Νέα

Υπερβολικό κόστος σε εστιατόρια και ταβέρνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι είδους φαγητό προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    94

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
Ωραία να το πάρουμε έτσι εάν ήταν οι τιμές ποιο χαμηλά δεν θα είχαν περισσότερη δουλειά
Στην Ελλαδα παντα το φαί εξω ηταν προβληματική υποθεση. Στην επαρχια είναι καλυτερα καπως. Στην Αθηνα ειναι χαλια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.948
Πόντοι
3.656
Με μισό κιλό ψαρονέφρι , τρως μια βδομάδα ;
Στο κόβουν φέτες σαν σαλάμι αέρος ;
Γιατί εσύ παίρνεις 2 κιλά και τρως κάθε μέρα το ίδιο???

Για 1 άτομο πόσο θες? μόνο του θα το φας? όχι με κάτι δίπλα?

Ε τις άλλες μέρες τρως από τα άλλα που σου έγραψα....που διαφωνείς?

Δεν λέω ότι δεν έχουν ακριβύνει....παλιά για μια βδομάδα έδινες 30 αντί για 50-60.

Το πρόβλημα ξεκινά αν ψωνίζεις για οικογένεια Λάκη...εκεί που πάνε όλα Χ4
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε μας γονατίζει η κρίση θα τρώμε και θα πίνουμε :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.948
Πόντοι
3.656
Ψαρονέφρι αλά κρεμ , η συνταγή θέλει 1.5 κιλό , για 5 άτομα.
Δεν την έφτιαξα εγώ.
Σπάλα , θέλει 2.5 κιλά. Χ/Ο .
σιγά μη κάτσω να φτιάξω και ψαρονέφρι αλακρέμ ρε τύπε να περάσω όλο το απόγευμα με το youtube να βλέπω πως γίνεται :2funny:

καταλήγουμε στο ίδιο...εγώ που παίρνω για μένα μόνο...αν θέλω να φάω τέτοιο παραγγέλνω από ένα ιταλικό για παράδειγμα...και στο φέρνουν με τα ίδια λεφτά σπίτι χωρίς να κουνηθείς.

Για να φτιάξεις πχ ψαρονέφρι με ρύζι μισο κιλό είναι μια χαρά και πολύ είναι.

Αυτό εννοώ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
σιγά μη κάτσω να φτιάξω και ψαρονέφρι αλακρέμ ρε τύπε να περάσω όλο το απόγευμα με το youtube να βλέπω πως γίνεται :2funny:

καταλήγουμε στο ίδιο...εγώ που παίρνω για μένα μόνο...αν θέλω να φάω τέτοιο παραγγέλνω από ένα ιταλικό για παράδειγμα...και στο φέρνουν με τα ίδια λεφτά σπίτι χωρίς να κουνηθείς.

Για να φτιάξεις πχ ψαρονέφρι με ρύζι μισο κιλό είναι μια χαρά και πολύ είναι.

Αυτό εννοώ.

Μαγειρεύεις μωρή λουλού ;;;;;

Εγώ μόνο ψωνίζω. Και τρώω .

Από μαγείρεμα ... σάντουϊτς .... τοστ .... πληγούρι ..... σκάρα ..... τραχανά ....... ζυμαρικά ....

(τα τελευταία τα άρχισα μετά τα 40 , γιατί ο κολλητός μου ιατρός .... μου είπε ότι ήμουν έτοιμος ....
να συναντήσω φίλους .... στην αντι πέρα όχθη με αυτά που έτρωγα).

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.948
Πόντοι
3.656
Μαγειρεύεις μωρή λουλού ;;;;;

Εγώ μόνο ψωνίζω. Και τρώω .

Από μαγείρεμα ... σάντουϊτς .... τοστ .... πληγούρι ..... σκάρα ..... τραχανά ....... ζυμαρικά ....

(τα τελευταία τα άρχισα μετά τα 40 , γιατί ο κολλητός μου ιατρός .... μου είπε ότι ήμουν έτοιμος ....
να συναντήσω φίλους .... στην αντι πέρα όχθη με αυτά που έτρωγα).
καθημερινές γυρνάω 9-10 μόνο απέξω

σκ μπορει να μαγειρέψω...καλά μαλακίες τα βάζω στο γουόκ τηγάνι τι σκατά είναι ή στο γκρίλ ή στο ερ φράιερ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656

σκ μπορει να μαγειρέψω...καλά μαλακίες τα βάζω στο γουόκ τηγάνι τι σκατά είναι ή στο γκρίλ ή στο ερ φράιερ

Το γουοκ .... είναι εισιτήριο ....... γκριλ αν δεν βάζεις πολλά λάδια ... οκ ....

ερ φράίερ .....

είναι λίγο σκατένιες οι πατάτες .... και τα κρέατα ξενέρωτα τέρμα .........

Κάποια στιγμή που θα έχω γκάβλες για οικοδομικές εργασίες καλοκαίρι ... θα στήσω ένα καπνιστήριο να καπνίζω χοιρινά μπούτια μόνος μου .........

Μεγάλη αλητεία λέμε.
Γαμάνε !!!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.948
Πόντοι
3.656
Το γουοκ .... είναι εισιτήριο ....... γκριλ αν δεν βάζεις πολλά λάδια ... οκ ....

ερ φράίερ .....

είναι λίγο σκατένιες οι πατάτες .... και τα κρέατα ξενέρωτα τέρμα .........

Κάποια στιγμή που θα έχω γκάβλες για οικοδομικές εργασίες καλοκαίρι ... θα στήσω ένα καπνιστήριο να καπνίζω χοιρινά μπούτια μόνος μου .........

Μεγάλη αλητεία λέμε.
Γαμάνε !!!!!
δεν έχω χρόνο για τέτοια

και αυτά τα κάνω όταν έχω χρόνο το σκ γιατί έχω σιχαθεί τα απέξω

συνήθως στη δουλειά τρώω απόγευμα μόλις φύγει ο κόσμος ο πολύς και μετά βράδυ στο σπίτι μπορεί να μην φάω και τίποτα ή καμιά σαλάτα :effemine:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556

τι ναι αυτο τύπε; γκεη τηγάνι; σαν το νήμα που ειχε ανοιξει ο αλλος ο μπουστης; :undecided::undecided::undecided:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.209
Πόντοι
3.656
Όπως το ΠΑΣΟΚ με την αλαζονεία του.Όλοι θυμούνται πιστεύω τον θρίαμβο του Γιωργάκη το 2009 με 44% που αργότερα έπεσε σε μονοψήφιο.Δεν έμαθε η ΝΔ από το πάθημα του γείτονα και με την αλαζονεία της θα πέσει κατακόρυφα

Το έχω γράψει . Ότι ο Κούλης, θα είναι ο ΓΑΠ της ΝΔ.
Αργά ή γρήγορα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.948
Πόντοι
3.656
τι ναι αυτο τύπε; γκεη τηγάνι; σαν το νήμα που ειχε ανοιξει ο αλλος ο μπουστης; :undecided::undecided::undecided:
όχι ρε τύπε

είναι ένα βαθύ τηγάνι σα καπέλο γονδολιέρη αλλά.........

τώρα μετά από αυτά που διαβάζω στο νήμα του μπούστη δε ξέρω αν θα το ξαναχρησιμοποιήσω :confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όπως το ΠΑΣΟΚ με την αλαζονεία του.Όλοι θυμούνται πιστεύω τον θρίαμβο του Γιωργάκη το 2009 με 44% που αργότερα έπεσε σε μονοψήφιο.Δεν έμαθε η ΝΔ από το πάθημα του γείτονα και με την αλαζονεία της θα πέσει κατακόρυφα
Προφανως συγκρινεις εντελως διαφορετικα πραγματα.
Ο ΓΑΠ επεσε σε εναμισι χρονο και διελυσε το κομμα του.
Ο Κουλης κυβερναει ηδη 5 χρονια και εχει το κομμα του πρωτο με 25 μοναδες διαφορα.
Δεν ξερω πού βλεπεις ομοιοτητες.
Πότε βλεπεις να "πεφτει κατακορυφα"?
Στα 12 χρονια? Στα 16?

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
190
Πόντοι
1
Αν καποιος ξερει να μαγειρευει το εξω ειναι μονο για τις διακοπες και για να συναντηθεις με φιλους κλπ.Εγω με 50 ευρω ψηνω 1 κιλο black angus και τρωμε 2 ενηλικες κσι 2 παιδια οσο θα δινε κανεις σε μια πολυ μετρια ταβερνα.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Πιστεύω επειδή πολλά μαγαζιά έχουν κλείσει όσα έχουν απομείνει γεμίζουν πιο εύκολα. Έτσι δίνουν την εντύπωση πως ακόμα βγαίνει ο κόσμος έξω.
Λιγότεροι βγαίνουν έξω αλλά πάνε σε λιγότερα εστιατόρια.

OP
OP
Σ

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.991
Πόντοι
206
Προφανως συγκρινεις εντελως διαφορετικα πραγματα.
Ο ΓΑΠ επεσε σε εναμισι χρονο και διελυσε το κομμα του.
Ο Κουλης κυβερναει ηδη 5 χρονια και εχει το κομμα του πρωτο με 25 μοναδες διαφορα.
Δεν ξερω πού βλεπεις ομοιοτητες.
Πότε βλεπεις να "πεφτει κατακορυφα"?
Στα 12 χρονια? Στα 16?
Μην ξεχνάς όμως δεν είδαμε πραγματγια πως θα κυβερνήσει γιατί συν έπεσε με τον κορονοϊο . Τώρα θα δούμε τι εστι βερύκοκο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μην ξεχνάς όμως δεν είδαμε πραγματγια πως θα κυβερνήσει γιατί συν έπεσε με τον κορονοϊο . Τώρα θα δούμε τι εστι βερύκοκο
Μα εσεις λεγατε οτι θα πεσει λόγω της διαχειρισης του κορωνοιου.
Τωρα τα γυριζετε?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.832
Πόντοι
6.946
Τρώω καθημερινά το δικό μου μαγειρεμένο φαγητό, ακριβώς όπως το θέλω εγώ, στην ποσότητα που θέλω και φυσικά, τις τροφές που θέλω.
Επίσης ψωνίζω τα φρούτα και λαχανικά που θέλω.
Ξηροί καρποί, μπύρες και κρασί, επίσης.

Έξω σπάνια τρώω, και ΜΟΝΟ αν βγω με παρέα για φαγητό (συχνότερα θα βγω για καφέ/ποτό) .

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.017
Πόντοι
206
Στην Αθήνα γνωστός μου πηγε με την κοπέλα του για φαγητο σε εστιατόριο κυριλε και πληρωσε 460 ευρω....
Και μαλιστα η κοπελα δεν του ειπε ουτε ενα ευχαριστω καθως τα πληρωσε όλα αυτος !
Το περιεργο ειναι οτι δεν τον πειραξε τόσο τα πολλα λεφτα που χαλασε για την εξοδο τους,αλλα οτι δεν εδειξε να ικανοποιηθηκε και ιδιαιτερα η κοπελα του.
Εμενα μου κανει εντυπωση παντως οτι ο νεαρός αυτος ειναι κι απο οικογενεια που μεγαλωσε δυσκολα,κι οχι κανα βουτυρόπαιδο....Οκ δουλευει και βγαζει καποια λεφτα,αλλαδεν ειναι πλουσιος σε καμια περιπτωση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.948
Πόντοι
3.656
Στην Αθήνα γνωστός μου πηγε με την κοπέλα του για φαγητο σε εστιατόριο κυριλε και πληρωσε 460 ευρω....
Και μαλιστα η κοπελα δεν του ειπε ουτε ενα ευχαριστω καθως τα πληρωσε όλα αυτος !
Το περιεργο ειναι οτι δεν τον πειραξε τόσο τα πολλα λεφτα που χαλασε για την εξοδο τους,αλλα οτι δεν εδειξε να ικανοποιηθηκε και ιδιαιτερα η κοπελα του.
Εμενα μου κανει εντυπωση παντως οτι ο νεαρός αυτος ειναι κι απο οικογενεια που μεγαλωσε δυσκολα,κι οχι κανα βουτυρόπαιδο....Οκ δουλευει και βγαζει καποια λεφτα,αλλαδεν ειναι πλουσιος σε καμια περιπτωση.
έπρεπε να ζητήσει τον λογαριασμό και να της πει εγώ πάω λίγο στο μπάνιο να πλύνω τα χέρια μου και να την κάνει από το παράθυρο του μπάνιου

αλάνθαστη τακτική :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom