Τα κανείς όλα σαλάτα τύπε ε...εγκληματίες, φυλακές...ελεύθερους ανθρώπους...συνταγματικές υποχρεώσεις....και όλα στο ίδιο καζάνι ε?
Τώρα τι να σχολιάσω ρε μαν..έχεις ακούσει εσύ κάποιος να μην πάει στρατό επειδή προσδιορίζεται ως γυναίκα? Θα πάει κανονικά...άρα αυτοί που βάζουν βύσμα για να πάρουν τρελόχαρτο τι είναι? πισογλέντιδες που δεν το δήλωσαν? Για έκανα εγώ τις σκοπιές τους?
τώρα αυτά τα υβριδικά αυτοκίνητα και το αφορολόγητος ούτε εσύ τα πιστεύεις. Είπα ότι και εγώ συμφωνώ ότι θα πρέπει να υπάρχουν φυλακές για τέτοια άτομα..για το καλό όλων..διότι η φυλακή δεν είναι σχολείο είναι ένα μέρος που ο άνθρωπος βγάζει τα χειρότερα ένστικτα του. Δεν είναι το ίδιο με την κοινωνία.
Εμένα τι με νοιάζει αν ο σερβουλοπουλος είναι άντρας και ο Αντιγόνης είναι γυναίκα? πως με επηρεάζει και γιατί πρέπει να με απασχολεί σε σημείο που να με νευριάζει?
Κατ' αρχάς οι φυλακές ΔΕΝ είναι νηπιαγωγείο. Αν είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ και μπλέξεις με τίποτα πάνω από τις δυνατότητες σου σε γάμησαν χωρίς να το καταλάβεις. Πχ είσαι το βαποράκι και πας να το παίξεις Εσκομπάρ. Την άλλη μέρα θα έχει εγκαίνια το Μετρό στον κώλο σου. Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν διάφορου τύποι φυλακών. Αλλού ου βαρυποινίτες, αλλού οι άλλοι, αλλού τα ανήλικα κτλ. Για να υπάρχει σαφής διαχωρισμός.
Μετά ΠΡΕΠΕΙ να σε νοιάζει αν ο Μήτσος δηλώνει Μαρία. Διότι έτσι υποχρεώνεσαι σε άλλου είδους μαλακίες. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει ποσοστοση στις εκλογές για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ ύπαρξη γυναικών. Δηλαδή το υπέρτατο εργαλείο της δημοκρατίας ουσιαστικά λειτουργεί ενάντια της ίδιας της δημοκρατίας κάθως σου λέει μεγάλε δε με νοιάζει ποιος είναι ικανός γιατί πρέπει ντε και καλά να έχεις μέσα και γυναίκες. Σε άλλες χώρες τα πράγματα είναι χειρότερα καθώς εκεί οι νόμοι έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν. Ακόμα και σε ιδιωτικές εταιρίες μπορούν να βάζουν χέρι.