Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
Από το μπυροκοίλι, πήγαμε στο bodybuilding.
Εγώ έχω δει χιλιάδες αγρότες και εργάτες γης να σηκώνουν σακκιά με σπόρους, με λίπασμα, με ότι θες. Μίνιμουμ 35 κιλά το ένα. Πολλά 50κιλα. Κάποιοι ξεφόρτωναν φορτηγά μόνο με την πλάτη τους.Κανεις λαθος. Εχω δει αγροτες και οικοδομους να σηκωνουν τα τσιμεντα που ειπε ο τυπος, αυτοι βεβαια ειναι αντρες και δεν εχουν χρονο για φλωρογυμναστηρια.
Σοβαρά τώρα?
ετσι ηταν παλια οι νωντοτυποι
Σωστός , με την ευκαιρία θυμηθηκα εναν τυπο που ειχα δει σε ένα βίντεο , που ηταν/ειναι αγρότης και σηκωνει και πολλά στο γυμναστηριο , αυτός βέβαια μπορει να το έχει και γενετικά δεν φαντάζομαι ολοι οι αγρότες να ειναι τόσο δυνατοι .. τέλος πάντων εδω το βίντεο.Εγώ έχω δει χιλιάδες αγρότες και εργάτες γης να σηκώνουν σακκιά με σπόρους, με λίπασμα, με ότι θες. Μίνιμουμ 35 κιλά το ένα. Πολλά 50κιλα. Κάποιοι ξεφόρτωναν φορτηγά μόνο με την πλάτη τους.
Κανείς, μα κανείς δε σήκωνε δύο μαζί και για κάποιους δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορούσαν. Πόσο μάλλον να τα πάει και βόλτα να πάρουν αέρα. Γιατί ήθελαν να πάνε για δουλειά και την επόμενη μέρα. Παχιές κουβέντες χωρίς νόημα, ειδικά αν είσαι εκτός της δουλειάς αυτής.
Ειλικρινα δεν μπορω να αντιληφθω, για ποιον λογο ενα απλο ερωτημα για το "πώς φευγει το μπυροκοιλι" εγινε αφορμη για αναλυσεις διαιτολογιας με εξι γευματα τη μερα, bodybuilding και strongmen
Ρε μαγκες πεντε εξι γαμωκιλά θελουμε να χασουμε
Τι θεωριες ειναι αυτες
Ειλικρινα δεν μπορω να αντιληφθω, για ποιον λογο ενα απλο ερωτημα για το "πώς φευγει το μπυροκοιλι" εγινε αφορμη για αναλυσεις διαιτολογιας με εξι γευματα τη μερα, bodybuilding και strongmen
Ρε μαγκες πεντε εξι γαμωκιλά θελουμε να χασουμε
Τι θεωριες ειναι αυτες
αυτο εδω το βιντεο μπορει να βοηθησει αρκετους
ειναι το μονο που εχω βρει που ουσιαστικα χανεις οσα κιλα θες χωρις καμια απολυτως πιεση , δυσκολια η εξαντλητικη διαιτα
ειναι τελειως ανωδυνο και ευκολο
αν το γνωριζε ο κοσμος θα ητανε ολοι αδυνατοι προφανως αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ενημερωση και μονο προπαγανδα παντου
Τελικα το πρόβλημα μάλλον λυθηκε
Στο παρακατω βίντεο , εκτός απο τους πόνους στην μέση που ενδεχομενως να διορθωθουν , στο τέλος του βίντεο παρουσιάζει και ενα μηχάνημα που εκτός των άλλων μπορει να κανει και λιπολυση ... όπως και να έχει είναι ενδιαφέρον το βίντεο ειδικά για καποιον που έχει θέματα με την μέση.
Επισης φίλε , εν το μεταξυ αυτό το βίντεο για την μεση το ειχαμε ζητησει εγω και ενας ακόμα πριν κανενα εξάμηνο και βάλε , αλλα πέσαμε στην περίοδο που είχε σταματησει να κανει βίντεο ο ΣταυροςΝα σαι καλα φιλε, ευχαριστω.
Επισης φίλε , εν το μεταξυ αυτό το βίντεο για την μεση το ειχαμε ζητησει εγω και ενας ακόμα πριν κανενα εξάμηνο και βάλε , αλλα πέσαμε στην περίοδο που είχε σταματησει να κανει βίντεο ο Σταυρος