Νέα

Υπόθεση μπυροκοίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα acapoeira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Από το μπυροκοίλι, πήγαμε στο bodybuilding.  :walkingpenis:

ioannis229

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο πιο ευκολος τροπος να χασεις το μπυροκοιλι ειναι να κοψεις περιπου στο μισο, οτι προκαλει το μπυροκοιλι (πχ οχι ενα μπουκαλι μπυρα 500ml αλλα ενα κουτακι των 330ml, οχι δυο κουταλιες νουτελα αλλα μια). Θα κανει το διπλασιο χρονο να φυγει απ οτι αν το εκοβες μαχαιρι, αλλα δν θα σου φανει καθολου

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Κανεις λαθος. Εχω δει αγροτες και οικοδομους να σηκωνουν τα τσιμεντα που ειπε ο τυπος, αυτοι βεβαια ειναι αντρες και δεν εχουν χρονο για φλωρογυμναστηρια.
Εγώ έχω δει χιλιάδες αγρότες και εργάτες γης να σηκώνουν σακκιά με σπόρους, με λίπασμα, με ότι θες. Μίνιμουμ 35 κιλά το ένα. Πολλά 50κιλα. Κάποιοι ξεφόρτωναν φορτηγά μόνο με την πλάτη τους.
Κανείς, μα κανείς δε σήκωνε δύο μαζί και για κάποιους δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορούσαν. Πόσο μάλλον να τα πάει και βόλτα να πάρουν αέρα. Γιατί ήθελαν να πάνε για δουλειά και την επόμενη μέρα. Παχιές κουβέντες χωρίς νόημα, ειδικά αν είσαι εκτός της δουλειάς αυτής.

Επισκέπτης
:wanker: :wanker: :wanker:

images
ετσι ηταν παλια οι νωντοτυποι

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Εγώ έχω δει χιλιάδες αγρότες και εργάτες γης να σηκώνουν σακκιά με σπόρους, με λίπασμα, με ότι θες. Μίνιμουμ 35 κιλά το ένα. Πολλά 50κιλα. Κάποιοι ξεφόρτωναν φορτηγά μόνο με την πλάτη τους.
Κανείς, μα κανείς δε σήκωνε δύο μαζί και για κάποιους δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορούσαν. Πόσο μάλλον να τα πάει και βόλτα να πάρουν αέρα. Γιατί ήθελαν να πάνε για δουλειά και την επόμενη μέρα. Παχιές κουβέντες χωρίς νόημα, ειδικά αν είσαι εκτός της δουλειάς αυτής.
Σωστός , με την ευκαιρία θυμηθηκα εναν τυπο που ειχα δει σε ένα βίντεο , που ηταν/ειναι αγρότης και σηκωνει και πολλά στο γυμναστηριο , αυτός βέβαια μπορει να το έχει και γενετικά δεν φαντάζομαι ολοι οι αγρότες να ειναι τόσο δυνατοι .. τέλος πάντων εδω το βίντεο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Ειλικρινα δεν μπορω να αντιληφθω, για ποιον λογο ενα απλο ερωτημα για το "πώς φευγει το μπυροκοιλι" εγινε αφορμη για αναλυσεις διαιτολογιας με εξι γευματα τη μερα, bodybuilding και strongmen

Ρε μαγκες πεντε εξι γαμωκιλά θελουμε να χασουμε
Τι θεωριες ειναι αυτες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ειλικρινα δεν μπορω να αντιληφθω, για ποιον λογο ενα απλο ερωτημα για το "πώς φευγει το μπυροκοιλι" εγινε αφορμη για αναλυσεις διαιτολογιας με εξι γευματα τη μερα, bodybuilding και strongmen

Τι θεωριες ειναι αυτες

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655

Τι θεωριες ειναι αυτες

Όταν έχεις να κάνεις με Έλληνες, όλα ανάγονται σε μυστικά που ξέρει ο καθένας, που τα έμαθε από έναν γέροντα στην έρημο.

Οι απλές λύσεις δεν υπάρχουν, διότι άμα ήταν απλό, θα το έκαναν όλοι, σωστά?

Π

Εγγρ.
29 Αυγ 2019
Like
42
Πόντοι
0
Αερόβια γυμναστική 3 - 4 φορές την βδομάδα, μερικοί κοιλιακοί, λίγες μπύρες λιγότερες (το μόνο δύσκολο για μένα)

pholus.investments

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Like
37
Πόντοι
1
η μονη λυση που γνωριζω για να εξαφανιστει το μπυροκοιλι και να εμφανιστει το 6pack με σχετικη ευκολια και ελαχιστο κοπο
ειναι να κοπει μαχαιρι τελειως ο υδατανθρακας ( κυριως ψωμι , μακαρονια , ρυζι , πατατες κτλπ ) και φυσικα ολα τα γλυκα , τα ποτα και κοινως οτι εχει ζαχαρη .

