βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Σ'έκανα άνθρωπο ρέι!Είδες εγω τί βυζοπουλες αναγκαζομαι να δοκιμαζω για χαρη σου?
Πού κατηντησα γαμω την τυχη μου εγω ο Α-βυζολάγνος
Σ'έκανα άνθρωπο ρέι!Είδες εγω τί βυζοπουλες αναγκαζομαι να δοκιμαζω για χαρη σου?
Πού κατηντησα γαμω την τυχη μου εγω ο Α-βυζολάγνος
Σ'έκανα άνθρωπο ρέι!http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Brutal/smilie_b_221.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Καλησπερουδιααααααααααααααααααααααααααααααααα :uzi: :uzi:
Τροπετανθρωπο μ εκανες ;D , μεχρι και χαλι να με πατησει η ανιτα εχω γινει για παρτη σου :o :o :o
Αντε τωρα που θα παντρευτεις το πουλεν σου 0:) 0:) , Μόνο ενας χορηγος θα μεινει να ερωτοτροπει με την Ζανα στην περγαμου(ποιος άραγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?)
Σβήστο πριν το δει μαλάκααααα!Μόνο ενας χορηγος θα μεινει να ερωτοτροπει με την Ζανα στην περγαμου(ποιος άραγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?)
Που υπάρχουν φωτογραφίες τις Κάρολαϊν?
Βριλλησου στουντιο
Βριλλησου στουντιο
Τιποατ το ιδιαιτερο απο καποιο απο τα πολλα site που εχω θα την ειδα και την εβαλα μπας και τι βρω και ζωντανα γιατι ειναι τοσες πολλές ολες που δεν ξερω πια εδω που να πρωτο παω ....Τεσπα ολα καλα και στο κυνηγι ειμαστε οι αναμενοντας τη μαργαριτα της Καλυμνου να δουμε τα τεράστια....οπως λένε
Σημερα επεσα σε κατι harcore βιντεακια της Miosotis..! Δεν ηξερα οτι εχει κανει..!
Τι απιστευτες βυζαρες..! Λες να δουλευει κι αυτη ως εσκορτ..;
Κ για οσους δεν την εχουν δει, αυτη ειναι η Καρολαϊν, πριν κ μετα τη σμικρυνση..
ρε παιδιά βρίσκω παλιές φωτο της Καρολάιν στο internet σαν μελαχρινή και οι οποίες δεν μοιάζουν καθόλου με την πρώτη (με τις βυζάρες) και αυτή με τις βυζάρες δεν μοιάζει πάλι με την δεύτερη αυτή εδώ που είναι ξαπλωμένη μπρούμητα και εμφανίζεται κ στο Γκρισσ Λειντις
τι στο διάλο συμβαίνει? τελικά σήμερα αν την έχει δει κανένας live πως είναι?
εντωμεταξύ σε ένα site την έχει γεννημένη το 88 άλλο το 86...
ρε φίλε σχοινοβάτη βοηθάς λίγο?
Κατέθεσα σήμερα Σελένα... Απογοήτευση... Με 36DD (και μετά από προσθετική, αν είναι αλήθεια αυτά που γράφονται), νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο. Από τεχνική δε λέει τίποτε. Η Αντριάννα για παράδειγμα (που είναι στα ίδια κυβικά) με τα διπλά της χρόνια, είναι και διπλά καλύτερη (και δεν είμαι GILFάκιας, έτσι;). Εντελώς διεκπεραιωτική σε όλη τη διάρκεια. Πάντως, μόλις που αξίζει το 20άρι και αυτό για μια-δυο φορές.Τη Σελένα πηγα δυο φορές κ τη ρώτησα, κ μου πε ότι δεν είναι φυσικά..!
Άλλο που φαίνονται σαν φυσικά..! Τώρα γιατί να μου πει ψέματα..; Δεν υπήρχε λόγος..!
Από ότι κατάλαβα μετά από πολυυυυυυ διάβασμα το νούμερο 1 αυτή τη στιγμή στην πιάτσα είναι η Βίκυ (πρώην Ρομίνα) στο μασατζίδικο της Συγγρού. Σε αυτή την κατηγορία παίζει κάτι άλλο γενικώς και εκτός μπουρδελων; Η επόμενη σε μέγεθος μετά τη Βίκυ ποια είναι; Thanks.
Εχουμε κανα νέο από Καλύμνου 48 στο πανω αν ηρθε η Μαργαριτα απογευμα ?