BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Και οι ΔΑΠίτισσες , τι είναι ;
Οι περισσότερες ΔΑΠίτισσες έχουν αριστερίστικες ιδέες.
Και οι ΔΑΠίτισσες , τι είναι ;
κρετινους να πεις τους γονεις σου κυρατσαΠροφανώς δε μένεις Κέντρο Αθήνας ! Άρα , εκ του ασφαλούς ...
Ας πάνε κάποτε στη μέση του πουθενά , να διαδηλώνουν όσο θέλουν ! Άλλά από κρετίνους ,τι να περιμένεις ;
κρετινους να πεις τους γονεις σου κυρατσα
Ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Οι περισσότερες ΔΑΠίτισσες έχουν αριστερίστικες ιδέες.
και το 2000 γελαγατε αλλα μετα πηγατε και κρυφτηκατε
Από πού το κατάλαβες αυτό ;
σε τετοιο σαιτ τι αβαταρ περιμενεις να δεις;;;;;;Και μόνο το αβαταρ που έχεις μας δίνει το στίγμα σου , μορον !
Από αυτά που λένε. Επίσης οι Ελλεεινίδες όπως είπα πριν ψηφίζουν κατά πλειοψηφία αριστερά. Βασικά γενικά οι γυναίκες αλλά οι Ελλεεινίδες το έχουν παραχέσει.
σε τετοιο σαιτ τι αβαταρ περιμενεις να δεις;;;;;;
Τι παραξενες εποχες για μενα τον 45αρη.
Ο Μικης σε μια εξεδρα να καταγγελλει εθνομηδενιστές, αριστεριστές και τον αριστεροστροφο φασισμο, να μιλαει για εθνος και πατριδα και στα μεγαφωνα να παιζει Μπιθικωτσης, λες και ειναι φεστιβαλ της ΚΝΕ. Και μετα Μητροπολίτες να του φιλανε το χέρι. Κι απο κατω παρεα ο Καμμενος (που κυβερναει παρεα με αριστερους) και η Κωνσταντοπούλου.
Εγω καπως αλλιως τα ειχα μαθει τα πραγματα για να ειμαι ειλικρινης.
Πολλοί δεν εχουν ξεκωλο για αβαταρ, παλι με μενα ασχολεισαι?Γιατί, ο Αλεξ71 γιατί δεν έβαλε ξέκωλο ;;;
Ο Μικης σε μια εξεδρα να καταγγελλει εθνομηδενιστές, αριστεριστές και τον αριστεροστροφο φασισμο, να μιλαει για εθνος και πατριδα και στα μεγαφωνα να παιζει Μπιθικωτσης, λες και ειναι φεστιβαλ της ΚΝΕ. Και μετα Μητροπολίτες να του φιλανε το χέρι. Κι απο κατω παρεα ο Καμμενος (που κυβερναει παρεα με αριστερους) και η Κωνσταντοπούλου.
Πολλοί δεν εχουν ξεκωλο για αβαταρ, παλι με μενα ασχολεισαι?
Ε, για πες ένα παραδειγμα απ'τα αριστερίστικα που λένε !!!
Εμενα παντως με ανησυχουν οι καιροι που το παλιο πεθαινει και το νεο αγκομαχα να γεννηθει.Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς τύπε.
[facebook] ]