Όπως θεωρώ μαλακία να μου συστήνεται κάποιος άρρεν λέγοντάς μου: Είμαι ο τάδε και είμαι και πολύ γαμιάς, ή κάποιο Θήλυ (εκτός των σεξεργατριών) λέγοντας μου είμαι η τάδε και είμαι μεγάλη παρτόλα, έτσι θεωρώ μαλακία να μου συστήνεται κάποιος άρρεν λέγοντάς μου: Είμαι ο τάδε και τον παίρνω, ή κάποιο θήλυ λέγοντάς μου : Είμαι η τάδε και κάνω και γαμώ τα πλακομούνια.
Ελπίζω να έγινα αντιληπτός.
Σαφής και αντιληπτός, αλλά οι μειονότητες για τις οποίες γίνεται λόγος, δεν το αποδέχονται αυτό !
Εσύ αλήθεια, έβγαλες ποτέ βίντεο στις συναντήσεις σου με τις εργαζόμενες και να θες να το προβάλεις στο σουβλατζίδικο ή καφενέ της γειτονιάς ;
Πολλοί περιμένουμε τις εργαζόμενες με ξεκούμπωτο πουκάμισο ... σκέτο ... άνευ σώβρακου και τη μαλαπέρδα έξω ....
ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ... ΠΑΡΕΛΑΣΗ ;;;
Όποιος γουστάρει να ντύνεται γυναίκα όταν κάνει σεξ , γιατί θέλει να ντύνεται έτσι και για να πάει για καφέ στο ζάπειο ;;;;;
Γιατί δεν μπορεί να βάλει ρούχα, ανάλογα με το φύλο που ήρθε στον κόσμο ;;
Ποιός θα έχει πρόβλημα ;;;
Όποια γυναίκα φοράει για να γαμηθεί κορδόνια με κρίκο και σορτς που .... δημιουργούν .... ονύχους καμήλας (cameltoe ελληνικά)
τα φοράει και στο σούπερ μάρκετ ;;;
Κανείς δεν διαφημίζει τις επιδόσεις του, εκτός από τους συγκεκριμένους. Οποιοσδήποτε το έκανε, ανεξαρτήτως προτιμήσεων , θα γινόταν σούργελο .
Θυμάστε τον πίκερ ; όλοι δεν του τη λέγαν που διατυμπάνιζε ότι πάει στις πουτάνες μέρα παρά μέρα ;;;;
ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΜΕ 5000 ΠΟΥΤΑΝΕΣ ... ειδικά όσοι πλησιάζουν ή έχουν προσπεράσει τα 50 ....
ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩ ;;;;;; ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ;;;;;;;;;
ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ;;;;;;;;;;;
Τι στο διάολο συζητάμε ;;;;;;;;
Ε τώρα αν είσαι με φυσική κοψιά τέλλη σαββάλα και θες να παριστάνεις την πάτσι κένζιτ .... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ;;;;;;
Και τι μας νοιάζει ;;;;;