εγω προσωπικα αυτο εκανα , συνεχιζα να τρωω κανονικα πρωτεινη ( κρεας , ψαρι , αυγα κτλπ) και φυσικα πολυ σαλατα και εκοψα και τα φρουτα .

Και ητανε παιχνιδακι . Χωρις καθολου πεινα και καμια στερηση , τα κιλα χαθηκανε κατευθειαν .

pholus.investments

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Like
37
Πόντοι
1
αυτο εδω το βιντεο μπορει να βοηθησει αρκετους
ειναι το μονο που εχω βρει που ουσιαστικα χανεις οσα κιλα θες χωρις καμια απολυτως πιεση , δυσκολια η εξαντλητικη διαιτα
ειναι τελειως ανωδυνο και ευκολο
αν το γνωριζε ο κοσμος θα ητανε ολοι αδυνατοι προφανως αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ενημερωση και μονο προπαγανδα παντου

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
αυτο εδω το βιντεο μπορει να βοηθησει αρκετους
ειναι το μονο που εχω βρει που ουσιαστικα χανεις οσα κιλα θες χωρις καμια απολυτως πιεση , δυσκολια η εξαντλητικη διαιτα
ειναι τελειως ανωδυνο και ευκολο
αν το γνωριζε ο κοσμος θα ητανε ολοι αδυνατοι προφανως αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ενημερωση και μονο προπαγανδα παντου

Συμφωνω απολυτα. Ο dr Berg ειναι σοβαρος ανθρωπος. Εαν καποιος ακολουθησει κατα γραμμα τα οσα λεει θα εχει σιγουρα αποτελεσματα.

Απλα ειναι αυτα που λεει. Οι ανθρωποι θελουν να τα κανουν ολα δυσκολα για να κανουν απλα το δικο τους και να δικαιολογουν τις μαλακιες τους.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Ενα βίντεο σχετικά με το αερόβιο , που τα εξηγει ωραία ο τύπος , απο ότι κατάλαβα το αερόβιο είναι πιο πολύ για κάποιον που δεν κάνει βάρη , ενω αν κάνει κάποιος βάρη καλύτερα να το αποφεύγει , τέλος πάντων όποιος θέλει ας δει το βίντεο για πιο αναλυτικά.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Τελικα το πρόβλημα μάλλον λυθηκε :P

Στο παρακατω βίντεο , εκτός απο τους πόνους στην μέση που ενδεχομενως να διορθωθουν , στο τέλος του βίντεο παρουσιάζει και ενα μηχάνημα που εκτός των άλλων μπορει να κανει και λιπολυση ... όπως και να έχει είναι ενδιαφέρον το βίντεο ειδικά για καποιον που έχει θέματα με την μέση.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τελικα το πρόβλημα μάλλον λυθηκε :P

Στο παρακατω βίντεο , εκτός απο τους πόνους στην μέση που ενδεχομενως να διορθωθουν , στο τέλος του βίντεο παρουσιάζει και ενα μηχάνημα που εκτός των άλλων μπορει να κανει και λιπολυση ... όπως και να έχει είναι ενδιαφέρον το βίντεο ειδικά για καποιον που έχει θέματα με την μέση.

Να σαι καλα φιλε, ευχαριστω.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Να σαι καλα φιλε, ευχαριστω.
Επισης φίλε , εν το μεταξυ αυτό το βίντεο για την μεση το ειχαμε ζητησει εγω και ενας ακόμα πριν κανενα εξάμηνο και βάλε , αλλα πέσαμε στην περίοδο που είχε σταματησει να κανει βίντεο ο Σταυρος :)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Επισης φίλε , εν το μεταξυ αυτό το βίντεο για την μεση το ειχαμε ζητησει εγω και ενας ακόμα πριν κανενα εξάμηνο και βάλε , αλλα πέσαμε στην περίοδο που είχε σταματησει να κανει βίντεο ο Σταυρος :)

:hi:

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Κοψε μπυρα,παγωτο,πιτσα και μην φας τιποτα 4 ωρες πριν πας για υπνο.Εγγυημενα θα χασεις κιλα και γυμναστικη να μην κανεις

• Like
Αντιδράσεις: lavro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom