρι να πάτε στα Παρίσια !

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
286
Πόντοι
21
Σείεται η Κατερίνη στην πορεία για την Μακεδονία . Πριν λίγο κατέφτασαν στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης οι πρώτοι διαδηλωτές για το συλλαλητήριο των πολιτιστικών συλλόγων της Πιερίας ενάντια στη συμφωνία των Σκοπίων που ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων.

https://[URL unfurl="true"]www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2018/06/poreia.jpg[/img[/URL]]

Μόλις συγκεντρώθηκε ο κόσμος ξεκίνησε η πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Ηφαίστου, τα οποία αστυνομοκρατούνται…
[URL unfurl="true"]https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%BA.html[/URL]

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
286
Πόντοι
21
στη Βόρειο Ελλάδα πεθαίνει η αριστερά

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Έχεις δει συγκεντρώσεις αριστερών? 50 άτομα να ειναι μόνον δίνουν ραντεβού για την επόμενη πορεία ή συγκέντρωση, επίμονα και συστηματικά.

Τους αγανακτισμένους του Συντάγματος τους θυμάσαι ? Κάθε βράδυ εκεί. Και η πάνω και η κάτω πλατεία.

Τις ομάδες κρούσης των αριστεριστών την περίοδο γιωργακη, γκαβου, χοντρού την θυμάσαι? Κυνήγι χωρίς αύριο οπου βρίσκανε βουλευτή.

Όσο το αστικό πολιτικό σύστημα και οι δήθεν φιλελεύθεροι παραγνωρίζουν το ρόλο του πεζοδρόμιου, τόσο θα τρώνε γαμησια χωρίς αύριο.

Εδώ, στο φόρουμ, υπήρχαν τύποι που το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα τους ξυνιζε - και υπό το πρόσχημα της αστικής εκλεπτυνσης απείχαν - και τωρα έχουν άποψη  για την μειοδοσία Τσίπρα ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Έχεις δει συγκεντρώσεις αριστερών? 50 άτομα να ειναι μόνον δίνουν ραντεβού για την επόμενη πορεία ή συγκέντρωση, επίμονα και συστηματικά.

Τους αγανακτισμένους του Συντάγματος τους θυμάσαι ? Κάθε βράδυ εκεί. Και η πάνω και η κάτω πλατεία.

Τις ομάδες κρούσης των αριστεριστών την περίοδο γιωργακη, γκαβου, χοντρού την θυμάσαι? Κυνήγι χωρίς αύριο οπου βρίσκανε βουλευτή.

Όσο το αστικό πολιτικό σύστημα και οι δήθεν φιλελεύθεροι παραγνωρίζουν το ρόλο του πεζοδρόμιου, τόσο θα τρώνε γαμησια χωρίς αύριο.

Εδώ, στο φόρουμ, υπήρχαν τύποι που το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα τους ξυνιζε - και υπό το πρόσχημα της αστικής εκλεπτυνσης απείχαν - και τωρα έχουν άποψη  για την μειοδοσία Τσίπρα ...

H διαφορά είναι οτι τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις είναι για το λαό και η πολιτική για τους πολιτικούς. Η πολιτική δεν ασκείται στα πεζοδρόμια. Το οτι οι αλήτες της αριστεράς είναι μάστορες στο πεζοδρόμιο δε σημαίνει οτι αυτό είναι κάτι σπουδαίο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
H διαφορά είναι οτι τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις είναι για το λαό και η πολιτική για τους πολιτικούς. Η πολιτική δεν ασκείται στα πεζοδρόμια. Το οτι οι αλήτες της αριστεράς είναι μάστορες στο πεζοδρόμιο δε σημαίνει οτι αυτό είναι κάτι σπουδαίο.

Αυτή ακριβώς η λογική της αποχής από την οργανωμένη μαζική δράση είναι που εκμεταλλεύεται η αριστερά και αλωνίζει.

Αυτό ακριβώς ηταν και το πρόβλημα της αριστεράς με την δράση των Χρυσαυγιτων : Το ότι για πρώτη φορά αμφισβήτησαν ευθέως την μονοκρατορία της αριστεράς στην οργανωμένη δράση και στα πεζοδρόμια.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Στην πλατεία ήταν αυτοί:www.eleytheriagora.gr/kratiki-eksartisi/] Το 67% του Ελληνικού πληθυσμού, βασίζεται στην φορολόγηση των υπολοίπων.[/url]

Το υπόλοιπο 23% είναι που αντιδρά τώρα. Αυτοί έχουν δουλειές. Δεν μπορούν να τις παρατάνε καθημερινά δίχως να δημιουργηθεί  πρόβλημα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Ελπίζω να φύγουν σύντομα γιατί αμα γίνετε Βενεζουέλα αυτή σου τη δήλωση θα την μελετάς για πολλά χρόνια μετά.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Στην πλατεία ήταν αυτοί:www.eleytheriagora.gr/kratiki-eksartisi/] Το 67% του Ελληνικού πληθυσμού, βασίζεται στην φορολόγηση των υπολοίπων.[/url]

Το υπόλοιπο 23% είναι που αντιδρά τώρα. Αυτοί έχουν δουλειές. Δεν μπορούν να τις παρατάνε καθημερινά δίχως να δημιουργηθεί  πρόβλημα.

Επειδή ήμουν σχεδόν κάθε βράδυ στο Σύνταγμα την εποχή των αγανακτισμένων και αρθρογραφούσα και στα δυο φόρουμ που είχαν στηθεί σε πληροφορώ ότι η κάτω πλατεία ήταν καθαρά αναρχοαριστεροκρατουμενη με την πάνω να είναι κυρίαρχα εθνικιστική-πατριωτική. Ο κορμός των αγανακτισμένων ήταν ένας βασικός πυρήνας λίγων εκατοντάδων  ανθρώπων που ενισχύθηκαν εκ των υστέρων από κάθε λογής πικραμένους.

Πχ έχεις αναρωτηθεί πως απέκτησε η πλατεία μεγαφωνικές την δεύτερη μέρα των κινητοποίησεων? Οι αυθορμήτως προςελθεντες συνταξιουχοι την βάλανε?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αυτή ακριβώς η λογική της αποχής από την οργανωμένη μαζική δράση είναι που εκμεταλλεύεται η αριστερά και αλωνίζει.

Αυτό ακριβώς ηταν και το πρόβλημα της αριστεράς με την δράση των Χρυσαυγιτων : Το ότι για πρώτη φορά αμφισβήτησαν ευθέως την μονοκρατορία της αριστεράς στην οργανωμένη δράση και στα πεζοδρόμια.

Θα αναλάβουν αυτοί, μπορείς να κοιμάσαι ήρεμος

Εδώ, στο φόρουμ, υπήρχαν τύποι που το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα τους ξυνιζε - και υπό το πρόσχημα της αστικής εκλεπτυνσης απείχαν - και τωρα έχουν άποψη  για την μειοδοσία Τσίπρα ...

Η Μακεδονία την τελευταία φορά γλίτωσε κάπως έτσι πάντως.

DfzTmKtWAAAdBRM.jpg

Τώρα νομίζουνε μερικοί-μερικοί ότι θα την γλιτώσουν με share κ like...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom