gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σαφεστατα....και οι προγονοι μας ηταντυπε λες ο γλου να ειναι υπερ της δουλειας?
σαφεστατα....και οι προγονοι μας ηταντυπε λες ο γλου να ειναι υπερ της δουλειας?
οχι ρε μαγκες συστημενος παω τσεκαρισμενο 550 στο χερι καθαρα σιγουρα αλλα 10ωρο με σαβατοκυρικακα και 1 ρεπο την βδομαδαΚανα 300αρι το μηνα θα παιρνεις σαν "εναντι" αλλα αν δεν εχεις κατι καλυτερο πηγαινε.
οι αλλοι πληρωνονται?εαν ναι πηγαινεοχι ρε μαγκες συστημενος παω τσεκαρισμενο 550 στο χερι καθαρα σιγουρα αλλα 10ωρο με σαβατοκυρικακα και 1 ρεπο την βδομαδα
εμενα μου φαινονται πολυ λιγα αλλα σε φιλαρακια που το χω πει μου λενε καλα ειναι να τρεξω μη χασω την δουλεια σεις τι λετε?
ασχετο,,αλλα λιγο,,τι ψηφιζεις τυπε?τα συγκεκριμενο μαγαζι οκ παει καλα και θα πληρωνει τα 550 απ την αλλη ακουω και για 350 που παιζουν στην πιατσα και το σκεφτομαι...
οχι δεν εχει εξτρα λεφτα αντι για 8αρω θα δουλευω 10ωρο 6 μερες τη βδομαδα 550 καθαρα.οι αλλοι πληρωνονται?εαν ναι πηγαινε
550 για ελλαδα εισαι καλουτσικα
τα 10ωρα ειναι εξτρα?η μεσα?αυτο ειναι διαφορα μεγαλη,,
λαθος ειναι κι αυτο??Πού είναι ο Χιπο να μας πει ότι δεν παει να δουλεψει για λιγοτερα από 700 το οκταωρο με διαλείμματα και ρεπό κανονικά...
Λάθος είναι να βαπτίζεις ιδεολογια την τεμπελιά...λαθος ειναι κι αυτο??
Λάθος είναι να βαπτίζεις ιδεολογια την τεμπελιά...
να ξέρεις ότι ακόμα και να μην πας εσύ, κάποιος άλλος θα πάει.τα συγκεκριμενο μαγαζι οκ παει καλα και θα πληρωνει τα 550 απ την αλλη ακουω και για 350 που παιζουν στην πιατσα και το σκεφτομαι...
ό,τι και να σου πει ότι ψηφίζει, κάτι θα υπάρχει για το κόμμα του για να τον βρίσεις... οπότε γιατί δεν ξεκινάς μια σελίδα νωρίτερα το βρίσιμο;ασχετο,,αλλα λιγο,,τι ψηφιζεις τυπε?
δεν μπορω να παω και νατη κανω γρηγορα χωρις λογο γιατι παω απο γνωστο και θα τον εκθεσω ρε αλανια στο ιντερβιου το μπος μου το πε οτι ψαχνει ατομα για μονιμα με προοπτικη αυξησης του μισθου στο μελλον χεσε μεσα...να ξέρεις ότι ακόμα και να μην πας εσύ, κάποιος άλλος θα πάει.
γνώμη μου: πήγαινε αλλά συνέχισε την τσάρκα για κάτι καλύτερο.
ό,τι και να σου πει ότι ψηφίζει, κάτι θα υπάρχει για το κόμμα του για να τον βρίσεις... οπότε γιατί δεν ξεκινάς μια σελίδα νωρίτερα το βρίσιμο;
θες και δωρο ακομα δεν δουλεψεςγια δωρα χριστουγεννων και καλοκαιριου οταν ρωτησα το φιλαρακο που δουλευει εκει μου τα μασαγε μαλλον μισος μισθος και αν
δλδ 550χ12 και δωρο αμφιβολο...
ειχα παει και σε εναν αλλο μεγαλεμπορα με μαγαζια λιανικης κρεατων και ετσι και μου χε προτεινει 450
για 10ωρο και αυτος και ενοειτε λοςπουλος
γαμησε τα μαγκες αγρια δυση....
δεν μπορω να παω και νατη κανω γρηγορα χωρις λογο γιατι παω απο γνωστο και θα τον εκθεσω ρε αλανια στο ιντερβιου το μπος μου το πε οτι ψαχνει ατομα για μονιμα με προοπτικη αυξησης του μισθου στο μελλον χεσε μεσα...
θες και δωρο ακομα δεν δουλεψες
οχι ακομα...περιμενε να δεις σε λιγα χρονιαΚαι γιατι να μη θέλει ρε φιλε? τι ειναι ζώο ειναι?
για τα δωρα μου κανε ξηγα απ την αρχη οτι θα δινει τα μισα απ τα κανονικα για τον μισθο πως τον βλεπεται ρε αλανια 550 ευροπεους 10ωρο με ΣΚ και 6ημερο?