athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.260
- Πόντοι
- 12.756
βαρυ......Ο φίλος Ανναπουρνα δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου και έχει σαν μόνο τρόπο άμυνας να παραπονεθεί στη διεύθυνση...
βαρυ......Ο φίλος Ανναπουρνα δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου και έχει σαν μόνο τρόπο άμυνας να παραπονεθεί στη διεύθυνση...
δεν ξερω ΑΝ ειναι ικανος για συζητησεις πολυ ΥΨΗΛΟΥ επιπεδου και προβληματισμου
ε τωρα φιρι φιρι το πας να φτασει μεχρι τον ιδιοκτητη του μπουρδελαΟ φίλος Ανναπουρνα δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου και έχει σαν μόνο τρόπο άμυνας να παραπονεθεί στη διεύθυνση...
δεν ξερω ΑΝ ειναι ικανος για συζητησεις πολυ ΥΨΗΛΟΥ επιπεδου και προβληματισμου
Ο φίλος Ανναπουρνα δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου και έχει σαν μόνο τρόπο άμυνας να παραπονεθεί στη διεύθυνση...
Το θέμα είναι να μην γράφουν ψέματα .
Είδα στο CIAO δίπλα στον Άγιο Σώστη, τη Στέλλα από το glamour
και μου άρεσε και έκλεισα ραντεβού μαζί της με το γραφείο.
Όλες οι κριτικές γι' αυτήν δεν ήταν θετικές.
Ήταν καλή μαζί μου, με τυπικές υπηρεσίες,
πέρασα καλά γενικά.
Το θέμα είναι ότι οι κριτικές περιείχαν και ΨΕΜΑΤΑ !
Γρα΄φτηκε ότι είχε χαλαρή κοιλιά ( ψέμα)
και ότι έχει ...προγούλι !
που το είδε το προγούλι, ο τύπος ;
Στο CIAO που την είδα, και μετά στο δωμάτιο,
δεν υπήρχε προγούλι !
Η κοιλιά ήταν σφιχτή !
Η κοπέλα είναι συνεσταλμένη, αλλά είναι ευγενική
και της έριξα δυνατό γαμήσι.
Έχει φυσική ομορφιά, δεν είναι έμπειρη στο σεξ
αλλά η ομορφιά της και η ευγένειά της είναι αρκετά προσόντα
για όσους ψάχνουν καλή εμφάνιση.
ο @Akatanomasto$ εκλασε μαλλι δεν ερχεται εδωΓια την συγκεκριμένη δεν γνωρίζω αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τύποι εδώ μέσα με μούφες κριτικές.
Εγώ ξεμπρόστιασα τον κορυφαίο όλων.
Υπάρχουν και άλλοι πολλοί οι οποίοι θεωρούν ότι με το να γράφουν ψεύτικες κριτικές θα λάβουν αναγνώριση στο φόρουμ.
Ευθύνη φέρει και η διεύθυνση που ενώ γνωρίζει αρκετούς απο αυτούς δεν πράττει τα ανάλογα.
Για την ιστορία ο συγκεκριμένος εκτός του ότι τον έχει καταλάβει στο παρελθόν ο @antisthenis έχει επίσης μπαναριστεί και απο άλλο φόρουμ για τον ίδιο ακριβώς λόγο και ήρθε εδω για να μας σπάσει τα νεύρα αθτός και οι παρατρεχάμενοί του.
Χώρια που έχει και ένα σωρό κλώνους.
Ποια η γνωμη σου για Τζορμακα και κλωναρια αυτου?ο @Akatanomasto$ εκλασε μαλλι δεν ερχεται εδω
παρεξηγημενο παιδι.....Ποια η γνωμη σου για Τζορμακα και κλωναρια αυτου?
Και για τα κλωναρια?παρεξηγημενο παιδι.....
αντανακλασεις του.....Και για τα κλωναρια?
ο @Akatanomasto$ εκλασε μαλλι δεν ερχεται εδω
η ζηλεια ειναι πολυ κακο πραγμα παιχτη μου, αλλα δειχνει αρκετα πραγματα για το χαρακτηρα καποιου... και καποιας.TΖΟΡΜΑΚΑ
Απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις.Ο μονος ανθρωπος στο φορουμ που εχει φαει 50 μπαν και επιστρεφει,γιατι η αξιοπρεπεια ειναι αγνωστη λεξη γι'αυτον.Ο γνωστος τρυπητος,μιας και παει σε τραβελια να του κανουν την κωλοτρυπιδα σαν σεντουκι και μετα να ερχεται στο μπουρδελα να μας λεει το ποσο αντρικιο ειναι να σου κανουν το κωλοτρυπιδι σουρωτηρι.Δεν εχει πληρωσει ποτε πουτανα γιατι ειναι αφραγκος,προσπαθει με γοητεια 60αρη γραφοντας 1500 μαλακιες σε διαφορες σεξεργατριες,μπας και πηδηξει τσαμπα αλλα γελανε μαζι του και στο τελος παιρνει ενα αρχιδι και το βαζει στο στομα του.Για το μονο που πληρωνει,αφου πρωτα μαζεψει τα κερδη 3-4 ευρω απο τα στοιχηματα,ειναι τα τραβελια που τον εχουν κανει κουμπαρα.
Φαφλατας κοπανος που νομιζει οτι τα ξερει ολα,σχολιαζει παντου και πεταγεται σαν πουτσα,μηδεν κριτικες,μηδεν συνεισφορα στο φορουμ,ενας μαλακακος που πιανει χωρο.Απολαυστε τον για λιγο ακομα γιατι θα ξαναφαει μπαν.
Εκπτωσεις καρμογυφτε ζητας εσυ,αφραγκε καραγκιοζακο,τραβα γραψε κανα σχολιο γλειψιματος σε κανα τραβελι μπας και σε ανοιξει τσαμπα τωρα.
Καλο μπαν ξεφτιλακο!
@papaphilips μαντεψε ποιος ηρθε παλι στο φορουμ...
Το θέμα είναι να μην γράφουν ψέματα .
πέρασα καλά γενικά.
δεν υπήρχε προγούλι !
Η κοιλιά ήταν σφιχτή !
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αδερφέ.. Το χειρότερο από όλα είναι ότι από αυτά τα ψέματα το μόνο κέρδος που έχουν είναι να γαμάνε free ότι καινούριο έρχεται.... Και μετα όταν τα σπάνε μεταξύ τους δίνουν ο ένας τον άλλο. Γι αυτό και οι κριτικές εδώ μέσα έχουν χάσει το νόημα τους πολύ καιρό τώρα...Το θέμα είναι να μην γράφουν ψέματα .
πέρασα καλά γενικά.
δεν υπήρχε προγούλι !
Η κοιλιά ήταν σφιχτή !
Τωρα που το βλεπω και τον Ακατανομαστο ειχες βαλει στην ignore list. Ρε συ Αγαπακια, μπλοκαρες κανενας τελικα απο οσους ειπες ή ετσι το ειπες; Εχεις λογο ή δεν εχεις;Καταρχήν δεν είμαι φίλος σου.
Και κατά δεύτερον πάρε ένα μπουρνούζι μαζί σου γιατί πας για μπάνιο.
Ήρθες εδώ μόνο και μόνο για να μας πρήζεις τα παπάρια.