Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.113
- Πόντοι
- 446
Κλειστά είμαστε..ξεπουλησαμε..Κάλαντα δεν έχει το ξηροκαρπάδικο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κλειστά είμαστε..ξεπουλησαμε..Κάλαντα δεν έχει το ξηροκαρπάδικο?
Είδες πουθενά τον @Ωρίων ?
Αμέ από όλα έχει το κατάστημα εκτός από προσωπικό να εξυπηρετήσεικάσιους έχετε;
Σε καθιστώ πωλητή του μαγαζιούΑμέ από όλα έχει το κατάστημα εκτός από προσωπικό να εξυπηρετήσει
Διευθύντρια οίκου ανοχής αποκαλύπτει ποιες είναι οι ώρες αιχμής -Σοκαρίστηκαν οι χρήστες στα social - iefimerida.gr
Η διευθύντρια ενός «νόμιμου οίκου ανοχής» αποκάλυψε πώς είναι μια τυπική μέρα στην εργασία της.www.iefimerida.gr
Στο πορνείο για να πορνευσειΕίδες πουθενά τον @Ωρίων ?
Ψάχνω να βρω τον Γκότζι, που μου έριξε την τέταρτη ψήφο.Είδες πουθενά τον @Ωρίων ?
Α, εδώ είσαι!Στο πορνείο για να πορνευσει
Πορνευσες?Ψάχνω να βρω τον Γκότζι, που μου έριξε την τέταρτη ψήφο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α, εδώ είσαι!
Και ψημένα και ωμά και αλατισμένα και ανάλατα και την καινοτομία που θα βρείτε μόνο στα σημεία πώλησης του Γκότζι : κάσιους γεμιστά.κάσιους έχετε;
Έχω λιώσει να πουλάω φιστίκια ακόμα και σε αλλεργικούς στο μαγαζί σου και έχεις το θράσος να με ρωτάς αν "πόρνευσα";Πορνευσες?
Έκλεισε το μαγαζί - γιορτές είναι - πορνευω= πάω στο πορνείοΈχω λιώσει να πουλάω φιστίκια ακόμα και σε αλλεργικούς στο μαγαζί σου και έχεις το θράσος να με ρωτάς αν "πόρνευσα";
Τι σημαίνει αυτό;
Βλέπω, εγκατέλειψες το εμπορικό ναυτικό για να γίνεις υπαλληλάκος σε ξηροκαρπάδικο... Μπράβο Ωρίων.... Μετά να μην αναρωτιέσαι γιατί ήρθες τελευταίος των τελευταίων στον διαγωνισμόΚαι ψημένα και ωμά και αλατισμένα και ανάλατα και την καινοτομία που θα βρείτε μόνο στα σημεία πώλησης του Γκότζι : κάσιους γεμιστά.
Να βάλω 6 κιλά;
Εσύ που πίνεις καφέ να κοιτάς και να παραδειγματιζεσαι. Η καριέρα που σου ανοίγεται στο ναυτικό θα φτιάξει τη ζωή σου. Εκτός αν θες να πουλάς κι εσύ φιστίκια...
τι εχουμε φιλτατε;
Γυναίκες θα έχουμε στο καράβι ? Γενικά ρωτάωΕσύ που πίνεις καφέ να κοιτάς και να παραδειγματιζεσαι. Η καριέρα που σου ανοίγεται στο ναυτικό θα φτιάξει τη ζωή σου. Εκτός αν θες να πουλάς κι εσύ φιστίκια...