Νέα

22χρονος βιάστηκε από τραβέλι στο Ν.Κόσμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mexico1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
θα ανυπομονούν να ΞΕβουλωσουν οι σουφρες πολλών αξιοσεβαστων, επιφανών ανδρών, υπεράνω πάσης υποψίας...
Fixed :coffee:

Καλά ρε, με τέτοιες μαλαπέρδες πάνε και γίνονται τρανς?????
Καλά ρε, σε τέτοιες μαλαπέρδες πάνε να γαμηθούν από τρανς???? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Geomentoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2017
Like
260
Πόντοι
21

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
θα πηγε να κάνει τίποτα μαγκιές ο τύπος και τον έφαγε καλά.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

Φαντάζομαι φάση στο αστυνομικό τμήμα:

- Εσύ παιδί μου είσαι ο ξάδελφος του Ρονάλντο με το μεγάλο παπάρι;

- Εγώ είμαι κ. Διοικητά. Τι να κάνω; Έχω μεγάλο πουλάκι!

- Για πέταξε τον ανακόντα σου έξω, παιδί μου. Χρειαζόμαστε αποδείξεις.

:confused: :2funny:

θα κάνουν πάρτι οι στραπονιάρηδες του σάϊτ...
άντε πισωγλεντζέδες, αβάντι μαέστρο...τραβάτε ίσα για Νέο Κόσμο.
Απο οτι βλέπω δεν ισχύει η αγγελία , μου βγάζει 404 error.

Στο μεταξύ έχω μπερδευτεί , η gabriela ηταν τελικά η η άλλη η isabela της κριτικής ;

Όχι τίποτα , να ξέρουμε πού να στείλουμε τους επόμενους κωλόφαρδους που θα την πετύχουν :P

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.868
Πόντοι
6.946
Απο οτι βλέπω δεν ισχύει η αγγελία , μου βγάζει 404 error.

Στο μεταξύ έχω μπερδευτεί , η gabriela ηταν τελικά η η άλλη η isabela της κριτικής ;

Όχι τίποτα , να ξέρουμε πού να στείλουμε τους επόμενους κωλόφαρδους που θα την πετύχουν :P, για ενα φίλο μου ρωτάω
στο έφτιαξα (μην με παρεξηγείς φίλε μου, καλαμπουρι κάνουμε) .

Η αγγελία έπεσε, λόγω της τεράστιας ζήτησης του εργαλείου της "κορασιδος ", από αχόρταγες, ροζουλες πισωτρυπουλες. τον φάγατε τον άνθρωπο, πόσους να γαμησει!

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.067
Πόντοι
3.506

Η αγγελία έπεσε, λόγω της τεράστιας ζήτησης του εργαλείου της "κορασιδος ", από αχόρταγες, ροζουλες πισωτρυπουλες. τον φάγατε τον άνθρωπο, πόσους να γαμησει!

Φημες λενε οτι θα πυκνωσουν τα δρομολογια τραμ και μετρο για Νεο Κοσμο!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.868
Πόντοι
6.946

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

Πάντως με τουτα και με εκείνα έγινε διαφήμιση και σε αυτή της κριτικής (αν την χρειαζόταν :P) αν δεν ηταν εκείνη τελικά.

Αν και γενικά πρέπει να υπάρχουν επιλογές σε τρανς για όσους θέλουν , τουλάχιστον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που είμαι εγω.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.859
Πόντοι
18.546
Και ο έγχρωμος το ίδιο ακριβώς πράττει όταν του δίνεται η ευκαιρία. Μη σας πω και με χειρότερο τρόπο. Πάρτε για παράδειγμα το το έγινε μεταξύ Χούτου και Τούτσι στη Ρουάντα, όταν αποχώρησαν οι Βέλγοι.

Είναι καθαρά θέμα ευκαιριών και όχι χρώματος ή διαφορετικότητας.

Ακριβώς... η επιθυμία να εκμεταλλευτούμε και να βλάψουμε τον συνάνθρωπο μας δεν έχει να κάνει με το χρώμα του δέρματος, φύλο κλπ είναι θέμα της ανθρώπινης φύσης δυστυχώς

Ένα πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.890
Πόντοι
726
Φημες λενε οτι θα πυκνωσουν τα δρομολογια τραμ και μετρο για Νεο Κοσμο!
Στα ΜΜΜ έμεινες;
Εδώ ήδη υπάρχει πρόταση να μετατοπιστούν τα όρια του δακτυλίου για να βολεύονται καθημερινά μονοί-ζυγοί.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.633
Πόντοι
1.706
Στα ΜΜΜ έμεινες;
Εδώ ήδη υπάρχει πρόταση να μετατοπιστούν τα όρια του δακτυλίου για να βολεύονται καθημερινά μονοί-ζυγοί.
Δεν ακούγεται ωραία πάντως αυτή η διεύρυνση.
Από την άλλη κάτσε μπας και πάει κανείς υποψιασμένος και δεν κλαψουρίζει μετά.....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
θα κάνουν πάρτι οι στραπονιάρηδες του σάϊτ...
άντε πισωγλεντζέδες, αβάντι μαέστρο...τραβάτε ίσα για Νέο Κόσμο.
Φήμες λένε ότι οδηγεί την πομπή στον Ν. Κόσμο ο φανατικός μπούστης του μπου ο τελυ σταλόνε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.765
Πόντοι
3.656
Τυπε λες συνέχεια το ίδιο ενώ σου απάντησα πολύ πριν ότι δεν θεωρώ ότι γίνονται γυναίκες με την βιολογική έννοια. Τι με περνάς για τρελό;

Είπα ότι μπορεί να αισθάνονται έτσι η ότι όπως και να αισθάνονται έχουν το δικαίωμα να το λένε και να απαιτούν τον στοιχειώδη σεβασμό όπως απαιτείς και εσυ από την κοινωνία.

Όλα τα αλλά που λες δεν έχουν σχέση με αυτά που λέω εγώ.
Πάμε πάλι από την αρχή. Οι εν λόγω ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι πρέπει να τους σεβόμαστε. Πρώτα από όλα, ο σεβασμός κερδίζεται, και δεν επιβάλεται. Έγραψα πολλές φορές ότι το πρόβλημα με αυτούς, δεν είναι ότι ζητάνε απλά σεβασμό. Αυτό που ζητάνε, είναι να δεχτεί όλη η Κοινωνία πως μετατράπηκαν σε Γυναίκες. Κι αν αυτό γίνει δεκτό, με απλά την προυπόθεση να ισχυριστούν πως νιώθουν σαν γυναίκες, θα μπορούν να συμμετέχουν στα Γυναικεία Σπορ, και να μπαίνουν με τα παπάρια τους να ανεμίζουν σε Γυναικεία Αποδυτήρια, τουαλέτες, Σπα και Σάουνες. Οι Γυναίκες δεν νιώθουν άνετα αν βλέπουν ένα γυμνό άντρα δίπλα τους, με την ανάλογη εμφάνιση και το μυϊκό σύστημα. Εμείς δεν θα στεναχωριόμασταν αν βλέπαμε μια γυναίκα να κυκλοφοράει με τα βυζιά ακάλυπτα και το μουνί σε κοινή θέα, οι Γυναίκες όμως νιώθουν απειλή και φόβο. Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom