Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εδοσε μια καλη αφορμη για να ξεκαθαρισουμε γενικα μερικα ζητηματα , αλλα παει πολυ να ανοιγουμε κουβεντα με τον ημιπαραφρονα Picker.
Δεν θα το συνεχίσω γιατί λέτε μαλακίες. Είναι μια τρανταχτά παρόμοια περίπτωση όπου το μεγαλύτερο κράτος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από ένα μικρότερο κράτος που ξαφνικά αποκτά μια σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει μία περιοχή την οποία μοιράζονται μεταξύ τους. ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ κράτος σε αυτή την περίπτωση απειλείται και όχι το μεγαλύτερο. Ξυπνήστε επιτέλους!
Τύπε χανεις τα λόγια σου, εδω ο αλλος μας λεει για μακεδονική συνειδηση με βαση το βιβλιο της Π. Δελτα.....
Έχετε φοβικό σύνδρομο. Όπως κλάνετε μη μάθουν οι γυναίκες σας ότι πάτε με πουτάνες έτσι σαν κότες σκέφτεστε κι εδώ.
Έμαθε κανείς ποιος διοργανώνει το αθηναϊκό συλλαλητήριο στις 4 Φλεβάρη ?
Γαμιετε ο Δίας, το παπαδαριό και οι μακεδονολάγνοι.
Η μόνη λογική πρόταση που έχω ακούσει είναι αυτή του παγκαλου για «Μακεδονική δημοκρατία των Σκοπίων» ... Όλες οι υπόλοιπες συνθέτες ονομασίες είναι προβληματικές, ενώ η πλήρης απάλειψη του όρου Μακεδονία μη ρεαλιστική.
Βαρνταρσκα λεγεται το κρατιδιο των Σκοπιων, η μονη λογικη προταση.
Επειδη ορισμενοι εδω μεσα ειμαστε Μακεδονες, δηλαδη κατοικοι Μακεδονιας, ο καθε καραγκιοζης που δεχεται τον ορο Μακεδονια για τα Σκοπια, να μας πει και απο ποιο μερος της Ελλαδας καταγεται για να φαει την ταπα του.
Μεγαλο θεμα εχω... Απο που εισαι;Εγώ θέλω το "Ἁλεξάνδρεια" και επείγομαι να τους χαρίσουμε το τέλειο άγαλμα του Αλέξανδρου με το Βουκεφάλα .
Έχεις θέμα ;
Θα μου απαντησεις; Απο που εισαι; Δε δαγκωνω.Τι θέμα έχεις , αφού με το "Μακεδονία" ζορίζεσαι ;
Φαταούλας ;
Μεγαλο θεμα εχω... Απο που εισαι;