jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
9 κιλά μείον, με 179 ύψος, θα κάνεις ζημιά στον οργανισμό σου.
Λε να γινει σαν τον ψαλτη??
Kάνε κανεναν κοιλιακο χριστιανε μουτο ξερω για αυτο λεω οτι δεν με παιρνει να χασω κιλα
Χειρότερος ακόμα. Και εκτομορφικός να είναι θα έχει θέμα, αφού δεν είναι αυτά τα κιλά του.Λε να γινει σαν τον ψαλτη??
Ρε συ πλαστική για τόσο λίγα κιλά, γιατί δε φαίνεται να έχεις κανένα τρελό θέμα είναι παράλογη. Επέμβαση είναι και 100% ασφαλείς επεμβάσεις δεν υπάρχουν.το ξερω για αυτο λεω οτι δεν με παιρνει να χασω κιλα
Αν θελετε να αλλαξετε τη ζωη σας για παντα, τρωτε ψωμι σικαλεως αντι για ασπρο
Θα με θυμηθειτε
Δε χρειαζεται να κανετε τιποτα αλλο
Kάνε κανεναν κοιλιακο χριστιανε μου
Βαριεσαι να γυμναστεις, δεν θελεις να κοψεις μπυρες και σοκολατα, δεν περπατας, εφτιαξες μια μικρη κοιλιτσα στα 76 κιλα και ρωτας για νυστερια
Ελεος και ξαναελεος
........... 1 κιλό λιγότερο λίπος ανά ημέρα, είναι καλά ;;;;εχω παρει το κολαι με τα χειρουργεια πλεον
Τοσο αποτελεσματικο??
Μετα απο χρονια προσπαθειων με αλλους τροπους, απλα αλλαξα το ψωμι σε σικαλης
Εχω χασει ηδη 5 κιλα σε 4 μηνες χωρις να εχω αλλαξει καμια αλλη συνηθεια (διατροφικη η δραστηριοτητων)
Το βασικοτερο ειναι οτι σε χορταινει με λιγοτερη ποσοτητα και σε κοβει τη λαιμαργια γενικα
Μπραβο
Αν κ γω δεν πολυ τρωω ψωμι!!!
Μπορει να σου κανει καλο και σενα αν θες να χασεις κιλα
Γενικα κοβει την λαιμαργια, νιωθεις χορτατος με λιγο φαι
Παλικαρια καλησπέρα σας.
Εάν κάποιος θέλει ναμε ρωτήσει κάτι ως ειδκό στο θέμα και πρωην επαγγελματία αθλητη χωρίς χρέωση φυσικά ας μου στείλει. Παρακαλώ όχι Spam και όχι άνθρωποι που δεν θέλουν τουλάχιστον να προσπαθήσουν για ένα καλό αποτέλεσμα.
Γενικά πάντως να γνωρίζετε το εξής:
-Λευκή Ζαχαρη και γενικά σκευάσματα που περιέχουν μονοζαγχαρίτες είναι απαγορευτικά
-Αλκοόλ είναι απαγορευτικό
-Λευκά άλευρα είναι απαγορευτικά
Από εκεί και πέρα η ταξινόμηση στο πλάνο της δομής ενός προγράματος όσο αφορά την πρωτείνη και τους υδατάνθρακες σε συνδιασμό με τις φυτικές ίνες διαφέρουν από άτομο σε άτομο, από τις ανάγκες σας και από την διάθεση σας να ακολουθήσετε πιστά τουλάχιστον τους παραπάνω κανόνες.
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους..
Πολυ σωστα λεει.Λευκα αλευρα???
κουραμπιες ο ασπρός θάνατος. :SΠολυ σωστα λεει.
Τα "τρια ασπρα" μονο κακο κανουν
Αλευρι, Ζαχαρη, Αλατι
Συν το αλκοολ
Πολυ σωστα λεει.
Τα "τρια ασπρα" μονο κακο κανουν
Αλευρι, Ζαχαρη, Αλατι
Συν το αλκοολ
κουραμπιες ο ασπρός θάνατος. :S
Μπα. Αυτα σε γαμανε, απλα δεν το εχεις αντιληφθει ακομηΤα 3 πρωτα τα γαμαω!!!!
Μελομακάρονα υγιές γλυκο με αγνό μέλι.Ενα κιλο καθε χριστουγεννα χαλαρα