Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.939
- Πόντοι
- 3.506
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο ΤσιαμτσικαΈχει πάρει λάθος τροπή και ο τραβεστί τιμωρός παραμονεύει για το επόμενο δροσερό θύμα του....
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο ΤσιαμτσικαΈχει πάρει λάθος τροπή και ο τραβεστί τιμωρός παραμονεύει για το επόμενο δροσερό θύμα του....
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσικα
Fixedθα ανυπομονούν να ΞΕβουλωσουν οι σουφρες πολλών αξιοσεβαστων, επιφανών ανδρών, υπεράνω πάσης υποψίας...
Άβυσσος ο κώλος του ανθρώπουFixed
Καλά ρε, με τέτοιες μαλαπέρδες πάνε και γίνονται τρανς?????
Καλά ρε, σε τέτοιες μαλαπέρδες πάνε να γαμηθούν από τρανς????
Και να μην είναι θα γίνειΆβυσσος ο κώλος του ανθρώπου
Άβυσσος ο κώλος του ανθρώπου
Death wish... την είδε σαν άλλος Charles Bronson ο τραβελοτυπος.Τραβεστι τιμωρος...Καλο.
GABRIELA TRANS ENERGOPATHITIKI ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ΕΊΜΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ ΜΟΥ ΚΟΥΚΑΚΙ ΤΗΛ 6*9*9*8*1*3*4*6*7*9kanesex.com
Φαντάζομαι φάση στο αστυνομικό τμήμα:
- Εσύ παιδί μου είσαι ο ξάδελφος του Ρονάλντο με το μεγάλο παπάρι;
- Εγώ είμαι κ. Διοικητά. Τι να κάνω; Έχω μεγάλο πουλάκι!
- Για πέταξε τον ανακόντα σου έξω, παιδί μου. Χρειαζόμαστε αποδείξεις.
Απο οτι βλέπω δεν ισχύει η αγγελία , μου βγάζει 404 error.θα κάνουν πάρτι οι στραπονιάρηδες του σάϊτ...
άντε πισωγλεντζέδες, αβάντι μαέστρο...τραβάτε ίσα για Νέο Κόσμο.
στο έφτιαξα (μην με παρεξηγείς φίλε μου, καλαμπουρι κάνουμε) .Απο οτι βλέπω δεν ισχύει η αγγελία , μου βγάζει 404 error.
Στο μεταξύ έχω μπερδευτεί , η gabriela ηταν τελικά η η άλλη η isabela της κριτικής ;
Όχι τίποτα ,να ξέρουμε πού να στείλουμε τους επόμενους κωλόφαρδους που θα την πετύχουν, για ενα φίλο μου ρωτάω
στο έφτιαξα (μην με παρεξηγείς φίλε μου, καλαμπουρι κάνουμε) .
Η αγγελία έπεσε, λόγω της τεράστιας ζήτησης του εργαλείου της "κορασιδος ", από αχόρταγες, ροζουλες πισωτρυπουλες. τον φάγατε τον άνθρωπο, πόσους να γαμησει!
Μην σου πω ότι θα επιστρατευσουν από γαιδουρακια μέχρι βαπόρια.Φημες λενε οτι θα πυκνωσουν τα δρομολογια τραμ και μετρο για Νεο Κοσμο!
Πάντως με τουτα και με εκείνα έγινε διαφήμιση και σε αυτή της κριτικής (αν την χρειαζόταν ) αν δεν ηταν εκείνη τελικά.στο έφτιαξα (μην με παρεξηγείς φίλε μου, καλαμπουρι κάνουμε) .
Η αγγελία έπεσε, λόγω της τεράστιας ζήτησης του εργαλείου της "κορασιδος ", από αχόρταγες, ροζουλες πισωτρυπουλες. τον φάγατε τον άνθρωπο, πόσους να γαμησει!
Και ο έγχρωμος το ίδιο ακριβώς πράττει όταν του δίνεται η ευκαιρία. Μη σας πω και με χειρότερο τρόπο. Πάρτε για παράδειγμα το το έγινε μεταξύ Χούτου και Τούτσι στη Ρουάντα, όταν αποχώρησαν οι Βέλγοι.
Είναι καθαρά θέμα ευκαιριών και όχι χρώματος ή διαφορετικότητας.
Στα ΜΜΜ έμεινες;Φημες λενε οτι θα πυκνωσουν τα δρομολογια τραμ και μετρο για Νεο Κοσμο!
Δεν ακούγεται ωραία πάντως αυτή η διεύρυνση.Στα ΜΜΜ έμεινες;
Εδώ ήδη υπάρχει πρόταση να μετατοπιστούν τα όρια του δακτυλίου για να βολεύονται καθημερινά μονοί-ζυγοί.
Φήμες λένε ότι οδηγεί την πομπή στον Ν. Κόσμο ο φανατικός μπούστης του μπου ο τελυ σταλόνεθα κάνουν πάρτι οι στραπονιάρηδες του σάϊτ...
άντε πισωγλεντζέδες, αβάντι μαέστρο...τραβάτε ίσα για Νέο Κόσμο.
Πάμε πάλι από την αρχή. Οι εν λόγω ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι πρέπει να τους σεβόμαστε. Πρώτα από όλα, ο σεβασμός κερδίζεται, και δεν επιβάλεται. Έγραψα πολλές φορές ότι το πρόβλημα με αυτούς, δεν είναι ότι ζητάνε απλά σεβασμό. Αυτό που ζητάνε, είναι να δεχτεί όλη η Κοινωνία πως μετατράπηκαν σε Γυναίκες. Κι αν αυτό γίνει δεκτό, με απλά την προυπόθεση να ισχυριστούν πως νιώθουν σαν γυναίκες, θα μπορούν να συμμετέχουν στα Γυναικεία Σπορ, και να μπαίνουν με τα παπάρια τους να ανεμίζουν σε Γυναικεία Αποδυτήρια, τουαλέτες, Σπα και Σάουνες. Οι Γυναίκες δεν νιώθουν άνετα αν βλέπουν ένα γυμνό άντρα δίπλα τους, με την ανάλογη εμφάνιση και το μυϊκό σύστημα. Εμείς δεν θα στεναχωριόμασταν αν βλέπαμε μια γυναίκα να κυκλοφοράει με τα βυζιά ακάλυπτα και το μουνί σε κοινή θέα, οι Γυναίκες όμως νιώθουν απειλή και φόβο. Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσεις;Τυπε λες συνέχεια το ίδιο ενώ σου απάντησα πολύ πριν ότι δεν θεωρώ ότι γίνονται γυναίκες με την βιολογική έννοια. Τι με περνάς για τρελό;
Είπα ότι μπορεί να αισθάνονται έτσι η ότι όπως και να αισθάνονται έχουν το δικαίωμα να το λένε και να απαιτούν τον στοιχειώδη σεβασμό όπως απαιτείς και εσυ από την κοινωνία.
Όλα τα αλλά που λες δεν έχουν σχέση με αυτά που λέω εγώ.