Νέα

Ξηροκαρπάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.484
Πόντοι
6.236
Βλέπω, εγκατέλειψες το εμπορικό ναυτικό για να γίνεις υπαλληλάκος σε ξηροκαρπάδικο... Μπράβο Ωρίων.... Μετά να μην αναρωτιέσαι γιατί ήρθες τελευταίος των τελευταίων στον διαγωνισμό
Υπάλληλος εγώ;;;
Εξυπηρετώ τους φίλους μου και βοηθάω τον πρώην φίλο μου, Γκότζι, να μη φουντάρει από τα χρέη. Αυτός θέλεις να κλείσει το μαγαζί, αυτές τις μέρες, που κάνει το 30% του ετήσιου τζίρου του και να πάει να πορνεύσει. Τι να λέμε τώρα; Ο άνθρωπος είναι άσχετος.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Υπάλληλος εγώ;;;
Εξυπηρετώ τους φίλους μου και βοηθάω τον πρώην φίλο μου, Γκότζι, να μη φουντάρει από τα χρέη. Αυτός θέλεις να κλείσει το μαγαζί, αυτές τις μέρες, που κάνει το 30% του ετήσιου τζίρου του και να πάει να πορνεύσει. Τι να λέμε τώρα; Ο άνθρωπος είναι άσχετος.
Α εντάξει αν είναι έτσι. Άλλωστε εσύ ξέρεις τα πάντα γύρω από τα οικονομικά.

Ξηρά τροφή για γάτες έχετε;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.484
Πόντοι
6.236
Από "ξηρά" έχουμε μόνο δαμάσκηνο, σύκο, νεκταρίνι ανανά, μπανάνα, ροδάκινο, μήλο, βερίκοκο, πορτοκάλι, σαγκουίνι, λάιμ, μάνγκο, αλόη βέρα, φράουλα, τζίντζερ, παπάγια, κίτρο, ακτινίδιο, χουρμά, ιπποφαές, passion fruit, λεμόνι και πεπόνι.
Εφόσον υπάρχει ζήτηση, όμως, θα φέρουμε και ξηρή τροφή για γάτες. Ό,τι θέλει ο Καπετάνιος.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.664
Πόντοι
12.756
Από "ξηρά" έχουμε μόνο δαμάσκηνο, σύκο, νεκταρίνι ανανά, μπανάνα, ροδάκινο, μήλο, βερίκοκο, πορτοκάλι, σαγκουίνι, λάιμ, μάνγκο, αλόη βέρα, φράουλα, τζίντζερ, παπάγια, κίτρο, ακτινίδιο, χουρμά, ιπποφαές, passion fruit, λεμόνι και πεπόνι.
Εφόσον υπάρχει ζήτηση, όμως, θα φέρουμε και ξηρή τροφή για γάτες. Ό,τι θέλει ο Καπετάνιος.
πιτσινια,πακοτινια,μπαρμπεκιου πατατακια ραφλες τετοια να εχεις ΜΠΟΛΙΚΑ :coffee:

OP
OP
Gojiberry

Gojiberry

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
1.571
Πόντοι
206
Γυναίκες θα έχουμε στο καράβι ? Γενικά ρωτάω :grin:
Κάθε βράδυ γίνεται κλήρωση κι ένας ναύτης φοράει γυναικεία..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ολα καλά φίλε μου Αθηναίε ! Ημουν μέσα με αρμάνι στο πανδαιμόνιο του Ναν :rockon:
Που ήσουν?

OP
OP
Gojiberry

Gojiberry

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
1.571
Πόντοι
206
Υπάλληλος εγώ;;;
Μια ζωή την έχουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α εντάξει αν είναι έτσι. Άλλωστε εσύ ξέρεις τα πάντα γύρω από τα οικονομικά.

Όχι

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Γκότζι, καλύτερα να μην μιλάς εσύ εκτός αν σου γράψει τα λόγια ο Ωρίων. Μπορεί να είσαι πολύ εργατικός και τίμιος φιστικάς αλλά δεν το έχεις με το μάρκετινγκ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.484
Πόντοι
6.236
πιτσινια,πακοτινια,μπαρμπεκιου πατατακια ραφλες τετοια να εχεις ΜΠΟΛΙΚΑ :coffee:
Έχω και φουντούνι ωραίο, να έχεις υπόψιν.
Γιατί, όμως, ζητάτε όλοι γαριδάκια, βρε παιδιά;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.664
Πόντοι
12.756
Έχω και φουντούνι ωραίο, να έχεις υπόψιν.
Γιατί, όμως, ζητάτε όλοι γαριδάκια, βρε παιδιά;
φουντουνια δεν μου αρεσουν...η συγχωρεμενη η μητερα μου τα τσακιζε
συνοδευτικα τα κανω τα γαριδοπατατακια με τις ουισκαρες μου οταν πινω:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom