rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.117
- Πόντοι
- 12.946
Πολύ καλό το άβαταρ, σου ταιριάζειΑν βάλω του ΚΕ, θα με χαρακτηρίσουν γκέι.
Ενώ τώρα...
Πολύ καλό το άβαταρ, σου ταιριάζειΑν βάλω του ΚΕ, θα με χαρακτηρίσουν γκέι.
Ενώ τώρα...
Βλέπω η φαγούρα στο σβέρκο ακόμα να του περάσει
Τηλεφωνάκι έχομε;H Alexandra Daddario έπαιζε στο Mayfair Witches
Μπα θα είναι για άλλα πορτοφόλια ηθοποιός/μοντέλα,Τηλεφωνάκι έχομε;
Ήταν ιδέα του Καπετάνιου.Πολύ καλό το άβαταρ, σου ταιριάζει
Άλλο κακό να μην σας βρειΩρίων, εσύ που τα ξέρεις αυτά τα savoir vivre, τι λένε στους γονείς στα βαφτίσια;
Πόσο τον πήρες?Έχω κι εγώ Βούδα από μοναστήρι, λέτε να μην είναι γνήσιος
Σαν δε ντρέπεσαι!Πόσο τον πήρες?
Γκότζι, σκέφτηκες ποτέ να πουλήσεις φιστίκι σε βαφτίσια, γάμους ή κόλλυβα σε κηδείες;Άλλο κακό να μην σας βρει
Σιγά σιγά θα επεκταθωΓκότζι, σκέφτηκες ποτέ να πουλήσεις φιστίκι σε βαφτίσια, γάμους ή κόλλυβα σε κηδείες;
Είναι χρόνια και δεν θυμάμαι, αλλά νομίζω είναι ευλογημένοςΠόσο τον πήρες?
Δεν κάνει..έχω κάτι καλούς Βούδες original, αλλά εντάξει είναι από Θιβέτ, εισαγωγή, έξοδα μεταφοράς κλπ.. καταλαβαίνειςΕίναι χρόνια και δεν θυμάμαι, αλλά νομίζω είναι ευλογημένος
από Μοναστηράκι τον πήρα, τι μοναστήρι τι μοναστηράκι το ίδιο είναι
Διάφορες υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες και δεν βρήκα χρόνο να περάσω στον υπολογιστή το μεγαλειώδες έργο μου, σήμερα θα ξεκινήσω
Από ποιο club είναι αυτοί οι original Βούδες, Άρχοντα;Δεν κάνει..έχω κάτι καλούς Βούδες original, αλλά εντάξει είναι από Θιβέτ, εισαγωγή, έξοδα μεταφοράς κλπ.. καταλαβαίνεις
Καλά, εις βάρος των φίλων σου θα αισχροκερδίσεις;Δεν κάνει..έχω κάτι καλούς Βούδες original, αλλά εντάξει είναι από Θιβέτ, εισαγωγή, έξοδα μεταφοράς κλπ.. καταλαβαίνεις
Εγωα? Τι είναι αυτά που λες? Πήγα να κάνω εξυπηρέτηση γιατί έχω τους ορίτζιναλ Βούδες από το Νεπάλ.. τέλος πάντων πάτε στα Μοναστηράκια εσείς..Καλά, εις βάρος των φίλων σου θα αισχροκερδίσεις;