Νέα

Υπερβολικό κόστος σε εστιατόρια και ταβέρνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι είδους φαγητό προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

takis229

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
359
Πόντοι
21
Αλλο ενα θεμα που καλως η κακως τα μελη εδω δεν συνειδητοποιουν πως μια μειοψηφια στη χωρα που ειναι 1-2 εκατομμυρια(νουμερα στη τυχη αλλα καταλαβαινετε τι εννοω) θα εχουν παντα σχετικη ανεση να ξοδευουν χρηματα σε εστιατορια,διακοπες,αμαξια,πουτανες κτλπ

υ.γ.προφανως η πλειοψηφια τρωει το καβλι για να προλαβω μερικους

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.040
Πόντοι
206
έπρεπε να ζητήσει τον λογαριασμό και να της πει εγώ πάω λίγο στο μπάνιο να πλύνω τα χέρια μου και να την κάνει από το παράθυρο του μπάνιου

αλάνθαστη τακτική :coffee:
ειναι κυριος δεν θα το εκανε ποτέ αυτο...Ασε που εχουν σχεση κανα 3αρι χρονια.
Ενταξει εγω που ειμαι γάιδαρος φυσικα και θα το εκανα αυτο που λες...αλλα δεν ειναι ολοι σαν εμάς bro

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
ειναι κυριος δεν θα το εκανε ποτέ αυτο...Ασε που εχουν σχεση κανα 3αρι χρονια.
Ενταξει εγω που ειμαι γάιδαρος φυσικα και θα το εκανα αυτο που λες...αλλα δεν ειναι ολοι σαν εμάς bro
μια χαρά κύριος θα ήταν με τα 430 στην τσέπη :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στην Αθήνα γνωστός μου πηγε με την κοπέλα του για φαγητο σε εστιατόριο κυριλε και πληρωσε 460 ευρω....
Και μαλιστα η κοπελα δεν του ειπε ουτε ενα ευχαριστω καθως τα πληρωσε όλα αυτος !
Το περιεργο ειναι οτι δεν τον πειραξε τόσο τα πολλα λεφτα που χαλασε για την εξοδο τους,αλλα οτι δεν εδειξε να ικανοποιηθηκε και ιδιαιτερα η κοπελα του.
Εμενα μου κανει εντυπωση παντως οτι ο νεαρός αυτος ειναι κι απο οικογενεια που μεγαλωσε δυσκολα,κι οχι κανα βουτυρόπαιδο....Οκ δουλευει και βγαζει καποια λεφτα,αλλαδεν ειναι πλουσιος σε καμια περιπτωση.
Γιά νά δώσει κάποιος 500 ευρώ σέ φαγητό, από τήν στιγμή πού δέν έχει τόσο χρήμα ώστε νά τό πετάει στό τζάκι,
είναι...τουλάχιστον καθυστερημένος!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Γιά νά δώσει κάποιος 500 ευρώ σέ φαγητό, από τήν στιγμή πού δέν έχει τόσο χρήμα ώστε νά τό πετάει στό τζάκι,
είναι...τουλάχιστον καθυστερημένος!!

Το θέμα είναι το ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ;

Τα χρήματα δεν έχουν ίδια αξία για όλους.

Το να πληρώσει κάποιος ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ δεν τον καθιστά Χοντρομαλάκα ;

Ανεξαρτήτως ποσού ;;;;

Έχει σημασία αν είναι
50€ σε σουβλατζίδικο
120€ σε χασαποταβέρνα
250€ σε κυριλέ ταβέρνα

700€ σε εστιατόρια ξενοδοχείου ;;;

Εκτός από ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ , δεν χαλάει την πιάτσα;

η λεγάμενη δεν θα αναζητά μονίμως χοντρομαλάκες ;;;;

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.479
Πόντοι
2.836
Στην Αθήνα γνωστός μου πηγε με την κοπέλα του για φαγητο σε εστιατόριο κυριλε και πληρωσε 460 ευρω....
Και μαλιστα η κοπελα δεν του ειπε ουτε ενα ευχαριστω καθως τα πληρωσε όλα αυτος !
Το περιεργο ειναι οτι δεν τον πειραξε τόσο τα πολλα λεφτα που χαλασε για την εξοδο τους,αλλα οτι δεν εδειξε να ικανοποιηθηκε και ιδιαιτερα η κοπελα του.
Εμενα μου κανει εντυπωση παντως οτι ο νεαρός αυτος ειναι κι απο οικογενεια που μεγαλωσε δυσκολα,κι οχι κανα βουτυρόπαιδο....Οκ δουλευει και βγαζει καποια λεφτα,αλλαδεν ειναι πλουσιος σε καμια περιπτωση.
Μπορεί ακριβώς επειδή μεγάλωσε δύσκολα να ήθελε να πάει να δει πώς είναι η εμπειρία σε ένα τέτοιο μέρος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το θέμα είναι το ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ;

Τα χρήματα δεν έχουν ίδια αξία για όλους.

Το να πληρώσει κάποιος ΓΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ δεν τον καθιστά Χοντρομαλάκα ;

Ανεξαρτήτως ποσού ;;;;

Έχει σημασία αν είναι
50€ σε σουβλατζίδικο
120€ σε χασαποταβέρνα
250€ σε κυριλέ ταβέρνα

700€ σε εστιατόρια ξενοδοχείου ;;;

Εκτός από ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ , δεν χαλάει την πιάτσα;

η λεγάμενη δεν θα αναζητά μονίμως χοντρομαλάκες ;;;;
Τέλη έχει σημασία!! -Πάντα από τήν στιγμή πού είσαι φτωχός-
Αλλο νά πάρεις τήν γκόμενα σου, καί νά κεράσεις π.χ ένα φαγητό 30-40 ευρώ,
καί άλλο 500 καί 1000, δέν είναι...τό ίδιο.
-Καταλαβαίνω τί εννοείς πάντως-

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.040
Πόντοι
206
Μπορεί ακριβώς επειδή μεγάλωσε δύσκολα να ήθελε να πάει να δει πώς είναι η εμπειρία σε ένα τέτοιο μέρος.
εγω παντως που εχω μεγαλωσει σε σχετικα φτωχη οικογενεια,δεν θα πηγαινα ποτέ εκει να δωσω τοσα λεφτα για να φαω ενα βραδυ...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω δουλέψει πολλά χρόνια σε βαριές σκατοδουλειες.
Οι μισές ήταν στο φαι. Ευτυχως δεν έχω ανάγκη τους έξω, διότι είναι σχεδόν όλοι κλέφτες και πάρα πολλοί
οι βρωμιάρηδες. Μην τρώτε έξω εκτός αν έχετε πολύ ισχυρή φιλία με το αφεντικό. Το ότι δεν "πεθαίνετε" έχει να κάνει με το ότι όλα ψήνονται και μαγειρεύονται αλλά όλο και κάνα πρόβλημα θα σας (έχει) σκάσει. Προσωπικά ακόμα και όταν μου έρχονταν υλικά, το δικό μου το φαι που έπαιρνα σπιτι ως δικαίωμα το μαγείρευα μόνος μου. Ψητά κτλ.
Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος είναι πως όταν σκάνε μύτη όλοι μαζί ή γενικώς είναι ώρα αιχμής, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πανε όλα οκ εκτός του ότι θα βγει και σαβούρα στο μενού. Εδώ έχουν μπουζουριασει τύπο στο παρελθόν που έβαζε πριονίδι στο μπιφτέκι ώστε να τραβάει υγρά κι όταν το έκοβες έλεγες ωωωωωωωω τι ωραίο. Μόλις πάγωνε όμως ήθελε καλέμι. Μαγειρέψτε μόνοι σας για σιγουριά.

:rockon:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.040
Πόντοι
206

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν το καταλαβαίνετε; είναι ποτέ δυνατόν 6-7 άτομα (στην καλύτερη) να εξυπηρετήσουν 150 καθιστούς, 500 σπίτι ντιλίβερι και 1000 όρθιους περαστικούς; όλα θα γίνουν πρόχειρα. Εγώ όταν έψηνα τα δικά μου, ήθελα γύρω στα 20 λεπτά να τα κάνω όπως θέλω. Να τα κόψω όπως θέλω, να τα γυρίζω, να μην τα πιέζω και στεγνώσουν, να τα βγάλω σε πιατέλα ζεστή σε μέρος που θελω εγω κτλ. Υπάρχει περίπτωση ποτέ να κάτσει υπάλληλος να κάνει έτσι για πελάτη; μόνο αν τον πληρώνει έξτρα ο πελάτης!!! Μόνο για την πάρτη μας κάνουμε έτσι. Τους πελάτες τους αντιμετωπίζουμε ανάλογα τι ηθική έχουμε. Στην καλύτερη περίπτωση δύο κλικ κάτω από την δική μας περιποίηση ώστε να τους προλάβουμε όλους. Στην καλύτερη περίπτωση αυτό! Που να δείτε οι περισσότεροι πως κινούνται στις κουζίνες. :2funny:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.954
Πόντοι
7.195
έχουν μπουζουριασει τύπο στο παρελθόν που έβαζε πριονίδι στο μπιφτέκι ώστε να τραβάει υγρά κι όταν το έκοβες έλεγες ωωωωωωωω τι ωραίο. Μόλις πάγωνε όμως ήθελε καλέμι. Μαγειρέψτε μόνοι σας για σιγουριά.
είναι απίθανο τι φανταστικές πληροφορίες μπορείς να βρεις ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥ

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.954
Πόντοι
7.195
Ανεξαρτήτως ποσού ;;;;
ρε Τέλη.. προφανώς πληρώνει αυτή που δε γαμάει ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ...
Άμα τη γαμάει σιγά μην πληρώνει, λέει πού να τρέχουμε τώρα ρε μωρό και παραγγέλνει πίτσα..

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν το καταλαβαίνετε; είναι ποτέ δυνατόν 6-7 άτομα (στην καλύτερη) να εξυπηρετήσουν 150 καθιστούς, 500 σπίτι ντιλίβερι και 1000 όρθιους περαστικούς; όλα θα γίνουν πρόχειρα. Εγώ όταν έψηνα τα δικά μου, ήθελα γύρω στα 20 λεπτά να τα κάνω όπως θέλω. Να τα κόψω όπως θέλω, να τα γυρίζω, να μην τα πιέζω και στεγνώσουν, να τα βγάλω σε πιατέλα ζεστή σε μέρος που θελω εγω κτλ. Υπάρχει περίπτωση ποτέ να κάτσει υπάλληλος να κάνει έτσι για πελάτη; μόνο αν τον πληρώνει έξτρα ο πελάτης!!! Μόνο για την πάρτη μας κάνουμε έτσι. Τους πελάτες τους αντιμετωπίζουμε ανάλογα τι ηθική έχουμε. Στην καλύτερη περίπτωση δύο κλικ κάτω από την δική μας περιποίηση ώστε να τους προλάβουμε όλους. Στην καλύτερη περίπτωση αυτό! Που να δείτε οι περισσότεροι πως κινούνται στις κουζίνες. :2funny:
Παπάκι πές καί τό άλλο -Μού τό έχουν πεί πολλοί Σέφ-
Οτι στήν επαγγελματική κουζίνα...δέν πετάνε τίποτα!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω δουλέψει σε μαγαζί που ο προμηθευτής πετούσε τις τσάντες με τα κοτόπουλα σε περιστρεφόμενη σκάλα
και η μία τσάντα έσπρωχνε την άλλη πεφτοντας. Δεν πλεναμε οτέ τίποτα. Κατευθείαν ψήσιμο. Τον γύρο τον βάζαμε κατάψυξη και αν "άρπαζε" πήγαινε μηχανή και γινόταν κιμάς μαζί με αλλο κρέας για μπιφτέκια. Ξεπαγώναμε τα κρέατα σε ζεστό νερό κατευθείαν κι ένα σωρό άλλα. Εκεί μέσα δηλαδή έδινες προσωπικό αγώνα με την συνείδησή σου για να διατηρείς ένα βήτα η γάμα επίπεδο. Άλφα δεν υπήρχε.
Αν μάλιστα είχες και φιλότιμο!

:rockon:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.954
Πόντοι
7.195
Συμπέρασμα ψηφοφορίας : δεν υπάρχει μπουρδελιάρης βήγκαν.
Είναι εχθροί μας. Άρα : Βήγκαν, μακριά κι αγαπημένοι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Γιαυτο το πιο safe είναι να παραγγείλεις πίτσα η μακαρόνια χωρίς κρέας

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.124
Πόντοι
6.166
Η μαλακία είναι ότι μπορεί να έχει κάποιος κρέας άλφα με τόνο και δέκα αστέρια και να τα ψήσει σε χάλια συνθήκες και με άθλιο τρόπο και να κατέβει σε ποιότητα και γ διαλογή όταν φτάσει στο πιάτο. Ενώ ένας μαλάκας με εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο να σου πάρει γ' διαλογή κρέας από αποθήκες με ληγμένα στην ομόνοια και να το πάει απο δω να στο φέρει απο κει και να είναι πολύ κοντά σε α' διαλογή. Ναι. Κι όμως ο κόσμος είναι αναίσθητος τρώει και σκατά τηγανητά. Τραννή απόδειξη όλοι οι πουστηδες που θα πρεπε να ειναι κλειστοί. Αλλά όχι απλά συνεχίζουν, έχουν και 40 άτομα προσωπικό μερικοί. Αλλά αυτοί είμαστε. Συχαίνομαι τον εαυτό μου για όλο αυτό. Μπαίνει τέλος δεν ξαναστηρίζω κανέναν. Λίγα ή πολλά ας πάρουν το καυλί μας
Τυπε ψηνω απο μικρο παιδακι συνεχεια, δεν υπαρχει εβδομαδα που δεν ψηνω ,αν θελεις ελα να τα κανουμε πουτανα θα ριξουμε και μπαλωθιες αμε .Ειχα φιλο που τον επιασα να γλειφει και τα κοκκαλα οταν τελειωσαμε το γευμα κατευθειαν πηγα στον δικο μου και πηρα αλλο τοσο κρεας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom