Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.089
- Πόντοι
- 2.606
βάλε και λίγο κρεμμύδι και αγγούριΕλιες και παξιμαδι
ούζο φέρνω εγώ
βάλε και λίγο κρεμμύδι και αγγούριΕλιες και παξιμαδι
Όχι..πουτσα μου...Κι εγώ τι σχέση έχω; Διαβάζεις καθόλου τα προηγούμενα ποστ;
Όχι..πουτσα μου...
Για σένα λέει πως είσαι κλώνος του έτσι... άποψη μου ούτε στο μικρό του δακτυλακι δεν τον φτάνεις...στη μαλακία...
φάε τη πουτσα του γαμια σου και μη μιλάς ξεκωλιαρηΤο ότι συνεχίζεις να παραθέτεις τη συγκεκριμένη φωτογραφία, δείχνει πόσο χαζός και ανένδοτος είσαι.
Και μην προκαλείς γιατί όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.
Ναι αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας που τον κρίνει πιο αξιόπιστο από τον Ανναπουρνα...
Τυπε δεν έγραψα κάτι ψέματα...Βρε παπάρα γράφτηκες στις 24 Ιουλίου 2024 για να γράφεις αυτές τις παπαριές ???
@antisthenis διέγραψέ τον.
Ευχαριστούμε πολύ.
ξεκωλιαρη σε πονάει η αλήθεια ο λαός ψήφισε και ο λαός έχει πάντα δίκιοΒρε παπάρα γράφτηκες στις 24 Ιουλίου 2024 για να γράφεις αυτές τις παπαριές ???
@antisthenis διέγραψέ τον.
Ευχαριστούμε πολύ.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Συνέχισε τις μαλακίες σου κάλπικε και μη προσπαθείς να φιμώσεις.
Τυπε δεν έγραψα κάτι ψέματα...
Πιπα κωλο θα σε πάω ξεκωλιαρη εδώ να το ξέρειςΜας έχουν πρήξει τα παπάρια αυτός και οι παρατρεχάμενοί του.
Πράγματι απο εδώ και πέρα το μόνο που του αξίζει είναι σκληρό βρίσιμο.
Δεν έχει άδικο ο @srek7 που τον βρίζει ακατάπαυστα.
Εσύ πρέπει να κρατήσεις επίπεδο, εισα τύπος πιο ελεγκάντ...Μας έχουν πρήξει τα παπάρια αυτός και οι παρατρεχάμενοί του.
Πράγματι απο εδώ και πέρα το μόνο που του αξίζει είναι σκληρό βρίσιμο.
Δεν έχει άδικο ο @srek7 που τον βρίζει ακατάπαυστα.
Ασε το τηλεφωνο σου σε πμ να τα λεμε φιλε-κλωνε θα μπαναριστεις σε λιγοΕσύ πρέπει να κρατήσεις επίπεδο, εισα τύπος πιο ελεγκάντ...
Είσαι γνωστός ρουφ...Ασε το τηλεφωνο σου σε πμ να τα λεμε φιλε-κλωνε θα μπαναριστεις σε λιγο
μην γραφεις ΤΕΡΑΤΩΔΗ ψεμματα..θα στεναχωρηθω τα ΜΑΛΑ αν κανει πραξη την απειλη του ο ΑνναπουρναΕίσαι γνωστός ρουφ...
Καλησπερα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε!!Ασε το τηλεφωνο σου σε πμ να τα λεμε φιλε-κλωνε θα μπαναριστεις σε λιγο
καλησπερα κυριε-ΜΠΙΡΛΑ ΜΑΣΚαλησπερα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε!!
Ο φίλος Ανναπουρνα δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου και έχει σαν μόνο τρόπο άμυνας να παραπονεθεί στη διεύθυνση...μην γραφεις ΤΕΡΑΤΩΔΗ ψεμματα..θα στεναχωρηθω τα ΜΑΛΑ αν κανει πραξη την απειλη του ο Ανναπουρνα
απλα ειπα να παρεις τα μετρα σου και να αφησεις τηλεφωνο να τα λεμε εισαι οξυδερκης και μορφωμενος