Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.549
- Πόντοι
- 3.556
Ολα καλά φίλε μου Αθηναίε ! Ημουν μέσα με αρμάνι στο πανδαιμόνιο του Ναντι εχουμε φιλτατε;
Ολα καλά φίλε μου Αθηναίε ! Ημουν μέσα με αρμάνι στο πανδαιμόνιο του Ναντι εχουμε φιλτατε;
Βέβαια. Έχουμε μπαλέτα από πανέμορφα μοντέλα που χορεύουν γυμνές στο πλήρωμα μετά το τέλος κάθε βάρδιας...Γυναίκες θα έχουμε στο καράβι ? Γενικά ρωτάω
Υπάλληλος εγώ;;;Βλέπω, εγκατέλειψες το εμπορικό ναυτικό για να γίνεις υπαλληλάκος σε ξηροκαρπάδικο... Μπράβο Ωρίων.... Μετά να μην αναρωτιέσαι γιατί ήρθες τελευταίος των τελευταίων στον διαγωνισμό
Α εντάξει αν είναι έτσι. Άλλωστε εσύ ξέρεις τα πάντα γύρω από τα οικονομικά.Υπάλληλος εγώ;;;
Εξυπηρετώ τους φίλους μου και βοηθάω τον πρώην φίλο μου, Γκότζι, να μη φουντάρει από τα χρέη. Αυτός θέλεις να κλείσει το μαγαζί, αυτές τις μέρες, που κάνει το 30% του ετήσιου τζίρου του και να πάει να πορνεύσει. Τι να λέμε τώρα; Ο άνθρωπος είναι άσχετος.
Από "ξηρά" έχουμε μόνο δαμάσκηνο, σύκο, νεκταρίνι ανανά, μπανάνα, ροδάκινο, μήλο, βερίκοκο, πορτοκάλι, σαγκουίνι, λάιμ, μάνγκο, αλόη βέρα, φράουλα, τζίντζερ, παπάγια, κίτρο, ακτινίδιο, χουρμά, ιπποφαές, passion fruit, λεμόνι και πεπόνι.Ξηρά τροφή για γάτες έχετε;
πιτσινια,πακοτινια,μπαρμπεκιου πατατακια ραφλες τετοια να εχεις ΜΠΟΛΙΚΑΑπό "ξηρά" έχουμε μόνο δαμάσκηνο, σύκο, νεκταρίνι ανανά, μπανάνα, ροδάκινο, μήλο, βερίκοκο, πορτοκάλι, σαγκουίνι, λάιμ, μάνγκο, αλόη βέρα, φράουλα, τζίντζερ, παπάγια, κίτρο, ακτινίδιο, χουρμά, ιπποφαές, passion fruit, λεμόνι και πεπόνι.
Εφόσον υπάρχει ζήτηση, όμως, θα φέρουμε και ξηρή τροφή για γάτες. Ό,τι θέλει ο Καπετάνιος.
Κάθε βράδυ γίνεται κλήρωση κι ένας ναύτης φοράει γυναικεία..Γυναίκες θα έχουμε στο καράβι ? Γενικά ρωτάω
Που ήσουν?Ολα καλά φίλε μου Αθηναίε ! Ημουν μέσα με αρμάνι στο πανδαιμόνιο του Ναν
Μια ζωή την έχουμεΥπάλληλος εγώ;;;
Εξυπηρετώ τους φίλους μου και βοηθάω τον πρώην φίλο μου, Γκότζι, να μη φουντάρει από τα χρέη. Αυτός θέλεις να κλείσει το μαγαζί, αυτές τις μέρες, που κάνει το 30% του ετήσιου τζίρου του και να πάει να πορνεύσει. Τι να λέμε τώρα; Ο άνθρωπος είναι άσχετος.
ΌχιΑ εντάξει αν είναι έτσι. Άλλωστε εσύ ξέρεις τα πάντα γύρω από τα οικονομικά.
Ξηρά τροφή για γάτες έχετε;
Γκότζι, καλύτερα να μην μιλάς εσύ εκτός αν σου γράψει τα λόγια ο Ωρίων. Μπορεί να είσαι πολύ εργατικός και τίμιος φιστικάς αλλά δεν το έχεις με το μάρκετινγκ
Έχω και φουντούνι ωραίο, να έχεις υπόψιν.πιτσινια,πακοτινια,μπαρμπεκιου πατατακια ραφλες τετοια να εχεις ΜΠΟΛΙΚΑ
φουντουνια δεν μου αρεσουν...η συγχωρεμενη η μητερα μου τα τσακιζεΈχω και φουντούνι ωραίο, να έχεις υπόψιν.
Γιατί, όμως, ζητάτε όλοι γαριδάκια, βρε παιδιά;
Στο γήπεδο ρε Γκοτζι, που αλλούΠου ήσουν?
Ποιος έπαιζε?Στο γήπεδο ρε Γκοτζι, που αλλού
Παναθηναικός με Αρμάνι !Ποιος έπαιζε?
Σήμερα?Παναθηναικός με Αρμάνι !