Vyziologikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κατηφόρησα εψές περί τις 15.50 στην οδό Τροφωνίου, όπου φέρεται να κατοικοεδρεύει η αγαπητή σε όλους μας Τζούλια, και -ω της φρίκης- δεν την βρήκα πουθενά ! Το ισόγειο του αρ. 11 ήταν κλειστό, ενώ στον 1ο όροφο ήταν μια άνευ μαστών. Στον αρ. 13, στον 1ο όροφο ήταν μια κοντοπίθαρη φιλιππινέζα και στο ισόγειο μια αδιάφορη ψηλή ξανθιά. Ρώτησα την αλλοδαπή τσατσά στο ισόγειο του αρ. 11 που και πότε δουλεύει η Τζούλια και μου απάντησε ότι δεν γνωρίζει καμία Τζούλια. Όταν επέμεινα, επισημαίνοντάς της μάλιστα το χαρακτηριστικό μέγεθος των βυζιών της, μου είπε ανερυθρίαστα : "Ποια λες, μια μεγάλη κυρία;;; Αυτή δεν δουλεύει σε κανένα από τα σπίτια της Τροφωνίου. Δεν ξέρω πού δουλεύει."
Μπορεί κάποιος γνώστης της υπόθεσης να ξεδιαλύνει τι συμβαίνει και να μας πει και μας;
Κανονικά σε ποιον αριθμό και όροφο δουλεύει η -εξαφανισμένη- Τζούλια;
Μήπως έπρεπε να τη ζητήσω ως Λάουρα;
Sorry για το μεγάλο quote... Μάλλον πήγες λίιιιιγο αργά... Μέχρι και το Σάββατο που μας πέρασε ήταν Τροφωνίου 11 κάτω από όσο μπορώ να θυμηθώ... Αλλά εγώ προσωπικά δεν την έχω πετύχει ποτέ μετά τις 15:00 με 15:30... Τηρεί το ωράριο με ευλάβεια ;)