Επισκέπτης
Αφήστε τις μαυρες και δωστε ανάλυση στη λευκή σαρκα .....εχουμε τιποτα μπαλόνια φρέσκα ?
την μαργαριτα την πολωνεζα την ψαχνω απο το καλοκαιρι...ξερουμε ωρες και μερες στην ιπποκρατους?......H Ειρήνη που αναφέρθηκε από άλλον εδώ και δυστυχώς δεν την εχω τσεκάρει ακόμα, έμαθα οτι δουλευει Βριλησσού 57 Τρίτη 17/10 5-11 και το Σάββατο πρωι ( 11-5 μαλλον ).
Επίσης έχω τσεκάρει αλλά προειδοποιώ ότι πρόκειται για σχετικά μεγάλη και χοντρή, οτι παίζουν, μεγάλα βυζιά της Ναταλί στη Βουλιαγμένης 68 τουλάχιστον κάθε Κυριακή βράδυ. Είναι η ίδια που δούλευε παλαιότερα στη Σεβαστείας και ίσως ακόμα σε μπουρδέλο στη Ρεμουνδου νομιζω ( στο πρωτο αριστερα, αριστερά )
Αυτή που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε είναι η Πολωνή Μαργαρίτα που επέστρεψε στα Κηφισού 30 , Ιπποκράτους 144 και Ισμήνης 2(Βουλιαγμένης 219). Αυτή είναι και καλή και νέα και πρόσωπο για αφίσες διαφημίσεων και είναι γενικά παχιά, αλλά με τρόπο που μου αρέσει.
¨Ασχετο αλλά καλό . Μαυράκι Σουζάνα καέθ Πέμπτη απογ στο Κωνσταντινουπόλεως 130. ¨οχι δεν έχει βυζάρες
Αντε λοιπον να δουμε και τι λεει η Ειρήνη . Αδερφια θα σας εχω report μεγάλο σε λιστα με excel για να εχετε μετά από μεγάλη επιδρομή.
kinkme αν υπάρχει τίποτα ακόμα σε αυτά τα μεγέθη να μου πεις. Σε βλεπω δυνατό στο check.
Παίδες η Ειρήνη στη Λεωνιδου τι ώρες παίζει????
Σε ποιό νούμερο είναι Λεωνιδου 3 ή 6????
Τίποτα εξτρα κάνει????
Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και λέω να πάω για μία κατάθεση το γρηγορότερο....
ειναι στο 6 και ειναι μετα τις 5-5.30 το απογευμα εκει. Το σαββατο κανει ρεπο απο οτι μου ειχε πει...
Οντως πολυ καλη επιλογη, νομιζω οτι θα μεινεις ευχαριστημενος
ΥΓ. Μιλαμε για extra-terrestrial βυζια με walking on clouds team spirit (Ξερεις εσυ)
φιλε duros την ειρηνη τυχαινει να την ξερω αρκετο καιρο...ειναι χωρισμενη και εχει ενα παιδι(θα μου πεις και τι με νοιαζει)..λοιπον...παλιοτερα ειχε ανοιξει μια τετοια κατασταση με τηλεφωνο για ραντεβου...αλλα απο οτι μου ειπε δεν γουσταρε καθολου ...ο λογος?...οι πελατες ζητουσαν πραγματα που δεν κανει παρα μονο με την σχεση της...πρωκτικο,ακαποτα,χυσιμο σε στομα,κ.α,κ.α,κ.α...οποτε μαλλον ατυχησες...βεβαια αν ξαναπας κανε μια ερωτηση δεν χανεις τιποτα....αυτα!Κατεθεσα στην Ειρηναρα αποψε. Οντως εντυπωσιακη παρουσια. Αν ληφθει υπ οψην το location και ο χωρος, την περιμενα χειροτερη.
Ωραια νταρντανα, καλοδιαθετη και ευγενικη, χαρηκε πολυ που της ειπα οτι ηρθα απ το σαιτ, οι βυζαρες της φανταστικες, αλλα ενω ειναι ευγενικη και χαμογελαστη, το σερβις ειναι λιγο ξεπετα. Δεν γδυθηκε, απλα εβγαλε τα καρπουζια εξω απ το σουτιεν, ασε που φορουσε κι ενα περιεργο φορεμα. Δεν με αποθαρρυνε να απολαυσω τα βυζια, αλλα δεν με πολυενθαρρυνε κιολας. Τσιμπουκακι μετριο, βιαστικο και μετα γαμησακι ιεραποστολικο, ετσι της αρεσει μου πε. Εχωσε τα χερακια της στ αρχιδια μου , κατι που ομολογουμενως το κανε καλα και με καυλωσε ιδιαιτερως.
Γενικα, η γκομενα εχει potential , αλλα πιστευω οτι το μετριο service εχει να κανει με το χωρο . Αυτη αμα μπορουσες να την παρεις στο σπιτι σου , για παραδειγμα, και σε μαθαινε και ηταν χαλαρη , θα μπορουσε να ειναι κορυφαια επιλογη . Δηλαδη αμα μπορουσα να την εχω στο σπιτι με κανα 100σταρικο θα ητανε σουπερ. Αμα μπορουσε κανεις να δωσει ινφο για το κατα ποσο γινεται αυτο.......
καλα το μαγαζι ειναι ετοιμοροπο....ειναι το μονο σκαλωμα που τρωω...ασε τα δωματια...ΓΑΜΗΣΕΤΑ,ευτηχως ειναι λιγο ποιο μακρια απο τα υπολοιπα και δεν εχει τοση κινηση....Thanks Kinky. Λογικο εκ μερους της. Η αληθεια ειναι οτι σα γκομενα μ αρεσε, αλλα ξενερωσα με το μερος, την τοποθεσια και την ολη ατμοσφαιρα εκει μεσα. Αν ξαναβρεθω απο κει μερια θα της κανω μια νυξη, για "συντηρητικο" μητινγκ εκτός μπουρδελου, και βλεπουμε.