Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (7 μέλη και 63 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αφήστε τις μαυρες και δωστε ανάλυση στη λευκή σαρκα .....εχουμε τιποτα μπαλόνια φρέσκα ?

Επισκέπτης
H Ειρήνη που αναφέρθηκε από άλλον εδώ και δυστυχώς δεν την εχω τσεκάρει ακόμα, έμαθα οτι δουλευει Βριλησσού 57  Τρίτη 17/10 5-11 και το Σάββατο πρωι ( 11-5 μαλλον ).

Επίσης έχω τσεκάρει αλλά προειδοποιώ ότι πρόκειται για σχετικά μεγάλη και χοντρή, οτι παίζουν, μεγάλα βυζιά της Ναταλί στη Βουλιαγμένης 68 τουλάχιστον κάθε Κυριακή βράδυ. Είναι η ίδια που δούλευε παλαιότερα στη Σεβαστείας και ίσως ακόμα σε μπουρδέλο στη Ρεμουνδου νομιζω ( στο πρωτο αριστερα, αριστερά )

Αυτή που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε είναι η Πολωνή Μαργαρίτα που επέστρεψε στα Κηφισού 30 , Ιπποκράτους 144 και Ισμήνης 2(Βουλιαγμένης 219). Αυτή είναι και καλή και νέα και πρόσωπο για αφίσες διαφημίσεων και είναι γενικά παχιά, αλλά με τρόπο που μου αρέσει.

¨Ασχετο αλλά καλό . Μαυράκι Σουζάνα καέθ Πέμπτη απογ στο Κωνσταντινουπόλεως 130. ¨οχι δεν έχει βυζάρες

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
H Ειρήνη που αναφέρθηκε από άλλον εδώ και δυστυχώς δεν την εχω τσεκάρει ακόμα, έμαθα οτι δουλευει Βριλησσού 57  Τρίτη 17/10 5-11 και το Σάββατο πρωι ( 11-5 μαλλον ).

Επίσης έχω τσεκάρει αλλά προειδοποιώ ότι πρόκειται για σχετικά μεγάλη και χοντρή, οτι παίζουν, μεγάλα βυζιά της Ναταλί στη Βουλιαγμένης 68 τουλάχιστον κάθε Κυριακή βράδυ. Είναι η ίδια που δούλευε παλαιότερα στη Σεβαστείας και ίσως ακόμα σε μπουρδέλο στη Ρεμουνδου νομιζω ( στο πρωτο αριστερα, αριστερά )

Αυτή που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε είναι η Πολωνή Μαργαρίτα που επέστρεψε στα Κηφισού 30 , Ιπποκράτους 144 και Ισμήνης 2(Βουλιαγμένης 219). Αυτή είναι και καλή και νέα και πρόσωπο για αφίσες διαφημίσεων και είναι γενικά παχιά, αλλά με τρόπο που μου αρέσει.

¨Ασχετο αλλά καλό . Μαυράκι Σουζάνα καέθ Πέμπτη απογ στο Κωνσταντινουπόλεως 130. ¨οχι δεν έχει βυζάρες
την μαργαριτα την πολωνεζα την ψαχνω απο το καλοκαιρι...ξερουμε ωρες και μερες στην ιπποκρατους?......

Επισκέπτης
kinkme σε βλεπω νέοπα και διαβασμένο αντε μπραβο παληκάρι μου ετσι πάντα τετοια καλά νέα να μας λες

Επισκέπτης
Συναγωνιστές των μεγάλων κυβικών υπάρχει τίποτα φρέσκο στην πιάτσα ή παλι οι ιδιες ειναι ?

Επισκέπτης
Update στο πααπάνω-προηγούμενο μήνυμά μου για Ειρήνη. 1. Είναι μελαχροινή φοράδα, ωραία φοράδα, γενικά ντρντάνα χωρίς να είναι ενοχλητικά παχιά κάπου. Φυσικές πλούσιες βυζάρες, πολύ καλή συμπεριφορά χαμόγελο, κέφι και συμμετοχή και μάλιστα στο τέλος απογευματινής βάρδιας!
2. Δουλεύει επίσης ( ίσως περισσότερο εκεί ) στη Θησέως 365 Καλλιθέα ( εκεί κάτω, κάτω ).

Kinky30, έχουμε παρόμοιο nickname και μαλλον παρόμοια γουστα. Έψαχνα κι εγω την Πολωνή Μαργαρίτα από το καλοκαίρι αλλά έβρισκα μόνη τη συμπατριώτισά της Βεταρίς-Σύλβια που τώρα μάλλον την έχουν χώσει στα μπουρδέλα χωρίς η ίδα να θέλει ( animal planet λέει είναι εκεί). Ωστόσο κάθε φορά που την πετύχαινα έτρωγε και ένα βίαιο τύπου animal planet, διοτι ειναι νταρντανα η γυναικα και τα σηκώνει, δε φοβάσαι μη σου σπάσει η γκόμενα την ώρα που τη γαμάς όπως η Ντορίν, που αντι να σε πορωσει σου φωναζει οτι ποναει και οτι δεν ειναι αλογο. Ωστόσο για ωρες και Studio μαλλον θα πρεπει να τηλ στα studio ή στην ιδια αν το εχεις ( εγω οχι...ακομα). Αν εχει κανεις το τηλ Ιπποκρατους 144 ας το στειλει με pm, διοτι λειπει απο τη συλλογη μου.

Επισκέπτης
Αντε λοιπον να δουμε και τι λεει η Ειρήνη . Αδερφια θα σας εχω report μεγάλο σε λιστα με excel για να εχετε μετά από μεγάλη επιδρομή.
kinkme αν υπάρχει τίποτα ακόμα σε αυτά τα μεγέθη να μου πεις. Σε βλεπω δυνατό στο check.

OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.961
Πόντοι
201
Αντε λοιπον να δουμε και τι λεει η Ειρήνη . Αδερφια θα σας εχω report μεγάλο σε λιστα με excel για να εχετε μετά από μεγάλη επιδρομή.
kinkme αν υπάρχει τίποτα ακόμα σε αυτά τα μεγέθη να μου πεις. Σε βλεπω δυνατό στο check.

Περιμένουμε με .... λαχτάρα.... πάντως κάτι νέο στην αγορά δεν έχει φανεί...
We Want  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
tips : η ναταλι ( δουλευει εκτος απο Βουλ 68 μαλλον και στο Ρεμουνδου, το πρωτο απο τα δυο αριστερα, το ισογειο) δεχεται πολυ δυνατο γαμησι. προσοχη ομως, σε ενα τετοιο δυνατο μου εσπασε το προφυλακτικο( ευτυχως, οπως κανω παντα με πουτανες φορουσα 2). νομιζω οτι δεν εφατιγε μονο οτι τη γαμουσα δυνατα αλλα και οτι.... ηταν πολυ στενη. Χαχαχα, πλακα κανω φυσικα. Μαλλον εφταιγε οτι εκεινη τη μερα ειχε πασαλειψει το σωμα της με μια κρεμα και μαλλον πηγε λιγη στο προφυλακτικο. Οι ηλιθιες( ή οι κακόμοιρες ), αν και επαγγελματιες δεν ξέρουν οτι κρεμες σώματοςς ή λιπαντικές  που περιεχουν συστατικα με βαση υποπροϊοντα  πετρελαιου ( π.χ. η βαζελινη ή τα massage oil) καταστρεφουν-λιώνουν τα προφυλακτικά. προσοχη λοιπον και προτεινω 2 προφ ( η Ναταλι προτιμα ο πελατης να φορα το δικο του μπροστα της, μη με ρωτησετε γιατι, αλλα στραβωνει διαφορετικα). και ειδικα οσοι παιρνετε προγραμματα μασαζ προσεχετε να μη σας πασαλειφουν οι άσχετες με τετοια λαδια, διοτι αρκει να παει ελαχιστο στο προφυλακτικο. Και βεβαια οσοι παιρνετε αυταρχικα, ε παρτε και μια κρεμουλα δικη σας (ΚΥ), μη δεχεστε να σας βαζουν στον κωλο σας χρησιμοποιημενες κρεμες που τις αλοιφουν με τις βρωμοδακτυλαρες τους στα προφυλακτικα τους.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
288
Πόντοι
21
καλημέρα...επειδή την Ναταλί πρώτη φορά την ακούω...
μπορεί κάποιος να κάνει μια περιγραφή της και που θα δουλεύει σήμερα γιατί έχω μπερδευτεί?
Βουλιαγμένης η Ρεμούνδου?

οποιος γνωρίζει.....

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
λογικα και στα δυο...οι βαρδιες ομως ειναι μπερδεμενες οχι μονο στην ναταλι αλλα σε ολες....οποτε με λιγη τυχη ολα γινονται....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.485
Πόντοι
506
Παλικάρια, καλησπέρα. Είμαι fan των βυζαρούδων, αλλά η ουσία είναι να μπορείς να τις χύσεις στο επίμαχο σημείο! Αυτό σημαίνει-κατ' έμέ-Απόλαυση! Αν κάποιος ξέρει καμιά που να τα παίρνει ας μιλήσει (εκτός από την Αγάπη-Αγκύρας και την Αθηνά-Ιουλιανού 71). ʼντε περιμένω... μιλάμε για τώρα (Οκτώβρη 2006 και όχι παλιές ιστορίες)... Περιμένω...

OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.961
Πόντοι
201
Παίδες η  Ειρήνη  :boobies: στη  Λεωνιδου  τι ώρες παίζει????
Σε ποιό νούμερο είναι Λεωνιδου 3 ή 6????
Τίποτα εξτρα κάνει????

Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και λέω να πάω για μία κατάθεση το γρηγορότερο....
:dancing:

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0
Παίδες η  Ειρήνη  :boobies: στη  Λεωνιδου  τι ώρες παίζει????
Σε ποιό νούμερο είναι Λεωνιδου 3 ή 6????
Τίποτα εξτρα κάνει????

Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και λέω να πάω για μία κατάθεση το γρηγορότερο....

ειναι στο 6 και ειναι μετα τις 5-5.30 το απογευμα εκει. Το σαββατο κανει ρεπο απο οτι μου ειχε πει...

Οντως πολυ καλη επιλογη, νομιζω οτι θα μεινεις ευχαριστημενος

ΥΓ. Μιλαμε για extra-terrestrial βυζια με walking on clouds team spirit (Ξερεις εσυ)

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Κατεθεσα στην Ειρηναρα αποψε. Οντως εντυπωσιακη παρουσια. Αν ληφθει υπ οψην το location και ο χωρος, την περιμενα χειροτερη.
Ωραια νταρντανα, καλοδιαθετη και ευγενικη, χαρηκε πολυ που της ειπα οτι ηρθα απ το σαιτ, οι βυζαρες της φανταστικες, αλλα ενω ειναι ευγενικη και χαμογελαστη, το σερβις ειναι λιγο ξεπετα. Δεν γδυθηκε, απλα εβγαλε τα καρπουζια εξω απ το σουτιεν, ασε που φορουσε κι ενα περιεργο φορεμα. Δεν με αποθαρρυνε να απολαυσω τα βυζια, αλλα δεν με πολυενθαρρυνε κιολας. Τσιμπουκακι μετριο, βιαστικο και μετα γαμησακι ιεραποστολικο, ετσι της αρεσει μου πε. Εχωσε τα χερακια της στ αρχιδια μου , κατι που ομολογουμενως το κανε καλα και με καυλωσε ιδιαιτερως.
Γενικα, η γκομενα εχει potential , αλλα πιστευω οτι το μετριο service εχει να κανει με το χωρο . Αυτη αμα μπορουσες να την παρεις στο σπιτι σου , για παραδειγμα, και σε μαθαινε και ηταν χαλαρη , θα μπορουσε να ειναι κορυφαια επιλογη . Δηλαδη αμα μπορουσα να την εχω στο σπιτι με κανα 100σταρικο θα ητανε σουπερ. Αμα μπορουσε κανεις να δωσει ινφο για το κατα ποσο γινεται αυτο.......

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
ειναι στο 6 και ειναι μετα τις 5-5.30 το απογευμα εκει. Το σαββατο κανει ρεπο απο οτι μου ειχε πει...

Οντως πολυ καλη επιλογη, νομιζω οτι θα μεινεις ευχαριστημενος

ΥΓ. Μιλαμε για extra-terrestrial βυζια με walking on clouds team spirit (Ξερεις εσυ)

Ωπα!!! Σιγα να μην ειναι και divine τα βυζια!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
Κατεθεσα στην Ειρηναρα αποψε. Οντως εντυπωσιακη παρουσια. Αν ληφθει υπ οψην το location και ο χωρος, την περιμενα χειροτερη.
Ωραια νταρντανα, καλοδιαθετη και ευγενικη, χαρηκε πολυ που της ειπα οτι ηρθα απ το σαιτ, οι βυζαρες της φανταστικες, αλλα ενω ειναι ευγενικη και χαμογελαστη, το σερβις ειναι λιγο ξεπετα. Δεν γδυθηκε, απλα εβγαλε τα καρπουζια εξω απ το σουτιεν, ασε που φορουσε κι ενα περιεργο φορεμα. Δεν με αποθαρρυνε να απολαυσω τα βυζια, αλλα δεν με πολυενθαρρυνε κιολας. Τσιμπουκακι μετριο, βιαστικο και μετα γαμησακι ιεραποστολικο, ετσι της αρεσει μου πε. Εχωσε τα χερακια της στ αρχιδια μου , κατι που ομολογουμενως το κανε καλα και με καυλωσε ιδιαιτερως.
Γενικα, η γκομενα εχει potential , αλλα πιστευω οτι το μετριο service εχει να κανει με το χωρο . Αυτη αμα μπορουσες να την παρεις στο σπιτι σου , για παραδειγμα, και σε μαθαινε και ηταν χαλαρη , θα μπορουσε να ειναι κορυφαια επιλογη . Δηλαδη αμα μπορουσα να την εχω στο σπιτι με κανα 100σταρικο θα ητανε σουπερ. Αμα μπορουσε κανεις να δωσει ινφο για το κατα ποσο γινεται αυτο.......
φιλε duros την ειρηνη τυχαινει να την ξερω αρκετο καιρο...ειναι χωρισμενη και εχει ενα παιδι(θα μου πεις και τι με νοιαζει)..λοιπον...παλιοτερα ειχε ανοιξει μια τετοια κατασταση με τηλεφωνο για ραντεβου...αλλα απο οτι μου ειπε δεν γουσταρε καθολου ...ο λογος?...οι πελατες ζητουσαν πραγματα που δεν κανει παρα μονο με την σχεση της...πρωκτικο,ακαποτα,χυσιμο σε στομα,κ.α,κ.α,κ.α...οποτε μαλλον ατυχησες...βεβαια αν ξαναπας κανε μια ερωτηση δεν χανεις τιποτα....αυτα!

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Thanks Kinky. Λογικο εκ μερους της. Η αληθεια ειναι οτι σα γκομενα μ αρεσε, αλλα ξενερωσα με το μερος, την τοποθεσια και την ολη ατμοσφαιρα εκει μεσα. Αν ξαναβρεθω απο κει μερια θα της κανω μια νυξη, για "συντηρητικο" μητινγκ εκτός μπουρδελου, και βλεπουμε.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
Thanks Kinky. Λογικο εκ μερους της. Η αληθεια ειναι οτι σα γκομενα μ αρεσε, αλλα ξενερωσα με το μερος, την τοποθεσια και την ολη ατμοσφαιρα εκει μεσα. Αν ξαναβρεθω απο κει μερια θα της κανω μια νυξη, για "συντηρητικο" μητινγκ εκτός μπουρδελου, και βλεπουμε.
καλα το μαγαζι ειναι ετοιμοροπο....ειναι το μονο σκαλωμα που τρωω...ασε τα δωματια...ΓΑΜΗΣΕΤΑ,ευτηχως ειναι λιγο ποιο μακρια απο τα υπολοιπα και δεν εχει τοση κινηση....

OP
OP
BoobLover

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.961
Πόντοι
201
Φίλοι συναγωνιστές.... μία ερώτηση super sos όπως λέμε......
Ποιά βυζοπούλα έχει τα μεγαλύτερα    :boobies: ??
Δώστε τα φώτα σας!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom