Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Επισκέπτης
«Καραμανλής η Τανκς», υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνηση Κ.Μητσοτακη ... Ο Μίκης υπερβαίνει τις συμβατικές πολιτικές προσεγγίσεις  ... Ότι κι αν σημαίνει αυτό σε επίπεδο εσωτερικής συνέπειας και αξιοπιστίας.

Να συνέλθουμε λίγο , ο Μίκης  υπηρετεί τα συμφέροντα του Εβραϊκού στοιχείου εν Ελλάδι , πάνω από κομματικές ταμπέλες.

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
286
Πόντοι
21
Γιατί, ο Αλεξ71 γιατί δεν έβαλε ξέκωλο ;;;
ρωτα τον. σε πορνο σαιτ εισαι μεσα. τι περιμενεις να δεις στα αβαταρ;;;;;;
τον ιησου χριστο;; κι αλλοι εχουν εξαλα αβαταρ εδω. τελος παντων μου αρεσει η σταρλετ του αβαταρ.
αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχω κι εγω αποψη για τα πολιτικα της χωρας ή το οτι λεω ειναι εξ ορισμου αποριπτεο.

Επισκέπτης
Τα παραδείγματα είναι πολλά, δεν γίνεται να ξεχωρίσεις κάποιο. Εξ άλλου όπως σου είπα οι ΔΑΠίτισσες και γενικά οι "δεξιές" και "φιλελεύθερες" είναι μειοψηφία.

Δώς μου ένα παραδειγματάκι , φιλαράκι , να μιλήσουμε συγκεκριμένα !...

Επισκέπτης
Τι παραξενες εποχες για μενα τον 45αρη.

Ο Μικης σε μια εξεδρα να καταγγελλει εθνομηδενιστές, αριστεριστές και τον αριστεροστροφο φασισμο, να μιλαει για εθνος και πατριδα και στα μεγαφωνα να παιζει Μπιθικωτσης, λες και ειναι φεστιβαλ της ΚΝΕ. Και μετα Μητροπολίτες να του φιλανε το χέρι. Κι απο κατω παρεα ο Καμμενος (που κυβερναει παρεα με αριστερους) και η Κωνσταντοπούλου.

Εγω καπως αλλιως τα ειχα μαθει τα πραγματα για να ειμαι ειλικρινης.

Γενικά πολλά πράγματα έχουν γίνει σαλάτα.
Πιο πολλά κοινά έχει τώρα ο αριστερός Νικολιός με έναν χρυσαυγίτη παρά με έναν δημοκράτη.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Εμενα παντως με ανησυχουν οι καιροι που το παλιο πεθαινει και το νεο αγκομαχα να γεννηθει.

Ενας νεος ανθρωπος δεν ηταν σημερα στην εξεδρα να μιλησει στον κοσμο.
Ο Μικης, ο Πατουλης, ο Κασιματης και παπάδες.

Για μενα αυτο ειναι θλιβερο.
Γιατι εγω προτιμω να βλεπω και λιγο πιο βαθια απο τα επιφανειακα αν ειχε σημερα εκατο χιλιαδες ή εκατο εκατομμυρια κοσμο.

Η κατάσταση είναι τραγική τύπε. Γάμησέ τα :(

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
286
Πόντοι
21
ας ανεβαζαν στην εξεδρα το ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στην εξέδρα , όπως τα περιγράφεις , ήταν μαζεμένα ΚΑΠΗ ! Κι από κάτω , εθνική συναδέλφωση.
Ο κόσμος αλλάζει, δικηγόρε ! Και δεν έχει σχέση με τα δικαστήρια , όπου υποτίθεται ότι συχνάζεις !
Κάνεις λαθος, λαδοκόρη.
Ο κόσμος δεν αλλαζει ποτέ.
Μονο ο τροπος που βλεπουμε τα πραγματα αλλαζει.

Οσο κι αν στενοχωρησω μερικους, εμενα το συλλαλητηριο μού αφησε στυφή γευση.

Αναρωτιεμαι, ολοι αυτοι που κατεβηκαν σημερα και διαδηλωσαν και καλα εκαναν, πώς θα αντιδρασουν αν κληθουν να θυσιασουν καποιες απο τις ανεσεις τους για χαρη της Μακεδονιας, στην υποθετικη περιπτωση που εμπλακουμε σε μια ενοπλη διαμαχη.

Γιατι το να φωναζεις ειναι ευκολο.
Το να στερεισαι και να θυσιαζεις δυσκολο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Κάνεις λαθος, λαδοκόρη.

Αναρωτιεμαι, ολοι αυτοι που κατεβηκαν σημερα και διαδηλωσαν και καλα εκαναν, πώς θα αντιδρασουν αν κληθουν να θυσιασουν καποιες απο τις ανεσεις τους για χαρη της Μακεδονιας, στην υποθετικη περιπτωση που εμπλακουμε σε μια ενοπλη διαμαχη.

Στα όπλα να μπουκάρουμε μέσα να τους κάνουμε πραγματικούς Μακεδόνες.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Εμενα παντως με ανησυχουν οι καιροι που το παλιο πεθαινει και το νεο αγκομαχα να γεννηθει.

Ενας νεος ανθρωπος δεν ηταν σημερα στην εξεδρα να μιλησει στον κοσμο.
Ο Μικης, ο Πατουλης, ο Κασιματης και παπάδες.

Για μενα αυτο ειναι θλιβερο.
Γιατι εγω προτιμω να βλεπω και λιγο πιο βαθια απο τα επιφανειακα αν ειχε σημερα εκατο χιλιαδες ή εκατο εκατομμυρια κοσμο.

Αναγκα και οι θεοι πειθωνται
Συνηθως τα συστηματα πεφτουν απο μεσα (πολεμος λαμογιων) και αυτορυθμιζωνται ξανα με νεα προσωπα
Δεν υπαρχει προγραμματισμος  , παρα αλληλουχια πολλες φορες τυχαιων γεγονοτων που αλλαζει την ροη της ιστοριας

Επισκέπτης
τον ιησου χριστο;; κι αλλοι εχουν εξαλα αβαταρ εδω. τελος παντων μου αρεσει η σταρλετ του αβαταρ.
αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχω κι εγω αποψη για τα πολιτικα της χωρας ή το οτι λεω ειναι εξ ορισμου αποριπτεο.

Εδώ έχουν άποψη οι έφηβοι και δε θα 'χεις εσύ ; Απλά , οι επιλογές του καθενός είναι ενδεικτικές, πώς να το κάνουμε δηλ ;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Σε τρολλάρει τύπε, μη μασάς.

Επισκέπτης
Κάνεις λαθος, λαδοκόρη.

Ε , ναι , όταν έπεσε το Τείχος του Βερολίνου , τίποτα δεν άλλαξε !!!!!! Όταν έγινε ο πολεμος στη Συρία ,εμας ΚΑΘΟΛΟΥ δε μαας επηρεασε !!! Τι κάθεσαι και λες ;;

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
πηχτρα σημερα στο συνταγμα πραγματικα καμια μεχρι σημερα συγκεντρωση δεν μπορει να συγκριθεί με την σημερινη για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δώς μου ένα παραδειγματάκι , φιλαράκι , να μιλήσουμε συγκεκριμένα !...

Υποστηρίζουν κολεκτιβιστικές πρακτικές όπως ο Φεμινισμός, η κρατική παρέμβαση στην οικονομία, περιορισμός της ελευθερίας του λόγου, πολιτική ορθότητα και πολλά άλλα.

Επισκέπτης
Αναγκα και οι θεοι πειθωνται
Συνηθως τα συστηματα πεφτουν απο μεσα (πολεμος λαμογιων) και αυτορυθμιζωνται ξανα με νεα προσωπα
Δεν υπαρχει προγραμματισμος  , παρα αλληλουχια πολλες φορες τυχαιων γεγονοτων που αλλαζει την ροη της ιστοριας

Ε, ναι , στη λέσχη Μπιλντεμπεργκ ρίχνουν πασιέτζες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom