jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ποσο εισαι μωρε?
43.5
Ποσο εισαι μωρε?
Καλο ειναι να μην αρχισει καποιος χαπι για χοληστερινη γιατι συνηθιζει ο οργανισμοςΑπ οτι ξερω η χοληστερινη πεφτει κ με χαπι ζαχαρο ειναι το αγγουρι
Καλο ειναι να μην αρχισει καποιος χαπι για χοληστερινη γιατι συνηθιζει ο οργανισμος
Πρωτα προσπαθεις με καλη διατροφη να την ριξεις
Το ζαχαρο ειναι αλλη κατασταση, ελεεινή.
πηγα καρδιολόγο πριν λίγο καιρό και μου είπε κόψε κάπνισμα και κάνε διατροφή γιατί θα σου δώσω χάπι για την χολιστερίνη.Απ οτι ξερω η χοληστερινη πεφτει κ με χαπι ζαχαρο ειναι το αγγουρι
πηγα καρσιολόγο πριν λίγο καιρό και μου είπε κόψε κάπνισμα και κάνε διατροφή γιατί θα σου δώσω χάπι για την χολιστερίνη.
Τον άκουσα κατα γραμμά και είμαι σούπερ τρώω κάθε μέρα πίτσα η σουβλάκια η μακαρονάδες κάνω 2 πάκετα τη μέρα πίνω μπύρες αναψυκτικά και γαμάω οτι σοκολατοείδες υπάρχει.
Πετάω.
τρώω κάθε μέρα πίτσα η σουβλάκια η μακαρονάδες
συσίτιο?Μεγάλη μαλακία.
Απαραίτητα 3-4 φορές τη βδομάδα, τρώω φακές, φασόλια, ρεβύθια.
συσίτιο?
Μεγάλη μαλακία.
Απαραίτητα 3-4 φορές τη βδομάδα, τρώω φακές, φασόλια, ρεβύθια.
Oλοι εχουν εναν γνωστο που τα εκανε ολα αυτα και πηγε 90 ετων τύπεΟκ ολα σχετικα ειναι
Ειχα γειτονα που καπνιζε σαντε αφιλτρα επινε ετρωγε τον κολο του απο κρεατα κ πεθανε 87 χρονων
Oλοι εχουν εναν γνωστο που τα εκανε ολα αυτα και πηγε 90 ετων τύπε
Ξεχνουν ομως οτι εχουν και αρκετους γνωστους που τα εκαναν ολα αυτα και δεν εφτασαν ουτε 50
Γι'αυτό έχεις καταχέσει το παρκάκι πίσω απο το περίπτερο.Κ γω 3 4 φορες την βδομαδα γυρο
Κεμπαπ κ simple burgers
Μλκ μόνο παπά να μας εξομολογήσει δεν έχουν φωνάξει.Σωστο κ αυτο
Γι'αυτό έχεις καταχέσει το παρκάκι πίσω απο το περίπτερο.
Μλκς αν δεν ξυπνήσω άυριο το πρωί θα σας βρεί η αστυνομία ηλεκτρονικού εγκλήματος.και πολλούς φουσκωτούς που δεν έφτασαν ούτε 40 !
Μλκ μόνο παπά να μας εξομολογήσει δεν έχουν φωνάξει.
Μλκς αν δεν ξυπνήσω άυριο το πρωί θα σας βρεί η αστυνομία ηλεκτρονικού εγκλήματος.
καλά ρε μλκ μαρούσι δε μένεις?θα κατέβεις στην αγανάκτηση να δώ τραπεζάκι αν βρείς γιατί έχει και πολλά.Χα χα ναι
Εγω παντως αυριο θα παω κορυδαλο στην αγανακτηση να φαω μπιφτεκι με κοκκινη σαλτσα
καλά ρε μλκ μαρούσι δε μένεις?θα κατέβεις στην αγανάκτηση να δώ τραπεζάκι αν βρείς γιατί έχει και πολλά.