CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.701
- Πόντοι
- 3.786
Ωρίων, εσύ που τα ξέρεις αυτά τα savoir vivre, τι λένε στους γονείς στα βαφτίσια;Supermodel της δεκαετίας του '90.
(Θα σας ξεβλαχέψω όλους!)
Ωρίων, εσύ που τα ξέρεις αυτά τα savoir vivre, τι λένε στους γονείς στα βαφτίσια;Supermodel της δεκαετίας του '90.
(Θα σας ξεβλαχέψω όλους!)
Συνήθως λέμε "Να σας ζήσει!".Ωρίων, εσύ που τα ξέρεις αυτά τα savoir vivre, τι λένε στους γονείς στα βαφτίσια;
Καλύτερα να πάω καμία βόλτα. Οι παπάδες άλλωστε μου ταράζουν το νευρικό σύστημα. Μαλλιά μούσια βρώμα και φούστες, μπλιαχ. Άσε καλύτερα. Ας παραμείνω βλαχωτός και σήμερα.Συνήθως λέμε "Να σας ζήσει!".
(Κανένας ξεβλάχωτος)
Διάφορες υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες και δεν βρήκα χρόνο να περάσω στον υπολογιστή το μεγαλειώδες έργο μου, σήμερα θα ξεκινήσω@Αγράμματος τι έγινε? Έριξες το δόλωμα κι όλη μέρα ξημεριβραδιαζομαι μπας και διαβάσω το αριστούργημα και τίποτα..
Έχει καθόλου τσοντούλα το μεγαλειώδες έργο σου ή είναι μόνο αλληγορίες;Διάφορες υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες και δεν βρήκα χρόνο να περάσω στον υπολογιστή το μεγαλειώδες έργο μου, σήμερα θα ξεκινήσω
Σα δε ντρέπεσαι λίγο, τι αηδίες είναι αυτέςΤώρα τελευταία προτιμώ τα βουδιστικά μοναστήρια για εκδρομές..λέω το παραμύθι ότι τα εξαρτήματα που πουλάνε εκεί είναι πολύ σπάνια ( κάτι Βούδες και κομπολογια) και σε συνενόηση με τους βουδιστές τα πουλάμε πανάκριβα..τσιμπάνε οι γραιες.. βάζω και κάτι μοναχούς να μιλάνε θιβετιανά , δήθεν προφήτες, και κονομαμε κι άλλο
Μόνο αλληγορίες Κάπταιν !Έχει καθόλου τσοντούλα το μεγαλειώδες έργο σου ή είναι μόνο αλληγορίες;
Οι παπαδιές, όμως;Οι παπάδες άλλωστε μου ταράζουν το νευρικό σύστημα.
Μήπως να το εικονογραφήσεις τότε με τίποτα μάγισσες που θα το παίζουν και θα το τρίβουν όσο κάνουν εκεί τα δικά τους; Λέω εγώ τώρα. Δεν θέλω να παρέμβω στο καλλιτεχνικό κομμάτι αλλά να, για να είναι πιο προσιτό ρε παιδί μου.Μόνο αλληγορίες Κάπταιν !
Τώρα μάλιστα. Με πιάνει μια κατάνυξη.Οι παπαδιές, όμως;
Με τις μακριές κοτσίδες;
Και τους άσπρους κώλους;
Οπου λάχει μεις οι βλάχοιΈλα Ωρίων εσύ να μας ξεβλαχέψεις
Τώρα τελευταία προτιμώ τα βουδιστικά μοναστήρια για εκδρομές..λέω το παραμύθι ότι τα εξαρτήματα που πουλάνε εκεί είναι πολύ σπάνια ( κάτι Βούδες και κομπολογια) και σε συνενόηση με τους βουδιστές τα πουλάμε πανάκριβα..τσιμπάνε οι γραιες.. βάζω και κάτι μοναχούς να μιλάνε θιβετιανά , δήθεν προφήτες, και κονομαμε κι άλλο
Σα δε ντρέπεσαι λίγο, τι αηδίες είναι αυτές
Θα μπορούσα αν ήταν διαφορετική η ιστορία, το νόημα της ιστορίας είναι ουσιαστικά η αποδοχή της διαφορετικότητας της τότε εποχής που μόλις έβλεπαν μάγισσες τις κυνηγούσαν, τις έκαιγαν ζωντανές, ιερά εξέταση κλπΜήπως να το εικονογραφήσεις τότε με τίποτα μάγισσες που θα το παίζουν και θα το τρίβουν όσο κάνουν εκεί τα δικά τους; Λέω εγώ τώρα. Δεν θέλω να παρέμβω στο καλλιτεχνικό κομμάτι αλλά να, για να είναι πιο προσιτό ρε παιδί μου.
Όταν λέω εγώ ότι το παπαδαριό είναι ανώμαλοι μισογύνηδες και κρυφοκρός εσείς δεν μου κάνετε λαϊκ από σεβασμό στις παραδόσεις, αλλά κατά βάθος το ξέρετε κι εσείς. Τέλος πάντων. Θα κάνω υπομονή μέχρι να ανεβάσεις εδώ την ιστορία.Θα μπορούσα αν ήταν διαφορετική η ιστορία, το νόημα της ιστορίας είναι ουσιαστικά η αποδοχή της διαφορετικότητας της τότε εποχής που μόλις έβλεπαν μάγισσες τις κυνηγούσαν, τις έκαιγαν ζωντανές, ιερά εξέταση κλπ
Κανόνισε να είναι κάτι καινούργιο γιατί τα έχω δει όλα για μάγγισες,Θα μπορούσα αν ήταν διαφορετική η ιστορία, το νόημα της ιστορίας είναι ουσιαστικά η αποδοχή της διαφορετικότητας της τότε εποχής που μόλις έβλεπαν μάγισσες τις κυνηγούσαν, τις έκαιγαν ζωντανές, ιερά εξέταση κλπ
Φοβερή σειρά το true blood !!Κανόνισε να είναι κάτι καινούργιο γιατί τα έχω δει όλα για μάγγισες,
από true blood (δε θυμάμαι ποια σεζόν) μέχρι την alexandra daddario
Είχε στην 4η σεζόν μια μάγισσα από τον μεσαίωναΦοβερή σειρά το true blood !!
Αν βάλω του ΚΕ, θα με χαρακτηρίσουν γκέι.Ρε συ @Ωρίων , λάθος φωτογραφία προφίλ... ΚΕ έπρεπε να βάλεις