Πιστεύω ότι δεν πρέπει να μπαίνει σε γυναικεία αποδητήρια γιατί δεν υπάρχει λόγος. και μιλάμε για χαζή περίπτωση..σιγά το πράγμα τα αποδητηρια ρε τύπε..
πιστεύω ότι πρέπει να μπει σε γυναικεία φυλακή η έστω σε φυλακή με ίδια άτομα...γιατί σε διαφορετική περίπτωση τον/την καταδικάζεις να γίνει το prison bitch και λογικα να τον/την σκοτωσουν στο ξυλο η να αυτοκτονήσει. Διαφωνείς?
Η πολιτική ορθότητα είναι καλή μέχρι να συγκρουστεί με τη λογική ορθότητα.
Πάμε ξανά:
Βίαζε γυναίκες και τον έβαλαν σε γυναικεία φυλακή. Σαν να λέμε η καταδίκη του για παιδεραστεία ήταν να διοριστεί νηπιαγωγός. Δηλαδή ρε παίκτη αν σου πω ότι ο δικηγόρους του του είπε "ρε μαλάκα αφού θα καταδικαστείς έτσι και αλλιώς δε δηλώνεις γυναίκα να ρίχνεις και κανένα πούτσο, ο δικαστής θα φοβηθεί το κράξιμο στα σόσιαλ, μια χαρά θα την περάσεις". Και έτσι ένας βιαστης γυναικών βρίσκεται σε γυναικείες φυλακές. Ε τότε ρε παίκτη δεν ξέρω αν θα τον γαμούσαν σε αντρικές φυλακές αλλά στις γυναικείες και να τον ευνουχίζαν καλά θα του κάνανε.
Οι διευμφυλικοί άντρες ζητούν να αγωνίζονται μαζί με τις γυναίκες. Πρόσεξε όχι σε ειδική κατηγορία για διεμφυλικά άτομα, μαζί με γυναίκες. Δηλαδή ένας άντρας που κάνει ορμονοθεραπεία να συναγωνίζεται μία γυναίκα που της απαγορεύουμε να παίρνει και κρεατίνη. Δίκαιο έτσι; Τράβα πες στις τρανς να τους κάνουμε ξεχωριστή κατηγορία, να δεις για πότε θα σε πουν οπισθοδρομικό.
Για μένα δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ακολουθεί τα ένστικτά του. Καλύτερα να είσαι φανερός παρά κρυφός. Καλύτερα να παντρευτείς άντρα παρά γυναίκα με λευκό γάμο και να σου κρεμάνε κουδούνια. Αλλά αυτή η μαλακία με τον αυτοπροσδιορισμό σπάει καρύδια.
Δηλαδή στα 19 μου δηλώνω Μαρία ,δεν πάω στρατό και στα 35 το κάνω Αποστόλης. Καλό; Κάτσε εσύ μαλάκα να κάνεις τις σκοπιές μου. Δίκαιο έτσι; Αυτή την κοινωνία θέλουμε;
Να αφήσουμε την υποκρισία και τις παπαριές. Δηλαδή ο ομοφυλόφιλος άντρας που λέγεται Φώτης Σερβουλόπουλος είναι άντρας και ο Τζέισον Αντίγονη γυναίκα; Όλα γίνονται επειδή οι σημερινοί νέοι έχουν φάει τόσο πλύση εγκεφάλου που έχουν χάσει τη μπάλα. Ασχολούνται με το ότι θα με λες 'αυτό" και όχι "αυτή" και όχι με το τι τους καυλώνει άντρας ή γυναίκα.
Πρώτα θα κάνεις αλλαγή φύλου και μετά θα αυτοπροσιοριστείς φίλε.
Ρε παίκτη για να στο πάω ένα βήμα παραπέρα. Είσαι υπέρ να αυτοπροσιοδριστώ σαν αφορολόγητος και να πληρώνεις εσύ τους φόρους από τα εισοδήματά μου; Γουστάρεις να αυτοπροσιοριστεί το αυτοκίνητό μου σαν υβριδικό και να πληρώνεις εσύ τελή κυκλοφορίας μου; Να αυτοπροσιοριστώ εγώ σαν άπατρις και να πληρώνεις εσύ φόρους για μένα; Σου φαινονται παράλογα όλα αυτά; Εντάξει αν το να βάλεις ένα βιαστή γυναικών σε γυναικεία φυλακή είναι λογικο, τότε κλείστε με στο τρελάδικο.