xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.861
- Πόντοι
- 1.056
Ξέρω ,,ξέρω εφημερίδα και καφεδάκι .....Καλημερα καλέ μου φίλε..
Ξέρω ,,ξέρω εφημερίδα και καφεδάκι .....Καλημερα καλέ μου φίλε..
Και σχολιασμός στα δρώμενα του bouΞέρω ,,ξέρω εφημερίδα και καφεδάκι .....Καλημερα καλέ μου φίλε..
Ολοι μαζι στο bill και να φωνάζαμε Ιωάννα , Αντριάννα, Αννα24 , Τζίνα και Αριάνα. Εγω με τον @dimigoall και τον @pastelios , ωσπου να ερθουν τα μέλη και τα κορίτσια, θα παίζαμε τάβλι.
...μαγκα μου @pastelios προτρεχεις κ θα εκτεθεις ανεπανορθωτα!!!ταβλι και απο κατω πιπαρες.....................
...μαγκα το Θαναση Κλαρα τι τον εχεις?!?!?
....τον Αρη Βελουχιωτη (Θαναση Κλαρα) εννοουσα! Εχεις 1ο ξαδελφο τον Βελουχιωτη?!?!!?1ο ξαδερφακι οι πατεραδες μας αδερφια
Τραπεζάκι με τάβλι πάνω και οι κοριτσαρες από κάτω... Και θα βλέπουμε τα ντορτια για εφταρες!!!!...μαγκα μου @pastelios προτρεχεις κ θα εκτεθεις ανεπανορθωτα!!!
Ο μαγκας πανω μιλαει για ταβλι ωσπου να ερθουν τα κοριτσια, αρα οι "πιπαρες" πως θα προκυψουν??!?!
Δυνατό ρόστερ έχει φτιάξει πάντως ο μπαγάσας ......μαγκα μου @pastelios προτρεχεις κ θα εκτεθεις ανεπανορθωτα!!!
Ο μαγκας πανω μιλαει για ταβλι ωσπου να ερθουν τα κοριτσια, αρα οι "πιπαρες" πως θα προκυψουν??!?!
....θα την εχει υπολογισει μαλλον να ερθει στο τελος, για σβησιμοΔυνατό ρόστερ έχει φτιάξει πάντως ο μπαγάσας ...
Για τρελό πούτσωμα όλες .
Μουναροκωλοτρυπίδες
Την Αριάδνη έχει ξεχάσει ...
Η Αριάδνη είναι η αδυναμία μου και την προστατεύω απο τους Μύστες - Γυπαετούς με τα μεγάλα πουλιά.Δυνατό ρόστερ έχει φτιάξει πάντως ο μπαγάσας ...
Για τρελό πούτσωμα όλες .
Μουναροκωλοτρυπίδες
Την Αριάδνη έχει ξεχάσει ...
Εμείς θα παίξουμε σκάκι.Τραπεζάκι με τάβλι πάνω και οι κοριτσαρες από κάτω... Και θα βλέπουμε τα ντορτια για εφταρες!!!!
Εγώ θα σου έλεγα να πηγαίνεις και τοίχο τοίχοΑχνοφαίνεται αλληλομαλακία και glory holes η φάση...
ΜΟΝΟ απο πορτες γνωριζει συγκεκριμενης κατασκευηςΕμείς θα παίξουμε σκάκι.
Καλημερα καλέ μου φίλε Πολυζωη ...ΜΟΝΟ απο πορτες γνωριζει συγκεκριμενης κατασκευης
εσυ πας βουρ για μεσα γιατι παρενοχλεις τα κοριτσια εκει θα σου χρειαστουν αυτες οι γνωσειςΠόρτες,,φεύγα και πλακωτό δεν έχει το τάβλι???? Σκάκι???? τι ειναι αυτά???Εγώ που ξέρω δηλωτη που και με ποιους θα με βάλετε ?????
τυπε εχει καταπληκτικες παραλιες η θηβα τι λες παμε?Αχνοφαίνεται αλληλομαλακία και glory holes η φάση...
Προτιμώ αυτές στο Καρπενήσιτυπε εχει καταπληκτικες παραλιες η θηβα τι λες παμε?
Είμεθα σκακισταίεσυ πας βουρ για μεσα γιατι παρενοχλεις τα κοριτσια εκει θα σου χρειαστουν αυτες οι γνωσεις
λεω να ανοιξω μπιτσομπαρο θηβα να μαζευονται τα μεληΠροτιμώ αυτές στο Καρπενήσι