Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Καλησπέρα σας κύριοι.

Σας διαβάζω με προσοχή αν και λάτρης των μασαζοτεμαχίων. Επιτρέψτε μου να παραθέσω την άποψη μου όντας γνωστής πολλών από των κατορθωμάτων πρωταγωνιστών και μη.

Ας ξεκινήσουμε με τον @Elganador , ο οποίος ανεβάζει συνέχεια το βίντεο με το μυστηριώδες συνοριακό ποτάμι σα να σου λέει "εδώ αλλάζει χέρια". Κατά τα λεγόμενα άλλων, μάγειρας, που με περισσή ευκολία σκάει 150/μέρα, με αστείρευτη λίμπιντο και ταλέντο στο σεξ. Αδύνατο σημείο του οι τελείες, ούτε μια στα σεντόνια του, κάνοντας το διάβασμα των κριτικών του ακόμα πιο επίπονο. Προφανέστατα παπαντζας αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί διότι τέτοιες κριτικές απλά τις διαβάζεις, γελάς και τις πετάς στα σκουπίδια μαζί με αυτές του διαβητικού Ξουρα, Παπαροβιτς, κτλ.

Δεύτερος πρωταγωνιστής ο @Annapurna , γερόλυκος βιζιτακιας με αδυναμία στις ηλικίες "όσο πιο νέα τόσο το καλύτερο", δημιουργώντας ερωτηματικά, πέραν των πονηρών "κλικ κλικ" επί το έργον. Κάτοικος νοτίων προαστίων και πρόσφατα στόχος άλλων μελών για τις δακρυβρεχτες κριτικές του με μπόλικο σάλιο, βροχή υποκοριστικών κτλ. Φίλος του ο @bigmountain , ή αλλιώς "το βουνό που γέρνει (προς τα κάτω)" , λατρης των χειμερινών σπορ (υποθέτω) και λανθασμένα κατηγορουμενος ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο. Αν και, θα μπορούσε, αλλά δεν είναι (100%).

@srek7 , ή αλλιώς "δεν έχω καποτες", λάτρης του ακαποτου κρεμπιε, της μπλε φαντα, οργωνει γραφεία και ανεξάρτητες με έναν και μόνο στόχο: να κύσει μέσα με το σπαθί του, χωρίς έξτρα. Τον αγαπάμε, ενίοτε γράφει και καμιά μαντινάδα, συγκρούεται έντονα με τον Ελ μαγειροντορ με σχόλια αμφότεροι που είναι κάπως too much.

@chris drs , το κυπαρίσσι μας, λάτρης των αλεξισφαιρων γιλέκων, λάτρης επίσης των γυναικείων ποδιών (πάτα με να σε πατώ ένα πράγμα), λάτρης των εκπτώσεων (αν και πάλι δε φτάνουν), μισεί τον πλούσιο βιζιτακια, θα πάει με βίζιτα 2 φορές τον χρόνο ΑΛΛΑ... θα κάνει και την έντονη κριτική του σε αυτές που ΔΕΝ τιμούν το βαλαντιο τους, τις αχαριστες, τις ακριβές, θα τις βάλει στη θέση τους, θα υποδείξει τα λάθη τους, άσχετα που δε θα τις δει ποτέ. Τον αγαπάμε για τα καυστικά του σχόλια στις νεαρές (και μη) βίζιτες που θεωρούν τα 180 "ψίχουλα" αλλά και για την αστείρευτη ενέργεια του σε περιπτώσεις παζαριού για ραντεβού από τα 80 στα 60. Τιμάμε τα λεφτά μας.

Honorable mention ο @athinaios44 , με το θρυλικό Saxo.

Φιλική συμμετοχή το μέλος @mpirlas, όπου γάμος και χαρά.

Καλό !!!

:thumbsup:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
Ο ένας γράφει κριτικές χωρίς να πηγαίνει καν, ο άλλος πάει, δε γαμάει και χώνει λεφτά μπας και τις πιάσει γκόμενες.
Ποιός είναι ο πιο αξιολύπητος από τους δύο χρειαζόμαστε μία ψηφοφορία.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Ο ένας γράφει κριτικές χωρίς να πηγαίνει καν, ο άλλος πάει, δε γαμάει και χώνει λεφτά μπας και τις πιάσει γκόμενες.
Ποιός είναι ο πιο αξιολύπητος από τους δύο χρειαζόμαστε μία ψηφοφορία.

Έβγαλες συμπέρασμα ...

Στόκος είσαι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: srek7

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.984
Πόντοι
17.785
Πουστη αλβανε η καταρα σου επιασε !

Μολις ψωφησε το ενα γατί μου πουσταρα και δεν κανω πλάκα .

Πηρες την εκδικηση σου .

Με πληγωσεσ και μου χαλασες την ημερα καριίολη καθως και την ημερα ολης μου τησ οικογενειας

Σου δινω την καταρα μου λοιπόν και εγω να ψοφησει κατι/καποιος δικό σου!

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
142
Like
23.468
Πόντοι
25.186
Ο κάλπικος παθητικός ουρολάγνος, που γουστάρει να χύνει στα χεράκια της άλλης, για την ψεύτικη κριτική για την Αλεξία AGN που έγραψε στους δίπλα, και τον πήραν χαμπάρι όλοι, τι έχει να πει;
Ανναπουρνιαρη είσαι τόσο χαζός που πιστεύεις θα φτιάξω κλώνο και θα γράψω στο βρομοσαιτ του γεροξούρα τον κωλόγερο τον γράφω στα αρχίδια μου γιατί δεν ξέρει να εκτιμάει

Τελευταία τροποποίηση:

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
142
Like
23.468
Πόντοι
25.186

Πηρες την εκδικηση σου .

Με πληγωσεσ και μου χαλασες την ημερα καριίολη καθως και την ημερα ολης μου τησ οικογενειας

πρεζόνι δεν γαμιέσαι λεω εγώ

να κανεις καριέρα γαμημένο αρχίδι

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
142
Like
23.468
Πόντοι
25.186
Ανναπουρνιαρη @bigmountain θα σου δώσω μία φιλική συμβουλή φύγε από το βρομοσαιτ του κωλογερου όσο είναι νωρίς

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
142
Like
23.468
Πόντοι
25.186
Ανναπουρνιαρη μπορεί να έχουμε την κόντρα μας και να διαφωνούμε σε πολλά αλλά εσύ δεν είσαι στην κατηγορία του πρεζόνι του Σρεκ που βρίζει μάνες οικογένειες

και αυτο στα μάτια μου σε τιμάει

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.984
Πόντοι
17.785
Ανναπουρνιαρη μπορεί να έχουμε την κόντρα μας και να διαφωνούμε σε πολλά αλλά εσύ δεν είσαι στην κατηγορία του πρεζόνι του Σρεκ που βρίζει μάνες οικογένειες

και αυτο στα μάτια μου σε τιμάει
Την καταρα μου να εχεις εσυ . Την καταρα μου σε ολους αυτους που αγαπας

• Χαχα
Αντιδράσεις: Jetov

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
142
Like
23.468
Πόντοι
25.186

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
142
Like
23.468
Πόντοι
25.186

Πηρες την εκδικηση σου .

Λυπάμαι πολύ για το κατοικίδιο σου

γιατί και εγώ έχω κατοικίδιο και ξέρω πως ειναι

εγώ δεν σε έχω καταραστεί ποτέ εσυ με έχεις καταραστεί

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.984
Πόντοι
17.785
Λυπάμαι πολύ για το κατοικίδιο σου

γιατί και εγώ έχω κατοικίδιο και ξέρω πως ειναι

εγώ δεν σε έχω καταραστεί ποτέ εσυ με έχεις καταραστεί
Aυτο δεν το ξέρω!

Παντως την πληρωσα για τα καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξανασχολουμε μαζι σου

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Ο @Elganador ειναι φίλος και τιμάει την φανελα με συνεχόμενη ενημέρωση. Πιστεύω δεν θα έπρεπε να τον κατηγορείτε.
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Το ότι είμαστε εμείς οικονομικα σε μέτρια κατάσταση δεν πάει να πει ότι όλοι οι συναγωνιστές είναι έτσι. Κι εγώ αν το φυσούσα το χρήμα δύο φορές την εβδομάδα θα έπαιρνα ότι αστεράκι call υπήρχε. Ο @Elganador είναι ένας τέτοιος τύπος. Το ρολαρει το χρήμα και μαγκιά του. Και πάλι καλά να λέτε που ενημερώνει, θα μπορούσε να μας είχε γραμμένους όλους στα παπαρια του.

@srek7 φίλε δεν έχουμε μιλήσει ποτέ και συλλυπητήρια για το γατάκι σου αλλά θα σου πω τούτο: Μου θύμησες την πρώην γυναίκα μου που ότι κακό της συνέβαινε κατηγορούσε εμένα. Περπατούσε στο δρόμο και στραμπουλαγε το πόδι της, εγώ έφταιγα. Της καιγόταν το φαι και παρόλο που ήμουν στη δουλειά, εγώ έφταιγα. Δούλευε και μάλωνε με τις συναδελφισες της, εγώ έφταιγα. Γι'αυτο μετά από 4 χρόνια την έστειλα στη μάνα της και ησυχασα. Όλα αυτά προ 15ετιας. Πίστευε κι αυτή όπως κι εσύ στο κακό μάτι. Ας είμαστε λίγο σοβαροί και λογικοι φίλε. Να σαι καλά και πάλι συλλυπητήρια από καρδιάς.

Τελευταία τροποποίηση:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
Καλησπέρα σας κύριοι.

Σας διαβάζω με προσοχή αν και λάτρης των μασαζοτεμαχίων. Επιτρέψτε μου να παραθέσω την άποψη μου όντας γνωστής πολλών από των κατορθωμάτων πρωταγωνιστών και μη.

Ας ξεκινήσουμε με τον @Elganador , ο οποίος ανεβάζει συνέχεια το βίντεο με το μυστηριώδες συνοριακό ποτάμι σα να σου λέει "εδώ αλλάζει χέρια". Κατά τα λεγόμενα άλλων, μάγειρας, που με περισσή ευκολία σκάει 150/μέρα, με αστείρευτη λίμπιντο και ταλέντο στο σεξ. Αδύνατο σημείο του οι τελείες, ούτε μια στα σεντόνια του, κάνοντας το διάβασμα των κριτικών του ακόμα πιο επίπονο. Προφανέστατα παπαντζας αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί διότι τέτοιες κριτικές απλά τις διαβάζεις, γελάς και τις πετάς στα σκουπίδια μαζί με αυτές του διαβητικού Ξουρα, Παπαροβιτς, κτλ.

Δεύτερος πρωταγωνιστής ο @Annapurna , γερόλυκος βιζιτακιας με αδυναμία στις ηλικίες "όσο πιο νέα τόσο το καλύτερο", δημιουργώντας ερωτηματικά, πέραν των πονηρών "κλικ κλικ" επί το έργον. Κάτοικος νοτίων προαστίων και πρόσφατα στόχος άλλων μελών για τις δακρυβρεχτες κριτικές του με μπόλικο σάλιο, βροχή υποκοριστικών κτλ. Φίλος του ο @bigmountain , ή αλλιώς "το βουνό που γέρνει (προς τα κάτω)" , λατρης των χειμερινών σπορ (υποθέτω) και λανθασμένα κατηγορουμενος ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο. Αν και, θα μπορούσε, αλλά δεν είναι (100%).

@srek7 , ή αλλιώς "δεν έχω καποτες", λάτρης του ακαποτου κρεμπιε, της μπλε φαντα, οργωνει γραφεία και ανεξάρτητες με έναν και μόνο στόχο: να κύσει μέσα με το σπαθί του, χωρίς έξτρα. Τον αγαπάμε, ενίοτε γράφει και καμιά μαντινάδα, συγκρούεται έντονα με τον Ελ μαγειροντορ με σχόλια αμφότεροι που είναι κάπως too much.

@chris drs , το κυπαρίσσι μας, λάτρης των αλεξισφαιρων γιλέκων, λάτρης επίσης των γυναικείων ποδιών (πάτα με να σε πατώ ένα πράγμα), λάτρης των εκπτώσεων (αν και πάλι δε φτάνουν), μισεί τον πλούσιο βιζιτακια, θα πάει με βίζιτα 2 φορές τον χρόνο ΑΛΛΑ... θα κάνει και την έντονη κριτική του σε αυτές που ΔΕΝ τιμούν το βαλαντιο τους, τις αχαριστες, τις ακριβές, θα τις βάλει στη θέση τους, θα υποδείξει τα λάθη τους, άσχετα που δε θα τις δει ποτέ. Τον αγαπάμε για τα καυστικά του σχόλια στις νεαρές (και μη) βίζιτες που θεωρούν τα 180 "ψίχουλα" αλλά και για την αστείρευτη ενέργεια του σε περιπτώσεις παζαριού για ραντεβού από τα 80 στα 60. Τιμάμε τα λεφτά μας.

Honorable mention ο @athinaios44 , με το θρυλικό Saxo.

Φιλική συμμετοχή το μέλος @mpirlas, όπου γάμος και χαρά.
TΖΟΡΜΑΚΑ

Απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις.Ο μονος ανθρωπος στο φορουμ που εχει φαει 50 μπαν και επιστρεφει,γιατι η αξιοπρεπεια ειναι αγνωστη λεξη γι'αυτον.Ο γνωστος τρυπητος,μιας και παει σε τραβελια να του κανουν την κωλοτρυπιδα σαν σεντουκι και μετα να ερχεται στο μπουρδελα να μας λεει το ποσο αντρικιο ειναι να σου κανουν το κωλοτρυπιδι σουρωτηρι.Δεν εχει πληρωσει ποτε πουτανα γιατι ειναι αφραγκος,προσπαθει με γοητεια 60αρη γραφοντας 1500 μαλακιες σε διαφορες σεξεργατριες,μπας και πηδηξει τσαμπα αλλα γελανε μαζι του και στο τελος παιρνει ενα αρχιδι και το βαζει στο στομα του.Για το μονο που πληρωνει,αφου πρωτα μαζεψει τα κερδη 3-4 ευρω απο τα στοιχηματα,ειναι τα τραβελια που τον εχουν κανει κουμπαρα.
Φαφλατας κοπανος που νομιζει οτι τα ξερει ολα,σχολιαζει παντου και πεταγεται σαν πουτσα,μηδεν κριτικες,μηδεν συνεισφορα στο φορουμ,ενας μαλακακος που πιανει χωρο.Απολαυστε τον για λιγο ακομα γιατι θα ξαναφαει μπαν.
Εκπτωσεις καρμογυφτε ζητας εσυ,αφραγκε καραγκιοζακο,τραβα γραψε κανα σχολιο γλειψιματος σε κανα τραβελι μπας και σε ανοιξει τσαμπα τωρα.
Καλο μπαν ξεφτιλακο!

@papaphilips μαντεψε ποιος ηρθε παλι στο φορουμ...

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
Ενταξει εμενα με καταλαβες . Δεν οργώνω τα γραφεία ακριβως αλλα μεσα εισαι!
Πουθενα δεν ειναι μεσα,ενας μαλακας ειναι που τρωει μπαν καθε λιγο και λιγακι. Τιποτα δε ξερει,πουτανα δεν εχει παρει ποτε,ενας αφραγκος πουθενας. Σε τραβελια παει συνηθως και τον ανοιγουν,το εχει πει και μονος του.

• Χαχα
Αντιδράσεις: srek7

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
το θεμα με τον @Jetov θεωρειται ληξαν,οτι γραφει για 'μενα και οτι γραφω γι'αυτον ειναι τρολαρισμα,προχωραμε παρακατω.

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
32
Like
28.458
Πόντοι
8.346
TΖΟΡΜΑΚΑ

Απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις.Ο μονος ανθρωπος στο φορουμ που εχει φαει 50 μπαν και επιστρεφει,γιατι η αξιοπρεπεια ειναι αγνωστη λεξη γι'αυτον.Ο γνωστος τρυπητος,μιας και παει σε τραβελια να του κανουν την κωλοτρυπιδα σαν σεντουκι και μετα να ερχεται στο μπουρδελα να μας λεει το ποσο αντρικιο ειναι να σου κανουν το κωλοτρυπιδι σουρωτηρι.Δεν εχει πληρωσει ποτε πουτανα γιατι ειναι αφραγκος,προσπαθει με γοητεια 60αρη γραφοντας 1500 μαλακιες σε διαφορες σεξεργατριες,μπας και πηδηξει τσαμπα αλλα γελανε μαζι του και στο τελος παιρνει ενα αρχιδι και το βαζει στο στομα του.Για το μονο που πληρωνει,αφου πρωτα μαζεψει τα κερδη 3-4 ευρω απο τα στοιχηματα,ειναι τα τραβελια που τον εχουν κανει κουμπαρα.
Φαφλατας κοπανος που νομιζει οτι τα ξερει ολα,σχολιαζει παντου και πεταγεται σαν πουτσα,μηδεν κριτικες,μηδεν συνεισφορα στο φορουμ,ενας μαλακακος που πιανει χωρο.Απολαυστε τον για λιγο ακομα γιατι θα ξαναφαει μπαν.
Εκπτωσεις καρμογυφτε ζητας εσυ,αφραγκε καραγκιοζακο,τραβα γραψε κανα σχολιο γλειψιματος σε κανα τραβελι μπας και σε ανοιξει τσαμπα τωρα.
Καλο μπαν ξεφτιλακο!

@papaphilips μαντεψε ποιος ηρθε παλι στο φορουμ...
......διασταυρωμενο κ καρατσεκαρισμενο ή υποθετεις?!?!?! :think::think::think:
Λες να παει για το ρεκορ των περισσοτερων "μπανιερο" ?!?!?!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
......διασταυρωμενο κ καρατσεκαρισμενο ή υποθετεις?!?!?! :think::think::think:
Λες να παει για το ρεκορ των περισσοτερων "μπανιερο" ?!?!?!
καθολου τσεκαρισμενο,γραφει στο ιδιο στυλ αλλα αγνωστο αν ειναι αυτος.ασε που γραφω παραπανω σχολιο οτι το θεμα με το προφιλ αυτο θεωρειται ληξαν.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom