You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνάντηση μελών για γνωριμία και διασκέδαση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotis25
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 128
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.513
- Πόντοι
- 2.546
Παντως δεν θα με χαλαγε να βαζαμε ολοι μαζι φραγκα με παζαρι καλυτερων τιμων ωστε να φωναζαμε ολες μαζι τις καλυτερες και αποδοτικοτερες που θα μαστε σιγουροι οτι θα το ευχαριστηθουμε εστω 1-2 ωρες για να τις γαμησουμε ολες τους.Και αυτο θα χει και επιπτωση ωστε να ξερουεμ μελλοντικα ποιες θελουμε και ποιες αξιζαν.Ενα σεξ παρτυ σε καποια σουιταρα με τις γνωστοτερες σε σχεση αξιας κοστους αλλα και με καποιες επιλεγμενες ωστε να τις τεσταραμε.Δεν ειναι κακη ιδεα ειδικα να ειναι φιλες συν οτι θα γνωριστουν ολες τους και εεπιδη τις συμπαθουμε δεν θα χουν θεμα μεταξυ τους.Την πεταξα την βομβα.Σημειωστε οτι δεν εχω μπει σε σουιτα ποτε.Κατι σαν σεξ παρτυ οπως κανουν μερικες απ ιντα που τις κακολουθουν στα ονλι κτλ.Ηξερα σιγουρα μια που λεγαταν λαντα σεξ κατι τετοιο αυτη εκανε παρτακια μια δοση.Αν συμβει θα ναι πρωτοτυπια κια πρωτη φορα γενικοτερα απο πλευρα ανδρων.οπως γυνεται και σε λατιν χωρες και σε πλουσιο κοσμο.Δεν ειναι ανεφικτο αν το καλοσκεφτειτε φιλοι μου.Κ αν δεν γουσταρουν ττοε θα τις παιρνουμε με αυτες που θελουν φιλες τους προτασεις τους κτλ.Εγω το βλεπω ως κερδος αν κ πολλα λεφτα αλλα δεν θα ναι οσα θα δινα ατομικα σε ολες και κυριως το οτι θα ξερω ποιες αξιζουν.
Μη δίνεις σημασία, έτσι κάνει αυτό. Ήθελε να σου δείξει ότι διάβασε και τις 504 αναρτήσεις σου.Τι θες να πεις με αυτο τωρα;;;;;;Που κολλαει;;;;;;
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.033
- Πόντοι
- 3.846
Mόνο για παρτούζα μην πεις πάλι, άστο...
Παίκτη νομίζω ότι όσοι θέλουν να βρεθούν, βρίσκονται. Εσύ που είσαι επαρχία, πες για ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι και πιθανότατα να σκάσουν συναγωνιστές κοντά σου.
Γενικά πάντως με τόσες χιλιάδες μέλη δεν κάνεις γενικό κάλεσμα, καλύτερα μικρές παρέες.
Παίκτη νομίζω ότι όσοι θέλουν να βρεθούν, βρίσκονται. Εσύ που είσαι επαρχία, πες για ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι και πιθανότατα να σκάσουν συναγωνιστές κοντά σου.
Γενικά πάντως με τόσες χιλιάδες μέλη δεν κάνεις γενικό κάλεσμα, καλύτερα μικρές παρέες.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 3.656
babis βραδυνο μπανακι διαβαζω...ανευ συζυγων διαβαζω...μελη διαβαζω...μονοι διαβαζω...Εμεις στη θηβα 6 μελη βρισκομαστε τακτικα. Την επομενη εβδομαδα κανονιστικε εκδρομη απογευματινη και βραδυνο μπανιο στη θαλασσα... μονοι ανευ συζυγων
το νου σου babis.....
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 7.975
- Πόντοι
- 2.046
Ολοι μαζι στο bill και να φωνάζαμε Ιωάννα , Αντριάννα, Αννα24 , Τζίνα και Αριάνα. Εγω με τον @dimigoall και τον @pastelios , ωσπου να ερθουν τα μέλη και τα κορίτσια, θα παίζαμε τάβλι.Ένα ωραίο event θα ήταν να μαζευόμαστε καμία 50αριαμέληναυάγια και να πηγαίναμε 11 & 1 λεπτό το πρωί στο βουνό και να ζητούσαμε όλοι Μαρίνα
Η όλοι μαζί στους διαδρόμους του bill να χτυπούσαμε πόρτες και να φωνάζαμε : Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ
Για δώστε καμία άλλη καλή ιδέα
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 30.949
- Πόντοι
- 11.146
....οχι πολυ κουνημα τα ζαρια ομως, να κρατησετε δυναμεις και για τα κοριτσιαΟλοι μαζι στο bill και να φωνάζαμε Ιωάννα , Αντριάννα, Αννα24 , Τζίνα και Αριάνα. Εγω με τον @dimigoall και τον @pastelios , ωσπου να ερθουν τα μέλη και τα κορίτσια, θα παίζαμε τάβλι.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 606
Πονηρουλη..babis βραδυνο μπανακι διαβαζω...ανευ συζυγων διαβαζω...μελη διαβαζω...μονοι διαβαζω...
το νου σου babis.....
ταβλι και απο κατω πιπαρες.....................Ολοι μαζι στο bill και να φωνάζαμε Ιωάννα , Αντριάννα, Αννα24 , Τζίνα και Αριάνα. Εγω με τον @dimigoall και τον @pastelios , ωσπου να ερθουν τα μέλη και τα κορίτσια, θα παίζαμε τάβλι.
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.836
Highlander φάση!!Ραντεβού θανάτου και έτσι? Θα παίξουμε μπουνιές? Θα πέσει σαλάμι?
there can be only one!
όχι σε holy ground όμως…
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 7.975
- Πόντοι
- 2.046
Καταποση ;ταβλι και απο κατω πιπαρες.....................
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 30.949
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα το Θαναση Κλαρα τι τον εχεις?!?!?Εμεις στη θηβα 6 μελη βρισκομαστε τακτικα. Την επομενη εβδομαδα κανονιστικε εκδρομη απογευματινη και βραδυνο μπανιο στη θαλασσα... μονοι ανευ συζυγων
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 7.975
- Πόντοι
- 2.046
Μεγας και Τρανος @Odin_ .. θα βγαλεις το παπαρι σου και θα αισθανομασθε λιγοι......οχι πολυ κουνημα τα ζαρια ομως, να κρατησετε δυναμεις και για τα κοριτσια
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 3.656
Μη χρειαστει να φωναξει τιποτα "να οργανωθουμε" ο babis....Πονηρουλη..
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 30.949
- Πόντοι
- 11.146
....μαγκα μου να με σ'χωρας, αλλα με την πολυκοσμια στο γαμησι δεν το΄χω! Οποτε για την παρτη σας οι κοριτσαροι!!! Αμα κανονισετε κανα τσιπουρακι, ριξτε συρμαΜεγας και Τρανος @Odin_ .. θα βγαλεις το παπαρι σου και θα αισθανομασθε λιγοι..
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 7.975
- Πόντοι
- 2.046
Θα σου ρίξω sandoz .. στο ποτό......μαγκα μου να με σ'χωρας, αλλα με την πολυκοσμια στο γαμησι δεν το΄χω! Οποτε για την παρτη σας οι κοριτσαροι!!! Αμα κανονισετε κανα τσιπουρακι, ριξτε συρμα
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 30.949
- Πόντοι
- 11.146
.....ή "καντε κυκλο ρε", εξισου επιφοβοΜη χρειαστει να φωναξει τιποτα "να οργανωθουμε" ο babis....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις