Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
[[[Παράθεση από: Mastoratzas στις χθες στις 20:57
επίσης Αδάνων πρωινή βάρδια Μόνικα Βουλγάρα γεματούλα μόνο για τους φαν με πολύ καλά βυζιά 4-5άρια με ωραία αίσθηση: ούτε ζελεδιασμένα ούτε ξίλινα πεπόνια.... tits2
καλή 15λεπτη περιποίηση με αρκετή υπομονή παρόλο την παρουσιά και άλλου συναγωνιστή στο διπλανο δωματιο το οποίο χωρίζεται με γυψοσανίδα μάλλον...
στοιχειώδη facilities του τέστην κρεμάστρα τοίχου και νυφτήρας σε λειτουργία
σεντόνι χωρίς σπερματοχύματα... 2funny
τα παραπάνω από εμπειρία εξέχους στελέχους το Σαββάτο.]]]
μμμ μάλλον έχεις δίκιο περισσότερο προς το 4ρα σήμερα που τον ρώτησα, ίσως λόγω βυζο-ενθουσιασμού μου τα φούσκωσε λίγο...
πάντως ρε παιδιά έχω ψάξει για κάποιον οδηγό με τα βυζονούμερα με φωτογραφίες εννοείται αλλά δεν βρήκα τίποτις αξιόπιστο
έχει κανείς καμιά ιδεά?
επίσης Αδάνων πρωινή βάρδια Μόνικα Βουλγάρα γεματούλα μόνο για τους φαν με πολύ καλά βυζιά 4-5άρια με ωραία αίσθηση: ούτε ζελεδιασμένα ούτε ξίλινα πεπόνια.... tits2
καλή 15λεπτη περιποίηση με αρκετή υπομονή παρόλο την παρουσιά και άλλου συναγωνιστή στο διπλανο δωματιο το οποίο χωρίζεται με γυψοσανίδα μάλλον...
στοιχειώδη facilities του τέστην κρεμάστρα τοίχου και νυφτήρας σε λειτουργία
σεντόνι χωρίς σπερματοχύματα... 2funny
τα παραπάνω από εμπειρία εξέχους στελέχους το Σαββάτο.]]]
Σωστά στα μετέφερε, το εξέχον στέλεχος. Μοναδική διαφωνία, το μέγεθος του στήθους της. Πεντάρι, δεν είναι σε καμία περίπτωση. Κατά την προσωπική μου άποψη, τείνει προς το τέσσερα. Το τονίζω το "τεινει". Η περιποίησή και η δεκτικότητά της, είναι αξιομνημόνευτες. Ο υπερβάλων ζήλος της όμως, έχει ως συνέπεια την αυξημένη εφίδρωση. Κάποιους, μπορεί να τους χαλάσει, αρκετά.
μμμ μάλλον έχεις δίκιο περισσότερο προς το 4ρα σήμερα που τον ρώτησα, ίσως λόγω βυζο-ενθουσιασμού μου τα φούσκωσε λίγο...
πάντως ρε παιδιά έχω ψάξει για κάποιον οδηγό με τα βυζονούμερα με φωτογραφίες εννοείται αλλά δεν βρήκα τίποτις αξιόπιστο
έχει κανείς καμιά ιδεά?