Νέα

Υπόθεση μπυροκοίλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα acapoeira
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Είναι ζήτημα κι αυτό !
Που να πιώ καφέ το πρωί ;
Που να φάω μεσημεριανό ;;;

Σε ποιά στούντιο να πάω ;

Πρέπει να προσλάβω έναν trainer, να μου βγάζει πρόγραμμα καφέ, σουβλακιού, κρέπας, γλυκού , στούντιο , μασατζίδικων.
Κάτι σαν πέρσοναλ ξυσαρχιδοχαβαλεμπουρδελοπορνοτρέηνερ !!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ε αν δε βρω θα παω στου θαναση

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Είναι ζήτημα κι αυτό !

Πρέπει να προσλάβω έναν trainer, να μου βγάζει πρόγραμμα καφέ, σουβλακιού, κρέπας, γλυκού , στούντιο , μασατζίδικων.

:headbaning1:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
[size=13pt]Αν κινείσαι , τα καις όλα.
Εγώ τώρα περπατάω καμιά 15ρια χλμ τη μέρα.[/size]

Clinical 12 week weight loss intervention study with a 5.0-5.8 MJ diet daily with
(a). participants walking 30 min, 5 days per week (DEX1),
(b). participants walking 60 min, five times per week (DEX2) or
(c). a diet only control group (DO).

SUBJECTS:
A mixed racial sample (predominantly Hispanic) of 56 subjects (mean BMI=34.26+/-6.61, mean age= 39.45+/-7.34) completed the 12 week program.

RESULTS:
All groups showed similar and significant declines in body weight, percentage body fat, BMI, WHR, fat mass, fat-free mass and diastolic blood pressure following the program. In addition, total cholesterol, triacylglycerol and the TC:HDL ratio displayed a significant time effect. Significant interactions were found for waist circumference, sagittal diameter, estimated VO(2max) and LDL-C, with both exercise groups showing similar and significantly greater improvements than DO.

Πόσα χιλιόμετρα πρέπει να περπατάτε κάθε μέρα για να χάσετε 5 κιλά σε 1 μήνα, χωρίς να κάνετε δίαιτα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Είναι ζήτημα κι αυτό !

Ανοιξε 5 προθεσμιακες, μια σε καθε τραπεζα, βαλε απο ενα 10χιλιαρο μεσα και πηγαινε καθε πρωι σε αλλη τραπεζα για διαπραγματευση επιτοκιου να σου κανουν αραια τ αρχιδια οι πιτσιρικες τραπεζυπαλληλοι

Ωραιο συναισθημα

Μετα ενα καφεδακι σε Everest μεγαλης διασταυρωσης για να χορτασει το ματι σου κινηση και κοσμο

Μετα κεντρο για κυριλε καταστασεις, Zonars, hilton κλπ, βολτα Αεροπαγειτου και μετα σε κανα βρωμικο για τσιπουρα

Κατα τις 18.00 ραντεβου με κανα εσκορτακι και επιστροφη σπιτι στις 21.00 για οικογενειακες υποχρεωσεις

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Μπαρμπαδήμο έχω ακούσει καλά λόγια.

Ποιοτητα, πεντακαθαρος, τελεια γευση.

Τρωω εδω και 3 χρονια εκει αρκετα συχνα. Να πας και θα με θυμηθεις.

Ζητα να σου φερουν μια 20αδα (και παλι δεν θα φτασουν) συκωτακι σε σουβλακι. Ειτε σκετα ειτε τυλιχτα. Γαμησε τα. Δεν σταματας να τρως. Αρκετα συχνα τα συνδυαζω με καποια απο τις σαλατες τους , γαμαει.

Πηγαιντε, θα με θυμηθειτε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Αν κινείσαι , τα καις όλα.
Εγώ τώρα περπατάω καμιά 15ρια χλμ τη μέρα.
Μπράβο !! Εγω κανω συνηθως 5-6 χιλιόμετρα μόνο , και κάποιες μέρες να εχω φτασει 9-10 χιλιόμετρα το πολύ.

Επίσης το περπάτημα απο οτι εχω διαβάσει καίει περισσότερο λίπος αναλογικά με τις θερμίδες που καις σε σχέση με το τρέξιμο , και εκτός αυτου με το τρέξιμο ναι μεν θα καψεις περισσότερες θερμίδες αλλά μπορει να σου ανοιξει η όρεξη και να τις φας τις θερμίδες που έκαψες .. και ισως και περισσότερες , ενω με το περπάτημα δεν ανοιγει τόσο πολυ η όρεξη.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Μπράβο !! Εγω κανω συνηθως 5-6 χιλιόμετρα μόνο , και κάποιες μέρες να εχω φτασει 9-10 χιλιόμετρα το πολύ.

Επίσης το περπάτημα απο οτι εχω διαβάσει καίει περισσότερο λίπος αναλογικά με τις θερμίδες που καις σε σχέση με το τρέξιμο , και εκτός αυτου με το τρέξιμο ναι μεν θα καψεις περισσότερες θερμίδες αλλά μπορει να σου ανοιξει η όρεξη και να τις φας τις θερμίδες που έκαψες .. και ισως και περισσότερες , ενω με το περπάτημα δεν ανοιγει τόσο πολυ η όρεξη.

Ισχυει. Εγω μετα το περπατημα (μεση ταχυτητα 4.5 χλμ ανα ωρα) χτυπαω 100-160 καμψεις σε σετ των 20 επαναληψεων με κενο αναμεσα στα σετ 30 δευτερα οπου γινονται διατασεις. Μετα ασκησεις με λαστιχα-βαρακια και τελος.

Το τι τρως κανει ολη τη διαφορα ομως, οχι τοσο η γυμναστικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom