Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.989
- Πόντοι
- 3.656
σουρωτήρι το κάναμε το νήματο χεσατε με τις τραβεστι, σας τρωει ο κωλος σας καποιους δροσερους
σουρωτήρι το κάναμε το νήματο χεσατε με τις τραβεστι, σας τρωει ο κωλος σας καποιους δροσερους
Πρέπει να καταδικαστείς κιόλας?!! Η κατακραυγή και το bulling γενικά δεν σου αρκεί??? Αυτό δεν είναι άλλωστε που λες τόσες μέρες υπερασπιζόμενος την άλλη πλευρά? (αν βάλεις gender assuming court cases σου βγάζει πολλά, οι δικηγόροι θα μας πούνε λεπτομέρειες, σημαίνει όμως πως κάποιες υποθέσεις φτάσανε ως τα δικαστήρια)Για αρχή αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω μπορείς να κανείς ignore μπρο.
Για τα επόμενα αυτά που γράφεις εγώ προσωπικά δεν τα έχω δει να γίνονται πουθενά...βάλε πηγές...όχι 1 υπόθεση που έγινε μια φορά στα χρονικά...βάλε δεδικασμένα...που να υπάρχει απόδειξη ότι η πρακτική του να gender assuming οδηγησε στην καταδικη καποιου. Οχι βιντεο απο πυροβολημενες YouTubers να λενε βλακειες...δικαστικές αποφάσεις. Αλλιώς τι να λέμε ?
Ναι αν μιλάγαμε για μια συνθήκη που θα υπήρχε ενδιαφέρον από την μια πλευρά. Γιατί εγώ για αυτό μιλάω? για το αν ο καθένας θα πρέπει να αρέσκεται στην εικόνα του γκέι ατόμου?
Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια τον καθένα...είτε μας αρέσει είτε όχι. Δεν καταλαβαίνω τι μεμπτό υπάρχει σε αυτό.
Τύπε βάλε ένα link να καταλάβω τι εννοείς. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και τρελοί που σέρνουν τον άλλον στα δικαστήρια για ανύπαρκτο λόγο. Και? αυτό σημαίνει ότι θα πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας?Πρέπει να καταδικαστείς κιόλας?!! Η κατακραυγή και το bulling γενικά δεν σου αρκεί??? Αυτό δεν είναι άλλωστε που λες τόσες μέρες υπερασπιζόμενος την άλλη πλευρά? (αν βάλεις gender assuming court cases σου βγάζει πολλά, οι δικηγόροι θα μας πούνε λεπτομέρειες, σημαίνει όμως πως κάποιες υποθέσεις φτάσανε ως τα δικαστήρια)
Συμφωνώ μαζί σου και να στο πάω ακόμα παραπέρα ότι μερικοί μπορεί να το εκμεταλλευτούν αυτό το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος να κάνουν καταγγελία.Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα το μεμπτό στο να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια τους συνανθρώπους μας.
Το μεμπτό αρχίζει όταν τους απορρίπτουμε ως συντρόφους, υπαλλήλους, συνεργάτες κ.λπ, βασιζόμενοι σε προσωπικά μας κριτήρια που δεν έχουν να κάνουν με την σεξουαλική τους ταυτότητα, και αυτοί εμμένουν να μας κατηγορούν ως οπισθοδρομικούς ομοφοβικούς ρατσιστές.
- Αν αυτοί οι τρελοί έχουν τη δύναμη σε πα΄νε στα δικάστηρία (ανεξαρτήτου αποτελέσματος) ή να σε διασείρουν δημόσια (χωρίς δικαστήρια) - δεν είναι απλά κάποιοι τρελοί. Εσένα θα σου άρεσε?Τύπε βάλε ένα link να καταλάβω τι εννοείς. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και τρελοί που σέρνουν τον άλλον στα δικαστήρια για ανύπαρκτο λόγο. Και? αυτό σημαίνει ότι θα πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας?
γιατί δε στηρίζεις και μένα ρε τύπε? τι κανείς κοινωνικές διακρίσεις?Εχει παρατηρησει κανεις αλλος οτι ο saul ειναι κατι σαν αντεστραμμενος volcano ,ο ενας ειναι συστημικος και ο αλλος αντισυστημικος αλλα και οι δυο το κανουν σαν απο ενστικτο.
Ο ενας θα διαβασει ενα αρθρο στο BBC και θα το θεωρησει αυτοματα αξιοπιστο (ενω ταυτοχρονα θα αναμασαει τα talking points του αρθρου στο μυαλο του) ενω ο δευτερος θα διαβασει το ιδιο αρθρο θα το θεωρησει νομοτελειακα ως λαθος/ψεμα/κατι κρυβεται απο πισω και θα αρχισει να φτιαχνει τα αντεπιχειρηματα στο μυαλο του που "αιτιολογουν" αυτη την αποψη.
Πιο δημιουργικος ο βολκανο ,τον στηριζω
Επειδή παραδέχτηκες πως είσαι λευκός και άντρας και ως γνώστον εδώ είμαστε κατά της συγκεκριμένης ομάδαςγιατί δε στηρίζεις και μένα ρε τύπε? τι κανείς κοινωνικές διακρίσεις?
Την δύναμη να σε σύρει στο δικαστήριο την έχει ο καθένας για να ξέρεις...έχει δικαίωμα να ισχυριστεί ότι θέλει...το τι θα γίνει μετά και το ποσά θα του πάρεις όταν δικαιωθείς είναι άλλο θέμα. Για τον διασυρμό συμφωνώ μαζί σου...παράδειγμα είναι ο χαικάλης που το γαμησανε την ζωή χωρίς δίκη χωρίς στοιχεία χωρίς τίποτα. Ο νόμος έχει ένα μεγάλο κενό σε αυτό θα συμφωνήσω. Πάλι όμως μιλάμε για ανθρώπους είτε τρελούς είτε με συμφέροντα.- Αν αυτοί οι τρελοί έχουν τη δύναμη σε πα΄νε στα δικάστηρία (ανεξαρτήτου αποτελέσματος) ή να σε διασείρουν δημόσια (χωρίς δικαστήρια) - δεν είναι απλά κάποιοι τρελοί. Εσένα θα σου άρεσε?
- Δεν μιλάει κανείς για θεωρίες συνωμοσίας , απλά λέμε πως τα πράγματα ξέφυγαν από την ισότητα και έχουν πάει στην άλλη πλευρά
- Τι θα πιστεύψεις τελικά εσύ γιατί το ρωτάς και γιατί πιστεύεις πως ενδιαφέρει?!!! . Απλά εμμονικά αρνείσαι την πραγματικότητα με κύριο επιχείρημα "εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο", προσπαθώντας να πεις την τελική κουβέντα - ενω στο ενδιάμεσο έχεις αυτοαναιρεθεί κάμποσες φορές.
Συμφωνώ μαζί σου και να στο πάω ακόμα παραπέρα ότι μερικοί μπορεί να το εκμεταλλευτούν αυτό το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος να κάνουν καταγγελία.
Εγώ δεν μίλησα ποτέ για τόσο ειδικές περιπτώσεις, είπα ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους πάντες το ίδιο καθώς και το ότι δεν βλέπω πουθενά σχέδια εξόντωσης των ανδρών κλπ. Νομίζω ότι το εξάντλησα.
Μόλις παραπάνω φάνηκε πως είσαι γνώστης του gender assuming. Άρα γνωρίζεις κι εσύ αυτήν την πραγματικότητα που εμμονικά αρνείσαι τόσες μέρες , σε τόσες απαντήσεις σου.Την δύναμη να σε σύρει στο δικαστήριο την έχει ο καθένας για να ξέρεις...έχει δικαίωμα να ισχυριστεί ότι θέλει...το τι θα γίνει μετά και το ποσά θα του πάρεις όταν δικαιωθείς είναι άλλο θέμα. Για τον διασυρμό συμφωνώ μαζί σου...παράδειγμα είναι ο χαικάλης που το γαμησανε την ζωή χωρίς δίκη χωρίς στοιχεία χωρίς τίποτα. Ο νόμος έχει ένα μεγάλο κενό σε αυτό θα συμφωνήσω. Πάλι όμως μιλάμε για ανθρώπους είτε τρελούς είτε με συμφέροντα.
Τύπε με συγχωρείς αλλά ''η πραγματικότητα'' που αρνούμαι είναι η κατάσταση που παρουσιάζεις εσύ? Αυτό την κάνει πραγματικότητα?
Παίρνεις μερικά γεγονότα και τα αναγάγεις σε κατεστημένο αυτό είναι το προβλήμα...και τώρα προφανώς δεν μιλάμε για τρανς άτομα η φεμινίστριες αλλά για ανθρώπους που εκμεταλλεύονται την τάση των ημερών.
Είναι ναι. Πως αυτό αλλάζει κάτι από τα προηγούμενα όμως? Επαναλαμβάνω ότι εξετάζουμε διαφορετικά θέματα.Στην προκειμένη περίπτωση θα σας δώσω ένα παράδειγμα από την προσωπική μου εμπειρία. Προ πολλών δεκαετιών συνεργαζόμουν επαγγελματικά με έναν ομοφυλόφιλο άνδρα, ο οποίος εκτός από σοβαρός και αξιοπρεπέστατος στην συμπεριφορά του, ήτο και άριστος στον τομέα του. Δυστυχώς όμως είχε μια εξάρτηση από το αλκόολ η οποία με τα χρόνια επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να προσέρχεται μεθυσμένος στην εργασία του με τα γνωστά αρνητικά επακόλουθα. Όταν μετά από πολλές καλοπροαίρετες από την πλευρά μου συστάσεις για το πρόβλημα του, τις οποίες και αγνόησε, αναγκάστηκα να διακόψω την συνεργασία μαζί του, με κατηγόρησε (και από ό,τι έχω μάθει με κατηγορεί ακόμα μετά από 40 και πλέον χρόνια) ότι τον απομάκρυνα επειδή είναι ομοφυλόφιλος και ότι ο αλκοολισμός του ήταν απλώς μια πρόφαση.
Αν αυτό το παραπάνω δεν είναι στοχοποίηση μου και μάλιστα εντελώς αναίτια, δεν γνωρίζω τι άλλο μπορεί να είναι.
Νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφωΜόλις παραπάνω φάνηκε πως είσαι γνώστης του gender assuming. Άρα γνωρίζεις κι εσύ αυτήν την πραγματικότητα που εμμονικά αρνείσαι τόσες μέρες , σε τόσες απαντήσεις σου.
Είναι ναι. Πως αυτό αλλάζει κάτι από τα προηγούμενα όμως? Επαναλαμβάνω ότι εξετάζουμε διαφορετικά θέματα.
Μύστη μου πάλι καλά που αυτό έγινε πριν 40 χρόνια. Σήμερα θα είχατε φάει cancel culture.Στην προκειμένη περίπτωση θα σας δώσω ένα παράδειγμα από την προσωπική μου εμπειρία. Προ πολλών δεκαετιών συνεργαζόμουν επαγγελματικά με έναν ομοφυλόφιλο άνδρα, ο οποίος εκτός από σοβαρός και αξιοπρεπέστατος στην συμπεριφορά του, ήτο και άριστος στον τομέα του. Δυστυχώς όμως είχε μια εξάρτηση από το αλκόολ η οποία με τα χρόνια επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να προσέρχεται μεθυσμένος στην εργασία του με τα γνωστά αρνητικά επακόλουθα. Όταν μετά από πολλές καλοπροαίρετες από την πλευρά μου συστάσεις για το πρόβλημα του, τις οποίες και αγνόησε, αναγκάστηκα να διακόψω την συνεργασία μαζί του, με κατηγόρησε (και από ό,τι έχω μάθει με κατηγορεί ακόμα μετά από 40 και πλέον χρόνια) ότι τον απομάκρυνα επειδή είναι ομοφυλόφιλος και ότι ο αλκοολισμός του ήταν απλώς μια πρόφαση.
Αν αυτό το παραπάνω δεν είναι στοχοποίηση μου και μάλιστα εντελώς αναίτια, δεν γνωρίζω τι άλλο μπορεί να είναι.
Ναι, με κόφτει. Εκεί γδύνεται η κόρη μουΚανείς ένα λάθος τύπε...η εκτίμηση μπορεί να κερδίζεται...από μέσα σου μπορείς να πιστεύεις ότι θες...αλλά στην πολιτισμένη κοινωνία επιβάλλεται να συμπεριφέρεσαι με σεβασμό σε όλους.
Και εσύ απαιτείς τον σεβασμό από τους άλλους...αν έρθω εγώ στο δρόμο και σου πω ''πως είσαι έτσι ρε μαλακά σαν να σε πάτησε μπετονιέρα'' δε θα μου κανείς μήνυση?
Η αν έρθω στο γυμναστήριο και σου πω εσύ χοντρέ θα κανείς μπάνιο τελευταίος γιατί δε μπορούμε να βλέπουμε τα πατσόκιλα σου....θα μου πεις ευχαριστώ?
Γενικά έχεις κολλήσει σε 2-3 παραδείγματα και τα επαναλαμβάνεις συνέχεια.....δεν είναι καν σοβαρά θέματα στην κοινωνία αυτά. Αλλά ρε τύπε πραγματικά...σε κόφτει τόσο πολύ τι γίνεται στα γυναικεία αποδυτήρια?
Καταρχάς αναγνωρίζω ότι σου την πέφτουμε όλοι μαζί και είναι αδύνατο να απαντήσεις συγκροτημένα.Συμφωνώ μαζί σου και να στο πάω ακόμα παραπέρα ότι μερικοί μπορεί να το εκμεταλλευτούν αυτό το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος να κάνουν καταγγελία.
Εγώ δεν μίλησα ποτέ για τόσο ειδικές περιπτώσεις, είπα ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους πάντες το ίδιο καθώς και το ότι δεν βλέπω πουθενά σχέδια εξόντωσης των ανδρών κλπ. Νομίζω ότι το εξάντλησα.
Οι θεωρίες συνωμοσίας, είναι de jure και εκ προοιμίου όλες γελοίες και ανυπόστατες ; Δεν αναφέρομαι βέβαια σε φρενοβλαβείς που αμφισβητούν το ... aids ή το εμβόλιο της ιλαράς , αλλά νομίζω ότι "κάποιες" μόνο ανυπόστατες θεωρίες δεν είναι και μάλιστα στηρίζονται σε αναμφισβήτητα γεγονότα. Ειδικά "κάποιες" που έχουν να κάνουν με το χρηματοπιστωτικό σύστημα ... Οπότε πιστεύω ότι η μόνη γελοία θεωρία συνωμοσίας , είναι η ακράδαντη πίστη που έχουν μπόλικοι υπάλληλοι που αμοίβονται λίγο παραπάνω από το βασικό μισθό και έχουν ατέλειωτο σνομπισμό απέναντι σε όσους παίρνουν το βασικό , τους οποίους θεωρούν παρίες και κουτούς που πιστεύουν .... "θεωρίες συνωμοσίας".- Δεν μιλάει κανείς για θεωρίες συνωμοσίας , απλά λέμε πως τα πράγματα ξέφυγαν από την ισότητα και έχουν πάει στην άλλη πλευρά
Συμφωνώ, δεν ήταν το debate μου αυτό. Δεν είναι η πλειοψηφία των ανθρώπων όμως.Στο ότι, είτε το πιστεύετε, είτε όχι, υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες που επειδή νοιώθουν μειονεκτικά θα στοχοποιήσουν ηθελημένα αναίτια τον οιοδήποτε. Τον λευκό χριστιανό άνδρα, τον μελαμψό μουσουλμάνο κ.πλ.