jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μπα. Αυτα σε γαμανε, απλα δεν το εχεις αντιληφθει ακομη
Σωστο κ αυτο
Μπα. Αυτα σε γαμανε, απλα δεν το εχεις αντιληφθει ακομη
Μελομακάρονα υγιές γλυκο με αγνό μέλι.
Καμια εξεταση αιματος κανουμε?Κανα δικιλο απο δαυτΑ!!!
εισαι μαλάκας ενα κιλό το διήμερο θέλω κουραμπιέδες δε με συγκινούν μόνο στο τέλος των χριστουγέννων που έχουν ξεμείνει.Κανα δικιλο απο δαυτΑ!!!
Δεκαετιες προσπαθω να αποφασισω ποιος κερδιζει στην προαιωνια μαχη κουραμπιεδες vs μελομακαροναεισαι μαλάκας ενα κιλό το διήμερο θέλω κουραμπιέδες δε με συγκινούν μόνο στο τέλος των χριστουγέννων που έχουν ξεμείνει.
στα παπάρια σου ολοι θα πεθάνουμε αν λεόψω κανα δίμηνο καντε μου ένα μνημόσυνο έτσι για το καλό στο αφήνω διαθήκη.Εγω παντως σοκαριστηκα με την ιστορια του Τατσοπουλου.
Ετυχε να κανω πληρεις καρδιολογικες εξετασεις προ 15 ημερων, διαφορετικα θα ειχα κλεισει αυριο κιολας να εξετασθω
Μελομακάρονα είναι το γλυό χωρίς αποδείξεις ο πούστης ο κουραμπιές μαρτυράει.Δεκαετιες προσπαθω να αποφασισω ποιος κερδιζει στην προαιωνια μαχη κουραμπιεδες vs μελομακαρονα
Τι λες ρε παπαρα, εσυ εισαι πιτσιρικάςστα παπάρια σου ολοι θα πεθάνουμε αν λεόψω κανα δίμηνο καντε μου ένα μνημόσυνο έτσι για το καλό στο αφήνω διαθήκη.
15 χιλιομετρα τύπε ειναι πανω απο 4 ωρες με γρηγορο βημαΑν κινείσαι , τα καις όλα.
Εγώ τώρα περπατάω καμιά 15ρια χλμ τη μέρα.
Καμια εξεταση αιματος κανουμε?
Αν κινείσαι , τα καις όλα.
Εγώ τώρα περπατάω καμιά 15ρια χλμ τη μέρα.
15 χιλιομετρα τύπε ειναι πανω απο 4 ωρες με γρηγορο βημα
Πού περπατας 5 ωρες δηλαδη?
15 χιλιομετρα τύπε ειναι πανω απο 4 ωρες με γρηγορο βημα
Πού περπατας 5 ωρες δηλαδη?
εισαι μαλάκας ενα κιλό το διήμερο θέλω κουραμπιέδες δε με συγκινούν μόνο στο τέλος των χριστουγέννων που έχουν ξεμείνει.
Αν μπορεις κάνε το καθε Απριλιο και ΟκτωβριοΝαι μια φορα το χρονο στανταρ
Μανα νοσοκομα βλεπεις
Δεν τα κάνω συνεχόμενα.
Μετακινούμαι κυρίως με τα πόδια.
Π.χ. χθες έφαγα μοναστηράκι , πήγα σε φίλους μετά στην καλλιθέα με τα πόδια.
Φυσικά δεν ήταν η μοναδική διαδρομή αυτή, ήταν μία από τις πέντε.
Πολλά πρωινά ανεβαίνουμε με φίλους στην πάρνηθα με τελεφερίκ και πάμε για καφέ στο μπάφι με τα πόδια και γυρνάμε εννοείται
Αν μπορεις κάνε το καθε Απριλιο και Οκτωβριο
Εχεις ορεξη Δημητρακη ε?Αμαν.
Εγω κ βασιλοπιτα τρωω πολυ 2 εφαγα περσι μονος σε 4 μερες