Νέα

Συναδελφικότητα και λοιπές μαλακίες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donald-Duck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.098
Πόντοι
25.467
Οταν το καλο γκομενακι συναδελφος ζητα τη βοηθεια σας και «θα σας το ανταποδωσει με ενα ποτακι κερασμα» βοηθατε ή το παιζετε σκληροι καρριεριστες?

Εξαρτάται από το αν δίνει κώλο.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.718
Πόντοι
2.306
Παντως αυτο το συν ….αδελφικοτητα με βαζει σε υποψιες:confused:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μέ περισσότερα από 25 χρόνια σέ δισκογραφικές εταιρίες,Ελλάδα-Μ.Βρετανία-Ολλανδία,θά πώ ένα πράγμα!
συναδελφικότητα δέν υπήρχε καί ούτε υπάρχει,μόνο ρουφιανιλίκη,πουστιά,αλητεία κτλ
:rockon:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.127
Πόντοι
2.646
Άμα δεν είσαι αφεντικό, είσαι απλά μια μονάδα που μπορεί να πάρει πουλο ανά πάσα στιγμή. Τη μεγαλύτερη πλάκα έχουν αυτοί που νομίζουν ότι είναι απαραίτητοι.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.494
Πόντοι
206
Άμα δεν είσαι αφεντικό, είσαι απλά μια μονάδα που μπορεί να πάρει πουλο ανά πάσα στιγμή. Τη μεγαλύτερη πλάκα έχουν αυτοί που νομίζουν ότι είναι απαραίτητοι.

Έχω 2 τέτοια σκηνικά στην ΙΔΙΑ εργασία. Πόσο βλάκες είναι κάποιοι που το νομίζουν αυτό;

Και εγώ συμφωνώ πως πρέπει να κρατάς αποστάσεις και συχνά πυκνά να γίνεσαι και κακός. Όχι μαλάκας αλλά να τα χώνεις στα κακώς κείμενα για να δείξεις κυρίως στους ρουφιάνους ότι δεν είσαι βλάκας.

Τις προάλλες νευρίασα διότι το ρουφιανάκι του αφεντικού με εξέθετε στους πελάτες. Έχω ένα συγκεκριμένο τρόπο που δουλεύω και αυτός φυσικά δεν τον ακολουθεί όταν έχω ρεπό ή άδεια. Θα μου πεις ότι δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. ΟΚ. Αλλά όταν το αφεντικό με έχει στο συγκεκριμένο πόστο με έχει για ένα λόγο. Όχι γιατί την έχω 20 πόντους και αρέσω στις γυναίκες. Κάτσε βρε μαλάκα 1-2 μέρες και κάνε το χαζό. Για δικό σου καλό. Όταν οι πελάτες αρχίσουν τη γκρίνια θα φανεί ποιος είναι σωστός. Και τότε υπάρχει θέμα. Και μπορεί να μην απολυθεί ο ίδιος λόγω ρουφιανιάς αλλά αν παραιτηθώ θα φάει το αγγούρι στον κώλο.

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μέσες άκρες όλοι τα ξέρουμε. Παίζει βασικό ρόλο το πώς δουλεύει κανείς. Προσωπικά πούμε έχω υιοθετήσει συγκεκριμένο στυλ δουλειάς. Δεν με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα μεταξύ του προσωπικου, στις περισσότερες δουλειές πάω δηλαδή και ειλικρινά νιώθω ότι παίρνουν κι αξία που απλά ανασαίνουν ότι εκπνέω :2funny: δεν θέλω φίλους από δουλειά και με νοιάζει πότε θα σχολάσω να φύγω κάνοντας την δουλειά μου. Επίσης θέλω να τα βρίσκω όλα ακριβώς όπως τα αφήνω. Δεν υπάρχει λάθος σχεδόν ποτέ και η δουλειά βγαίνει πάντα διότι βάζω προτεραιότητες. Αυτό σημαίνει επαγγελματίας. Στην Ελλάδα δεν αρέσει αυτό.
Έχεις κάτι τενεκέδες και σκυλοπούτανα που όλη μέρα κοιτούν να λένε η να ακούν μεταφέροντας τα πάντα όπως θέλουν από ζηλοφθονία και ανασφάλεια λες και παίρνουμε 50.000 ευρώ το μήνα και δεν θα ξαναβρουμε τέτοια δουλειά. :2funny:
Οι γυναίκες είναι χειρότερες. Όλη μέρα κουτσομπολιό, αραλικι και κοιτούν να φορτώσουν όποιον βρουν. Από βύσματα άλλο τίποτα. Έχει γίνει ο ιδιωτικός τομέας γκέτο καριοληδων και γνωριμιών. Αν έχετε παρατηρήσει, το 60% των εργαζομένων ανδρών και γυναικών, είναι τελείως μαλάκες, ανεκπαιδευτοι, άχρηστοι, απαίδευτοι, αμόρφωτοι και κοιτούν πως θα σε φάνε ενώ σου κάνουν το καλό παιδί. Έρχεται κάποια στιγμή και λες, ρε μαλάκες θα βρω άλλη δουλειά αλλά θα σας κάνω να με βλέπετε και να χεζεστε πάνω σας.

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
πολύ σωστά αυτά που λες!

Άλλη γνωστή μαλακια που ακούγεται συχνά σε ελληνικές επιχειρήσεις: "είμαστε μία οικογένεια"
Η οικογένεια μου όμως δε θα με απολύσει μαλακα!!

Άλλη μαλακια: "εμείς εδώ φοράμε πολλά καπελα"
Δηλαδή θα κανεις ότι δουλεία προκύψει.

Ότι να ναι!

Με το "είμαστε μία οικογένεια" μου θύμισες αυτό:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Τη μεγαλύτερη πλάκα έχουν αυτοί που νομίζουν ότι είναι απαραίτητοι.
Βασικά τη μεγαλύτερη πλάκα την έχουν αυτοί που νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Το έχω αναφέρει ξανά, πλατφόρμες όπως το linkdin έχουν παρακμάσει, μιας και ο καθένας ανεβάζει την κενή του επαγγελματική αμπελοφιλοσοφία, συνοδεύοντας το όνομά του από ένα σιδηρόδρομο λέξεων, ορίζοντας τες ως ο τίτλος της εργασίας του. Προσπαθούν να βρουν έστω και λίγο κύρος για να ξεχωρίσουν από την πλέμπα.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.090
Πόντοι
456
Αυτό το παραμύθι το έχουν φτιάξει οι εταιρείες, ώστε να μην προσλαμβάνουν προσωπικό. Το σωστό είναι να κάνεις τη δουλειά σου και να σχολάς στην ώρα σου χωρίς να βοηθάς κανέναν και καμιά. Δεν κατάλαβα...γνωριζόμαστε κι από χθες, είμαστε φίλοι κολλητοί ή έχουμε κάποια υποχρέωση να κάνουμε τις δουλειές των άλλων; σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έχουμε και τις ξεφτιλισμένες πατσαβουρογυναίκες που διαρκώς θέλουν κάποιον
να μεσολαβεί για να μην κουράζονται όπως και τους ξεκωλιάρηδες προιστάμενους που εκτός από τα τσιράκια τους, αβαντάρουν κι αυτές μήπως γαμήσουν. Στο τέλος γίνονται όλα μπουρδέλο!

