You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (9 μέλη και 55 επισκέπτες)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Άρα άλλη θα'ναι. Τι παίζει μ'αυτή είναι φορτωμένη;Λεει οτι ειναι μια ξανθια με μακρια μαλλια .
Λυπάμαι δε μπορείς να το πάρεις πίσω. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_046.gif[/img[/URL]]Σου δινω και εξτραδακι , [size=12pt]οποιαδηποτε γκομενα μου πεις θα την δοκιμασω[/size](μία ομως, γι αυτο προσεξε την επιλογη ), τί κομμάντο είμαι?
[img]http://[URL unfurl="true"]www.tend.gr/satira.files/XONTRI%20POY%20KLANI%20THALASA.JPG[/img[/URL]]
Λυπάμαι δε μπορείς να το πάρεις πίσω. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_046.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.tend.gr/satira.files/XONTRI%20POY%20KLANI%20THALASA.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
Ω ρε τον πουστη, την ορκα θα με βαλει να γαμήσω :banghead: :banghead: .Τουλαχιστον θα εχουμε καλη αναλογια ευρώ ανά κιλό :zfuck:
Παλιότερα έμπαινε πού και πού κανένας και έγραφε συγκεντρωτικό πίνακα των βυζαρούδων. Αυτό νομίζω ήταν καλό και για τους παλιούς ώστε να μαθαίνουν πιθανές μετακινήσεις αλλά κυρίως για τους νέους ώστε να πληροφορούνται τα πόστα χωρίς να χρειαστεί να διαβάσουν καμία 30αρια σελίδες. Σήμερα οι βυζοπούλες είναι πολύ λιγότερες γι'αυτό και είναι ευκολότερο να γραφτεί ένας τέτοιος κατάλογος. Αν θέλει κάποιος που τα ξέρει συγκεντρωτικά, ας γράψει για Σελένα, Αγάπη, Ειρήνη ή οποια τέλος πάντων έχει από 4αρια και πάνω σε ένα κατάλογο με διεύθυνση, βάρδια (και προαιρετικά σύντομη περιγραφή). Ευχαριστώ.
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Δε χωρά βυζοαμφιβολία επ'αυτού φίλε. Της Σελενάτας είναι πιο μεγάλα και φυσικά.
Η αλήθεια είναι πως όταν την είδα ήμουν κάπως έτσι http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_041.gif[/img[/URL]], αλλά τα στήθια έχουν δεχθεί τσιμεντοενέσεις και αφού δεν είναι και τεράστια είπα α στα διάλα.
[/quote]
Τη Σελένα πηγα δυο φορές κ τη ρώτησα, κ μου πε ότι δεν είναι φυσικά..!
Άλλο που φαίνονται σαν φυσικά..! Τώρα γιατί να μου πει ψέματα..; Δεν υπήρχε λόγος..!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Της Ιουλιανού ή άλλη;
[/quote]
Λεει οτι ειναι μια ξανθια με μακρια μαλλια .Ιουλιανου δεν εχω παει για να ξερω ποια λες
------
Λέει νομίζω την Ρίτα απο εξηκιου , Λιοσίων κλπ παλιά, που είναι γενικά Ιουλιανου-- ΚΑΙ ως Σύλβια= η ίδια στο Λουκιανου 20 και Χαλκιδικής
Αυτην (BBW ) την πήρε φιλος προ 20μέρου και είναι παντα μελαχροινή-
Αρα λογικά ή ξανθια της Καλύμνου είναι άλλη (Έχει γούστο να είναι η... πολωνή Μαργαρίτα που δουλευε προ διετίας στη Συγγρου 144 και Τριγγέτα κλπ .... !) :o :o
[/quote]
Λεει οτι ειναι μια ξανθια με μακρια μαλλια .Ιουλιανου δεν εχω παει για να ξερω ποια λες
------
Λέει νομίζω την Ρίτα απο εξηκιου , Λιοσίων κλπ παλιά, που είναι γενικά Ιουλιανου-- ΚΑΙ ως Σύλβια= η ίδια στο Λουκιανου 20 και Χαλκιδικής
Αυτην (BBW ) την πήρε φιλος προ 20μέρου και είναι παντα μελαχροινή-
Αρα λογικά ή ξανθια της Καλύμνου είναι άλλη (Έχει γούστο να είναι η... πολωνή Μαργαρίτα που δουλευε προ διετίας στη Συγγρου 144 και Τριγγέτα κλπ .... !) :o :o
dr.proctor
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εννοείς Μάρνη 29;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Πήγα σήμερα με τη Βίκυ/πρώην Ρομίνα στο μασατζίδικο της Συγγρού 29.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και για να μη μου λένε μετά διάφοροι καλοθελητάδες διάφορα ζήτησα να δω το σουτιέν της. Το μεγεθός του ήταν 36G(!) και πάλι με δυσκολία συγκρατούσε τα πλούσια ελέη της.
...Είχα πει παλιότερα ότι είναι Νο6...Δικαιώνομαι...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
...Την έχει δοκιμάσει αυτή κανείς ρε??
mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
...Είχα πει παλιότερα ότι είναι Νο6...Δικαιώνομαι...
Τι ώρες δουλευει αυτη ρε παιδια? Κανα μετρο συγκρισης εχουμε? απο φατσα τι λεει?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Έχεις δίκιο, "φυσικοφέρνουν" ήθελα να γράψω, αλλά και πάλι δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι είναι σιλικόνη.Τη Σελένα πηγα δυο φορές κ τη ρώτησα, κ μου πε ότι δεν είναι φυσικά..!
Άλλο που φαίνονται σαν φυσικά..! Τώρα γιατί να μου πει ψέματα..; Δεν υπήρχε λόγος..!
Τώρα το επιβεβαίωσες. Είναι και ο σωματότυπός της -σχετικά λεπτή- που δε συνάδει με το μέγεθος.
Αδερφέ, την Αγάπη ξέχνα τη. Έχει κάνει μείωση-ανόρθωση εδώ και κάτι χρόνια. Παλιά κάτι έλεγε, αν και ήταν υπερβολικά πεσμεντέν.Αν θέλει κάποιος που τα ξέρει συγκεντρωτικά, ας γράψει για Σελένα, Αγάπη, Ειρήνη ή οποια τέλος πάντων έχει από 4αρια και πάνω σε ένα κατάλογο με διεύθυνση, βάρδια (και προαιρετικά σύντομη περιγραφή). Ευχαριστώ.
Η Ειρήνη έχει πάει σε μασατζίδικο έτσι δεν είναι; Άρα πούλο κι αυτή.
Οπότε ξεμείναμε με Σελένα; Είπαμε Φωκαίας 17 πάνω - απογεύματα. Δεν πα να χαθεί κι αυτή στο διάολο, ΘΕΛΩ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Εμείς ας βολευτούμε έτσι...ΔΕ ζουν αναμεσα μας.................
Συνημμένα
100 ευρω λέει για μια ώρα ομως το βυζι δε φαινεται στις φωτο ποσο μεγάλο ειναι......Την έχει δοκιμάσει αυτή κανείς ρε??
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Aυτή ζητάει 100 την ώρα; Δε θα'μαστε καλά μου φαίνεται...100 ευρω λέει για μια ώρα ομως το βυζι δε φαινεται στις φωτο ποσο μεγάλο ειναι...
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
100 πληρώνει για να την γαμήσεις εννοεί (και λίγα δίνει με το χάλι που έχει...). Με 200 ίσως να το σκεφτόμουν...Aυτή ζητάει 100 την ώρα; Δε θα'μαστε καλά μου φαίνεται...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
mastakounass
Μέλος