apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εισαι κατι τους ολλανδους κτηματιες στην χρυση εποχη του απαρχαιντ?εχω και μαστιγιο
τυπε εισαι κατι τους ολλανδους κτηματιες στην χρυση εποχη του απαρχαιντ?εχω και μαστιγιο
εχω και μαστιγιο
τυπε ο υπαλληλος κατα βαθος σε ζηλευει και θελει να σε καταστρεψει να ξερειςτυπε εισαι κατι τους ολλανδους κτηματιες στην χρυση εποχη του απαρχαιντ?
για τους υπαλληλους το εχει τυπεκαι δερνεις τα αμοιρα τα προβατακια τυπε?
:S :S
τυπε ο υπαλληλος κατα βαθος σε ζηλευει και θελει να σε καταστρεψει να ξερεις
γιαυτο θελουν μαστιγιο και καροτο στον κωλο
στην εποχη του υπαλληλου ζουμε...ολο δικαιωματα,αδειες και απαιτησεις.....σαν αφεντικο σου λεω δεν αξιζει να εισαι αφεντικο.....χιλιες φορες υπαλληλος να ξυνα τα αρχιδια μου και να παιρνω μισθο και να απαιτω μισθο και αδειες και ρεπο ;)
μεγαλοτσιφλικας ειναι τυπετυπε εισαι κατι τους ολλανδους κτηματιες στην χρυση εποχη του απαρχαιντ?
τυπε ο υπαλληλος κατα βαθος σε ζηλευει και θελει να σε καταστρεψει να ξερεις
τυπε λες ο γλου να ειναι υπερ της δουλειας?μεγαλοτσιφλικας ειναι τυπε
αν δε βρεις θεση διευθυντη πολυεθνικης με τετραωρη εργασια τριων ημερων και 10.000 ευρω καθαρα με εξτρα μπονους, να πας...ρε μαγκες για εξαημερη δουλεια ταμιας-πωλητης και ραφια σε οκ μαρκετ στη αθηνα για δεκαωρο εξαημερο μου δινουνε 550 καθαρα να παω?
ρε μαγκες για εξαημερη δουλεια ταμιας-πωλητης και ραφια σε οκ μαρκετ στη αθηνα για δεκαωρο εξαημερο μου δινουνε 550 καθαρα να παω?
o ντι καπριο στο τζανγκο ειναι προσκοπινα μπροτα στο γλου τυπεκαι δερνεις τα αμοιρα τα προβατακια τυπε?
:S :S
αυτο θα λεγα κ γωΚανα 300αρι το μηνα θα παιρνεις σαν "εναντι" αλλα αν δεν εχεις κατι καλυτερο πηγαινε.
Για καποιους απο τους εργοδοτες ισχυει αυτο που λεει ενας φιλος μου δικηγορος που ασχολειται με εργατικα θεματα οι εργοδοτες θελουν να εχουν εσοδα και καθολου εξοδα..Θα αναφερω μια περιπτωση που μου ετυχε..Διαφημιστικη εταιρεια στην Κηφισσια ζητουσε προγραμματιστη ιστοσελιδων..Στελνω βιογραφικο και πηγαινω για συνεντευξη..Ο τυπος μου λεει θα σε προσλαβω δοκιμαστικα 1 μηνα θα σου δωσω μια δουλεια να κανεις και αν εισαι καλος θα σε προσλαβω κανονικα..Δεχομαι ξεκιναω την δουλεια περναει ο μηνας του λεω τι θα γινει..Το site που μου εδωσε δεν ειχε τελειωσει εντωμεταξυ γιατι σαν κλασσικοι ελληναρες δεν ειχανε κατασταλαξει στο τελικο αποτελεσμα και κωλοβαραγανε..Μου λεει κατσε 1 μηνα ακομα γιατι δεν εχεις μαθει καλα την δουλεια..Εκει την πατησα γιατι φαινοτανε οτι ο τυπος δεν ηθελε να με προσλαβει κανονικα και κοροιδευε αλλα σκεφτηκα οτι δεν ειχα αλλη δουλεια η ευκαιρεια οποτε ας κατσω..Περναει και ο δευτερος μηνας του λεω τι θα γινει μου λεει θα σε προσλαβω μεσω ενος προγραμματος του οαεδ για επιδοτηση επιχειρησεων..Τελικα δεν με προσελαβε ποτε και ηθελε να μου φαει και τα 2 μηνιατικα(ειχαμε υπογραψει 2 συμβασεις για 1 μηνα)..Το κυνηγησα το θεμα μεσω επιθεωρησης εργασιας και τα πηρα τα λεφτα..Βεβαια η αρχικη απαντηση στην επιθεωρηση ητανε βαλε δικηγορο να παρεις τα λεφτα αλλα τελικα του εκανα καταγγελια μεσω της επιθεωρησης και τα πηρα..Ο τυπος αυτος ειχε συστημα να προσλαμβανει παιδια και καλα δοκιμαστικα για 1 μηνα να του κανουνε δουλειες και να μην τους πληρωνει..Εχει κακο ονομα στην πιατσα παρολα αυτα οι πελατες του ητανε μεγαλες εταιριες οπως Κρετα Φαρμ,Continental τα σουπερ μαρκετ Γαλαξιας..