(τα λέμε αργότερα)

Τώρα να σου πω οτι έχεις άδικο, ψέματα θα είναι. Όχι μόνο σ'εσένα, ή στο φόρουμ, στον εαυτό μου τον ίδιο θα είναι ψέματα.
Το ερώτημα είναι τι κάνουμε για το χάλι αυτό...
Να αποφύγεις τους τεμπέληδες, τις πατσαβούρες και τους καλαμοκαβαλάρηδες προϊσταμένους, απλά δε γίνεται. Ούτε και η παθητική στάση του "κρατάω αποστάσεις, και μετράω τα λεπτά μέχρι να σχολάσω" βγάζει πουθενά. Στο τέλος, η φθορά πέφτει πάνω σου και σε τσακίζει. Σωματικά ίσως όχι, εκτός και αν η δουλειά σου έχει χαμαλίκι, αλλά ψυχολογικά σίγουρα σε τσακίζει και σε πατάει κάτω. Και, αν δε θέλεις να βγάλεις τον καρκίνο σε ξεντεριάσματα μεταξύ προσωπικού, ή να ζογκλάρεις μεταξύ ταμείου ανεργίας και νέου αφεντικού, η λύση είναι να γίνεις κι εσύ λιγάκι Μακιαβέλι.

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για να την σπάτε σε περιθωριακά σκουπίδια θα πηγαίνετε να λέτε ότι πήρατε αύξηση στο αυτι τους για να σας πιστεύουν ενώ αν δεν σας δίνουν οι ανώτεροι θα τους λέτε ότι αν δεν σας δώσουν θα πείτε ότι σας έδωσαν. Τακτικές Ντόναλντ! :rockon:

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Στην δίκη μου είναι πολύ χάλια κουτσομπόλιδες ρουφιάνοι γλείφτες ευτυχώς δεν έχουμε πόλλες γυναίκες γιατί δημιουργούν πιο πολλά προβλήματα.

KittyGo

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
72
Πόντοι
0
Κανε τη δουλεια σου και τυπικες σχεσεις με ολους. Ρουφιανοι παντου! Και μπιχτιδες...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Βασικά τη μεγαλύτερη πλάκα την έχουν αυτοί που νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Το έχω αναφέρει ξανά, πλατφόρμες όπως το linkdin έχουν παρακμάσει, μιας και ο καθένας ανεβάζει την κενή του επαγγελματική αμπελοφιλοσοφία, συνοδεύοντας το όνομά του από ένα σιδηρόδρομο λέξεων, ορίζοντας τες ως ο τίτλος της εργασίας του. Προσπαθούν να βρουν έστω και λίγο κύρος για να ξεχωρίσουν από την πλέμπα.
Κακα τα ψέματα βοηθάει πολύ το λινκντιν. Δε θα έλεγα ότι έχει παρακμασει. Εγώ έτσι βρήκα δουλειά στο εξωτερικό.
Μου τη σπανέ πολύ βεβαία όλοι αυτοί που λες, που γράφουν το όνομά τους μίστερ δόκτορ τάδε bsc. Msc. Phd. Md σιγά ρε φιλέ έτσι σε φωνάζουν δηλαδή; πήγαινέ γράψε από κάτω στις σπουδές σου ότι έχεις μάστερ κλπ κ οποίος ενδιαφέρεται θα το δει.

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.600
Πόντοι
206
Στη δουλειά είναι μεγάλοι κουτσομπόλες, αν πεις κάτι,την άλλη μέρα έχει γίνει viral, εγω απλά είχα πει σε έναν με αρέσει η δεσποινα(μια από τη δουλειά), ούτε υπερβολές ούτε τίποτα, απλά λέω κτσξεο καλή είναι μου αρέσει κι την άλλη μέρα ήρθε το πατσαβούρα κι όλο χαμογελούσε κορόιδευε και μου μιλούσε..οχι γιατί γούσταρε φυσικά, απλά ήθελε να παίξει και μου για επιβεβαοωσηΟυστ μπάζα.

Γενικά στο γραφείο να αποφεύγεις τα πολλά λόγια !!

Πάντα τη γνώμη τη κρατάνε για εμάς !!!

Οι περισσότεροι είναι ρουφιάνοι και ανακατοσιαριδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίδια όλοι στη δουλειά,οι άλλοι αντρες προσπαθούν να σε θάψουν στις γκομενες της δουλειας

Λαμόγια οι πιο πολλοί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom