Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

mikri_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
erotisi kano, forum einai edo gia na voithame o enas ton allon, pio einai to provlima sou re file, o kathe enas exei diaforetikes sexoualikes apolafsis.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μόλις έγραψα ένα μακροσκελές κείμενο, όπου παρέθετα τις βυζαρούδες της πιάτσας για τις οποίες έχω ιδία αντίληψη, το οποίο φυσικά μου πήρε κάποια ώρα. Μόλις τελείωσα το γράψιμο και πάτησα αποστολή, μου βγήκε μήνυμα να ξανασυνδεθώ για να έχω πρόσβαση κλπ στο φόρουμ (ενώ ήμουν ήδη συνδεδεμένος!), πράγμα που έκανα. Άνοιξα το θρεντ και το κείμενό μου δεν το βρήκα πουθενά, είχε απλά εξαφανιστεί! Τζάμπα έγραφα σαν το μαλάκα. Παιδιά, για σοβαρευτείτε λίγο, αυτά δεν γινόντουσαν παλιά στο σάιτ, δηλαδή τι πρέπει, να γράφουμε σε ρυθμούς Flash Gordon;;;
Αν είναι μεγάλο γράψε το πρώτα στο word η αν δεν έχεις word στο wordpad και έπειτα κάντο επικόλληση και στειλτο και no problem

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
To καλυτερο βυζι εγω που επιασα ποτε οσο και να φαινεται περιεργο ηταν της Αντζυς της Τσατσας της Βυζαρους που δουλευε παλια Μεταξουργειο.Παρολο οτι ηταν μεγαλη  ,ειχε στητο φυσικο βυζι και πετρα ,καλη κατασκευη απιστευτο για τετοια ηλικια,την εχει μηπως εντοπισει κανεις τελευταια που βρισκεται?
Είναι τσατσά στο Ιάσωνος 30 όροφος.

dr.proctor

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ε οχι και κανονια μεγαλε....3ρακι και αν....

Η Μόνικα έχει 3,5άρι φοβερά ποιοτικό και είναι πολύ λεπτή (έχει χάσει 3 κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες), κάτι που δημιουργεί εντυπωσιακή αντίθεση με τη βυζούμπα. Μπορεί να μην έχει τα 7άρια που ψάχνουν οι πιο άρρωστοι από εμάς αλλά είναι πολύ όμορφη και με ωραίο σώμα, κάτι που όπως ξέρουμε σπανίως συνδυάζεται με μεγάλο στήθος, οπότε από αυτήν την άποψη αποτελεί πραγματικό κελεπούρι. Στο πρόσωπο είναι επίσης πολύ καυλωτική, θυμίζει γιαπωνέζικο μάνγκα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.027
Πόντοι
5.975
πολύ όμορφη και με ωραίο σώμα, κάτι που όπως ξέρουμε σπανίως συνδυάζεται με μεγάλο στήθος,
----

για αυτόν τον συνδυασμό προτείνεται και η αρχοντομιλφ Νικη απο Κων/πολεος 61 και Βουρβαχη-
ευγενεστατη μεν, τυπικη  δε ....

dr.proctor

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν είναι μεγάλο γράψε το πρώτα στο word η αν δεν έχεις word στο wordpad και έπειτα κάντο επικόλληση και στειλτο και no problem

Ευχαριστώ προφέσσορα - κι εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω αν και δεν έχω απολύτως καμία όρεξη να τα ξαναγράψω, διότι ήταν πολλά και έτυχε εκείνη την ώρα να είμαι στο mood, κάτι που μου συμβαίνει σπάνια. Προφανώς το έχουν κάνει για λόγους ασφαλείας, αλλά το θεωρώ υπερβολή να συνδέεσαι όταν μπαίνεις στο σάιτ και μετά για να γράψεις στο φόρουμ να πρέπει να ξανασυνδέεσαι και μάλιστα για περιορισμένο χρονικό διάστημα (60 λεπτά). Τώρα που ξαναμπήκα είδα ότι μπορείς να αυξήσεις κατά το δοκούν τον ανώτατο χρόνο παραμονής, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το σύστημα λειτουργεί σωστά και εν πάση περιπτώσει προς τι όλη αυτή η ταλαιπωρία, ο σκοπός είναι να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και όχι πιο δύσκολη, οπότε ας το λάβουν υπ' όψιν οι σεβαστοί administrators.

Και μια απορία: πότε παλιώνεις σε αυτό το σάιτ;;; Είμαι γραμμένος πάνω από 3 χρόνια και ακόμη είμαι καταχωρημένος ως Νέος. Ούτε στα ΟΥΚ να ήμασταν...

dr.proctor

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πολύ όμορφη και με ωραίο σώμα, κάτι που όπως ξέρουμε σπανίως συνδυάζεται με μεγάλο στήθος,
----

για αυτόν τον συνδυασμό προτείνεται και η αρχοντομιλφ Νικη απο Κων/πολεος 61 και Βουρβαχη-
ευγενεστατη μεν, τυπικη  δε ....

Η Nikki και για μένα είναι πολύ καλή περίπτωση, γυναικάρα με 4άρι φανταστικό βαρύ μαστάρι και καυλωτικό σώμα, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη Μόνικα, είναι άλλη κατηγορία. Η Μόνικα είναι αρκετά πιο λεπτή και πολύ πιο νέα (25άρα και όχι 35άρα) και έχει πολύ πιο ωραίο πρόσωπο από τη Nikki που έχει καυλωτική προστυχοσκυλόφατσα. Στη συμμετοχή είναι και οι δύο ευγενέστατες και πολύ συμπαθητικές αλλά μην περιμένετε να σας κάνουν αεροπλανικά. Δεν είμαι σίγουρος ποια τελικά με καυλώνει περισσότερο, είναι ανάλογα με τη διάθεση της κάθε φοράς.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
To καλυτερο βυζι εγω που επιασα ποτε οσο και να φαινεται περιεργο ηταν της Αντζυς της Τσατσας της Βυζαρους που δουλευε παλια Μεταξουργειο.Παρολο οτι ηταν μεγαλη  ,ειχε στητο φυσικο βυζι και πετρα ,καλη κατασκευη απιστευτο για τετοια ηλικια,την εχει μηπως εντοπισει κανεις τελευταια που βρισκεται?
Σε πάω ρε μαν. Τα βυζόμπαλα είναι όπως τα θυμάσαι και καλύτερα μη σου πω. Δε γίνεται να την ανταλλάξουμε με Τζούλια; :'(

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
66
Παλιότερα έμπαινε πού και πού κανένας και έγραφε συγκεντρωτικό πίνακα των βυζαρούδων. Αυτό νομίζω ήταν καλό και για τους παλιούς ώστε να μαθαίνουν πιθανές μετακινήσεις αλλά κυρίως για τους νέους ώστε να πληροφορούνται τα πόστα χωρίς να χρειαστεί να διαβάσουν καμία 30αρια σελίδες. Σήμερα οι βυζοπούλες είναι πολύ λιγότερες γι'αυτό και είναι ευκολότερο να γραφτεί ένας τέτοιος κατάλογος. Αν θέλει κάποιος που τα ξέρει συγκεντρωτικά, ας γράψει για Σελένα, Αγάπη, Ειρήνη ή οποια τέλος πάντων έχει από 4αρια και πάνω σε ένα κατάλογο με διεύθυνση, βάρδια (και προαιρετικά σύντομη περιγραφή). Ευχαριστώ.
Από ότι κατάλαβα κάποιος έκανε την απόπειρα αλλά τον πρόδωσε το time limit του site. Όποιος έχει τις γνώσεις, το χρόνο και την όρεξη ας κάνει μια λίστα ρε παιδιά. Θα βοηθηθεί πολύς κόσμος. Έστω κι αν περιέχονται mini βυζοπούλες μιας και δε μας προκύπτει maxi. Αλήθεια σε στούντιο ή μασατζίδικο παίζει τίποτα αυτή την εποχή ή παπαριές κι εκεί;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
αγαπη τροφωνιου 11-13
τζουλια τροφωνιου 11-13,τα μεγαλυτερα,χτες ηταν εκει,μαυρο κοντο μαλλι
νταιανα βουλγαρα αλκιβιαδου 16α
μαργαριτα καλυμνου 48
αντζελα βεργας 6β
βικυ βεργας 6α
μαιρη φυλης 54β
φωτεινη διδυμου 16α
σελενα φωκαιας 17β
αντριαννα διδυμου 18
κατερινα αλκιβιαδου 18γ
φυλης 59 ελενα
αναστασια καλυμνου 48 πανω
ευα πιπινου 118 στουντιο
μαριαννα φυλης 136
καλυμνου 48 μονικα,τεραστιοι βυζοι
αλκιβιαδου 16α βερονικα
Γενικοτερα αλκιβιαδου-καλυμνου-βεργας-διδυμου μπορεις ευκολα να εντοπισεις βυζαρουδικα mlf και στη φυλης σπανιοτερα βυζαρουδικα μικροτερης ηλικιας-πιπινια που συνηθως εμφανιζονται για πολυ λιγο και μετα εξαφανιζονται

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
επίσης Αδάνων πρωινή βάρδια Μόνικα Βουλγάρα γεματούλα μόνο για τους φαν με πολύ καλά βυζιά 4-5άρια με ωραία αίσθηση: ούτε ζελεδιασμένα ούτε ξίλινα πεπόνια.... :tits2:

καλή 15λεπτη περιποίηση με αρκετή υπομονή παρόλο την παρουσιά και άλλου συναγωνιστή στο διπλανο δωματιο το οποίο χωρίζεται με γυψοσανίδα μάλλον...

στοιχειώδη facilities του τέστην κρεμάστρα τοίχου και νυφτήρας σε λειτουργία
σεντόνι χωρίς σπερματοχύματα... :2funny:
τα παραπάνω από εμπειρία εξέχους στελέχους το Σαββάτο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
66
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που απάντησαν. Όποιος άλλος ξέρει κάποια και θέλει να συμπληρώσει ας το κάνει. Αλήθεια 3 κομμάτια που κυκλοφορούσαν παλιότερα η Μίνα της Αλκαμενους, η Όλγα πίσω από τον Αγιο Παντελεήμονα και η Ειρήνη στο Μεταξουργείο υπάρχουν ακόμα;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.027
Πόντοι
5.975
Η  θεία Ολγα =πρωην της ρεμουνδου 21 πανω - μετά διαφορες περιηγήσεις Αγκύρας κλπ-- ειναι και πάλι Καλύμνου 48 νομίζω
Αν  μπορεί καποιος φιλος ας πει πότε-- ποια  :tits:- ειναι Καλ 48 πάνω -ή κάτω
Μετα το ρεκτιφιέ και τη σμικρυνση στήθους  η θεια  ολγα κερδισε καποια χρονια ακομα δουλειας αλλα ! εχασε του φυσικους βυζους...
τωρα ειναι αυτο το χάλι  στυλ--- με τις  ρογες  στο κεντρο  του στηθους  :o :headbang: και  τις χαρακιες απο κάτω
Ακριβώς την ιδια σμικρυνση εκανε η Αγάπη Τροφωνίου (πρωην Περγάμου 1 παλια)  , δηλ το ιδιο ρεκτιφιε - και με ακριβως το ιδιο αποτέλεσμα  :headbang: :boobies:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.027
Πόντοι
5.975
Α-- και  η Ειρηνη απο μεταξουργείο που ρωτάει ο φιλος ( Λεωνίδου 6, Αχ 40, Κολ 27 κλπ)
ειναι εδω και 1,5 χρονο  στο Δευκαλίωνος 63- απο 11 το πρωί
εχουμε γραψει και απαντήσει αναλυτικά  ====με ελαφρα επιδείνωση στα  :tits:, παρατηρήσεις κλπ

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
ρε zaras33 ωραιο το avatar σου ποια ειναι κυρια πως την λενε και που θα βρουμε περισσοτερο υλικο για μελετη για την ξανθια που εχεις σημερα 16/11/2010 λεω.

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
επίσης Αδάνων πρωινή βάρδια Μόνικα Βουλγάρα γεματούλα μόνο για τους φαν με πολύ καλά βυζιά 4-5άρια με ωραία αίσθηση: ούτε ζελεδιασμένα ούτε ξίλινα πεπόνια.... :tits2:

καλή 15λεπτη περιποίηση με αρκετή υπομονή παρόλο την παρουσιά και άλλου συναγωνιστή στο διπλανο δωματιο το οποίο χωρίζεται με γυψοσανίδα μάλλον...

στοιχειώδη facilities του τέστην κρεμάστρα τοίχου και νυφτήρας σε λειτουργία
σεντόνι χωρίς σπερματοχύματα... :2funny:
τα παραπάνω από εμπειρία εξέχους στελέχους το Σαββάτο.
Σωστά στα μετέφερε, το εξέχον στέλεχος. Μοναδική διαφωνία, το μέγεθος του στήθους της. Πεντάρι, δεν είναι σε καμία περίπτωση. Κατά την προσωπική μου άποψη, τείνει προς το τέσσερα. Το τονίζω το "τεινει". Η περιποίησή και η δεκτικότητά της, είναι αξιομνημόνευτες. Ο υπερβάλων ζήλος της όμως, έχει ως συνέπεια την αυξημένη εφίδρωση. Κάποιους, μπορεί να τους χαλάσει, αρκετά.

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Σε πάω ρε μαν. Τα βυζόμπαλα είναι όπως τα θυμάσαι και καλύτερα μη σου πω. Δε γίνεται να την ανταλλάξουμε με Τζούλια; :'(

το προβλημα ειναι πως της το λες τωρα που εγινε τσατσα,την βλεπω και λιγο αγριεμενη ,δοκιμαζει κανεις η οχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom