εγκρινεις το κρετινικο γουστο μου;; Βελτίωση , σαφέστατα ,αν και μπορείς και καλύτερα ! :)
Επισκέπτης 4 Φεβ 2018 #5.181 whiteman έγραψε: εγκρινεις το κρετινικο γουστο μου;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βελτίωση , σαφέστατα ,αν και μπορείς και καλύτερα !
whiteman έγραψε: εγκρινεις το κρετινικο γουστο μου;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βελτίωση , σαφέστατα ,αν και μπορείς και καλύτερα !
geoMan Ανώτερος Εγγρ. 24 Μαΐ 2009 Μηνύματα 28.037 Κριτικές 16 Like 15.081 Πόντοι 6.515 4 Φεβ 2018 #5.182 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Βασικά μας κυβερνάνε οι Βρυξέλλες που είναι το 0% ! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Μιχαλη' ειδα έγραψε: Βασικά μας κυβερνάνε οι Βρυξέλλες που είναι το 0% ! Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Επισκέπτης 4 Φεβ 2018 #5.183 geoMan έγραψε: Κλικ για ολόκληρη προβολή... Να σαι καλά , ρε φίλε , ευχαριστώ !
Επισκέπτης 4 Φεβ 2018 #5.184 whiteman έγραψε: και το δικο σου αβαταρ επιδεχεται βελτιωση. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Το ξέρω , το αλλάζω συνέχεια ! Απλά εγω αποκλείεται να βάλω κάτι που να αντιμετωπίζει τον άντρα ως αντικείμενο .
whiteman έγραψε: και το δικο σου αβαταρ επιδεχεται βελτιωση. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Το ξέρω , το αλλάζω συνέχεια ! Απλά εγω αποκλείεται να βάλω κάτι που να αντιμετωπίζει τον άντρα ως αντικείμενο .
whiteman Μέλος Εγγρ. 8 Σεπ 2017 Μηνύματα 485 Like 286 Πόντοι 21 4 Φεβ 2018 #5.185 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Βελτίωση , σαφέστατα ,αν και μπορείς και καλύτερα ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... και το δικο σου αβαταρ επιδεχεται βελτιωση.
Μιχαλη' ειδα έγραψε: Βελτίωση , σαφέστατα ,αν και μπορείς και καλύτερα ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... και το δικο σου αβαταρ επιδεχεται βελτιωση.
Επισκέπτης 4 Φεβ 2018 #5.186 alex71 έγραψε: Tυπε ΔΕΝ θα γαμησεις. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χαζός είσαι ;
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.320 Κριτικές 1 Like 32.277 Πόντοι 8.006 4 Φεβ 2018 #5.187 whiteman έγραψε: και το δικο σου αβαταρ επιδεχεται βελτιωση. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Tυπε ΔΕΝ θα γαμησεις.
whiteman έγραψε: και το δικο σου αβαταρ επιδεχεται βελτιωση. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Tυπε ΔΕΝ θα γαμησεις.
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.320 Κριτικές 1 Like 32.277 Πόντοι 8.006 4 Φεβ 2018 #5.189 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Χαζός είσαι ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ξερω τι λεω.
whiteman Μέλος Εγγρ. 8 Σεπ 2017 Μηνύματα 485 Like 286 Πόντοι 21 4 Φεβ 2018 #5.190 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Το ξέρω , το αλλάζω συνέχεια ! Απλά εγω αποκλείεται να βάλω κάτι που να αντιμετωπίζει τον άντρα ως αντικείμενο . Κλικ για ολόκληρη προβολή... μα δεν αντιμετωπιζω τη γυναικα ως αντικειμενο, απλα μου αρεσουν τα πιπερατα
Μιχαλη' ειδα έγραψε: Το ξέρω , το αλλάζω συνέχεια ! Απλά εγω αποκλείεται να βάλω κάτι που να αντιμετωπίζει τον άντρα ως αντικείμενο . Κλικ για ολόκληρη προβολή... μα δεν αντιμετωπιζω τη γυναικα ως αντικειμενο, απλα μου αρεσουν τα πιπερατα
whiteman Μέλος Εγγρ. 8 Σεπ 2017 Μηνύματα 485 Like 286 Πόντοι 21 4 Φεβ 2018 #5.191 alex71 έγραψε: Tυπε ΔΕΝ θα γαμησεις. Κλικ για ολόκληρη προβολή... παρντον;;;;;;
Pecados Μέλος Εγγρ. 25 Σεπ 2015 Μηνύματα 3.773 Like 137 Πόντοι 16 4 Φεβ 2018 #5.192 whiteman έγραψε: και το δικο σου αβαταρ επιδεχεται βελτιωση. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπορεί και να γαμήσεις.
whiteman έγραψε: και το δικο σου αβαταρ επιδεχεται βελτιωση. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπορεί και να γαμήσεις.
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.320 Κριτικές 1 Like 32.277 Πόντοι 8.006 4 Φεβ 2018 #5.193 whiteman έγραψε: μα δεν αντιμετωπιζω τη γυναικα ως αντικειμενο, απλα μου αρεσουν τα πιπερατα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βλεπω τύπε ξεχασαμε και Μακεδονίες και τα παντα, αλλαξαμε και αβαταρ επειδη το ζητησε η δεσποινιδα. Μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις.
whiteman έγραψε: μα δεν αντιμετωπιζω τη γυναικα ως αντικειμενο, απλα μου αρεσουν τα πιπερατα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Βλεπω τύπε ξεχασαμε και Μακεδονίες και τα παντα, αλλαξαμε και αβαταρ επειδη το ζητησε η δεσποινιδα. Μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις.
Επισκέπτης 4 Φεβ 2018 #5.194 alex71 έγραψε: Βλεπω τύπε ξεχασαμε και Μακεδονίες και τα παντα, αλλαξαμε και αβαταρ επειδη το ζητησε η δεσποινιδα. Μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χειραγωγείς. Ο άνθρωπος , όπως κάθε φυσιολογικός άντρας , ξανθές θέλει ! Έκανε αυτό που προτιμάει !
alex71 έγραψε: Βλεπω τύπε ξεχασαμε και Μακεδονίες και τα παντα, αλλαξαμε και αβαταρ επειδη το ζητησε η δεσποινιδα. Μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χειραγωγείς. Ο άνθρωπος , όπως κάθε φυσιολογικός άντρας , ξανθές θέλει ! Έκανε αυτό που προτιμάει !
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.320 Κριτικές 1 Like 32.277 Πόντοι 8.006 4 Φεβ 2018 #5.195 Pecados έγραψε: Μπορεί και να γαμήσεις. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Να ενας που με καταλαβε.
BLITZKRIEGER Μέλος Εγγρ. 10 Οκτ 2017 Μηνύματα 3.237 Κριτικές 4 Like 297 Πόντοι 36 4 Φεβ 2018 #5.196 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Το ξέρω , το αλλάζω συνέχεια ! Απλά εγω αποκλείεται να βάλω κάτι που να αντιμετωπίζει τον άντρα ως αντικείμενο . Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Μιχαλη' ειδα έγραψε: Το ξέρω , το αλλάζω συνέχεια ! Απλά εγω αποκλείεται να βάλω κάτι που να αντιμετωπίζει τον άντρα ως αντικείμενο . Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Επισκέπτης 4 Φεβ 2018 #5.197 whiteman έγραψε: μα δεν αντιμετωπιζω τη γυναικα ως αντικειμενο, απλα μου αρεσουν τα πιπερατα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Οκ !
whiteman έγραψε: μα δεν αντιμετωπιζω τη γυναικα ως αντικειμενο, απλα μου αρεσουν τα πιπερατα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Οκ !
BLITZKRIEGER Μέλος Εγγρ. 10 Οκτ 2017 Μηνύματα 3.237 Κριτικές 4 Like 297 Πόντοι 36 4 Φεβ 2018 #5.198 alex71 έγραψε: Βλεπω τύπε ξεχασαμε και Μακεδονίες και τα παντα, αλλαξαμε και αβαταρ επειδη το ζητησε η δεσποινιδα. Μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα τύπε :S :S :S
alex71 έγραψε: Βλεπω τύπε ξεχασαμε και Μακεδονίες και τα παντα, αλλαξαμε και αβαταρ επειδη το ζητησε η δεσποινιδα. Μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα τύπε :S :S :S
Επισκέπτης 4 Φεβ 2018 #5.199 BLITZKRIEGER έγραψε: Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα τύπε :S :S :S Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εξαπανεκαθεν ερείπια ήταν !
BLITZKRIEGER έγραψε: Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα τύπε :S :S :S Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εξαπανεκαθεν ερείπια ήταν !
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.320 Κριτικές 1 Like 32.277 Πόντοι 8.006 4 Φεβ 2018 #5.200 Μιχαλη' ειδα έγραψε: Χειραγωγείς. Ο άνθρωπος , όπως κάθε φυσιολογικός άντρας , ξανθές θέλει ! Έκανε αυτό που προτιμάει ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος χειραγωγεί ειπαμε? Ξερεις ποια ειναι η διαφορά κοπελιά? Εσυ κάνεις τους αλλους να αλλαζουν αβαταρ. Εγω έκανα εσενα να αλλαξεις το δικο σου.
Μιχαλη' ειδα έγραψε: Χειραγωγείς. Ο άνθρωπος , όπως κάθε φυσιολογικός άντρας , ξανθές θέλει ! Έκανε αυτό που προτιμάει ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιος χειραγωγεί ειπαμε? Ξερεις ποια ειναι η διαφορά κοπελιά? Εσυ κάνεις τους αλλους να αλλαζουν αβαταρ. Εγω έκανα εσενα να αλλαξεις το δικο σου.