Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
286
Πόντοι
21
Προφανώς δε μένεις Κέντρο Αθήνας ! Άρα , εκ του ασφαλούς ...

Ας πάνε κάποτε στη μέση του πουθενά , να διαδηλώνουν όσο θέλουν ! Άλλά από κρετίνους ,τι να περιμένεις ;
κρετινους να πεις τους γονεις σου κυρατσα

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Επισκέπτης
Από αυτά που λένε. Επίσης οι Ελλεεινίδες όπως είπα πριν ψηφίζουν κατά πλειοψηφία αριστερά. Βασικά γενικά οι γυναίκες αλλά οι Ελλεεινίδες το έχουν παραχέσει.

Ε, για πες ένα παραδειγμα απ'τα αριστερίστικα που λένε !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι παραξενες εποχες για μενα τον 45αρη.

Ο Μικης σε μια εξεδρα να καταγγελλει εθνομηδενιστές, αριστεριστές και τον αριστεροστροφο φασισμο, να μιλαει για εθνος και πατριδα και στα μεγαφωνα να παιζει Μπιθικωτσης, λες και ειναι φεστιβαλ της ΚΝΕ. Και μετα Μητροπολίτες να του φιλανε το χέρι. Κι απο κατω παρεα ο Καμμενος (που κυβερναει παρεα με αριστερους) και η Κωνσταντοπούλου.

Εγω καπως αλλιως τα ειχα μαθει τα πραγματα για να ειμαι ειλικρινης.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Ο Μικης σε μια εξεδρα να καταγγελλει εθνομηδενιστές, αριστεριστές και τον αριστεροστροφο φασισμο, να μιλαει για εθνος και πατριδα και στα μεγαφωνα να παιζει Μπιθικωτσης, λες και ειναι φεστιβαλ της ΚΝΕ. Και μετα Μητροπολίτες να του φιλανε το χέρι. Κι απο κατω παρεα ο Καμμενος (που κυβερναει παρεα με αριστερους) και η Κωνσταντοπούλου.

Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς τύπε.

Επισκέπτης

Στην εξέδρα , όπως τα περιγράφεις , ήταν μαζεμένα ΚΑΠΗ ! Κι από κάτω , εθνική συναδέλφωση.
Ο κόσμος αλλάζει, δικηγόρε ! Και δεν έχει σχέση με τα δικαστήρια , όπου υποτίθεται ότι συχνάζεις !

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

«Καραμανλής η Τανκς», υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνηση Κ.Μητσοτακη ... Ο Μίκης υπερβαίνει τις συμβατικές πολιτικές προσεγγίσεις  ... Ότι κι αν σημαίνει αυτό σε επίπεδο εσωτερικής συνέπειας και αξιοπιστίας.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ε, για πες ένα παραδειγμα απ'τα αριστερίστικα που λένε !!!

Τα παραδείγματα είναι πολλά, δεν γίνεται να ξεχωρίσεις κάποιο. Εξ άλλου όπως σου είπα οι ΔΑΠίτισσες και γενικά οι "δεξιές" και "φιλελεύθερες" είναι μειοψηφία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς τύπε.
Εμενα παντως με ανησυχουν οι καιροι που το παλιο πεθαινει και το νεο αγκομαχα να γεννηθει.

Ενας νεος ανθρωπος δεν ηταν σημερα στην εξεδρα να μιλησει στον κοσμο.
Ο Μικης, ο Πατουλης, ο Κασιματης και παπάδες.

Για μενα αυτο ειναι θλιβερο.
Γιατι εγω προτιμω να βλεπω και λιγο πιο βαθια απο τα επιφανειακα αν ειχε σημερα εκατο χιλιαδες ή εκατο εκατομμυρια κοσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom