Παντως ρε παιδια, τα ιστορικοτερα , μεγαλυτερα , ωραιοτερα, καλυτερα, απολαυστικοτερα, εντυπωσιακοτερα βυζια στη νεοτερη νεοελληνικη μπουρδελοιστορια, τα ειχε μακραν- το εννοω ΜΑΚΡΑΝ - η περιφημη Κατερινα στην οδο Ρεμουνδου. Οπως πηγαινεις το πρωτο ρδελο που βρισκεις αριστερα. (Εχει 2 αριστερα κι ενα δεξια). Η Κατερινα λοιπον δουλευε μεχρι πριν 6-7 χρονια. Σημερα πρεπει να ναι 50-55αρα. Ψηλη , μελαχρινη , νταρντανα, γυναικαρα. Παρεπεμπε λιγο σε τσιγγανικο λουκ. Το ισπανικο τσιγγανικο, οχι το γυφτοελληνικο. Μου ειχε πει οτι ηταν ιδιοκτητρια του σπιτιου. Πιθανοτατα να ναι ακομα. Εβγαινε παντα απ το δωματιακι της τσατσας μ ενα πλατυ χαμογελο, με ανεση και αυτοπεποιθηση. Εμενα εδειχνε να με συμπαθει. Στο δωματιο , αφου ειχαμε γνωριστει μετα απο καποιες φορες, μ εβαζε στην αρχη να της κανω μασσαζ. Ξεκινουσα απ την πλατη και συνεχιζα παντου. Καποια στιγμη μου πε οτι εχει πια μεγαλωσει και κουραστει, οτι θα κανε για ενα διαστημα κανα δυο πρωινα τη βδομαδα και σιγα σιγα θα το κοβε. Καποια στιγμη οντως το κοψε. Μεχρι προτεινος περνουσα που και που απ το μαγαζι ρωτωντας τις τσατσαδες αν ξαναπαιζει. Negative παντα δυστυχως. Α ρε παιδια δεν μπορειτε να διανοηθειτε για τι βυζι μιλαμε. Κινκυ αμα την εβλεπες θα παθαινες πολυ μεγαλο κακο. Κριμα που το κοψε ρε γαμωτο. Πολυ κριμα. Η κακομοιρα παραπονιοτανε οτι ειχε πολλα προβληματα με την πλατη της λογω του βαρους των βυζιων. Γι αυτο μου ζητουσε-και απολαμβανε- τοσο πολυ το μασσαζ στην πλατη. Περιττο να σας πω οτι πηγαινα παντοτε εχοντας τραβηξει μαλακια πριν , καθοτι αν δεν ειχα βαρεσει , με το που την ακουμπουσα , μου φευγανε. Ας ειναι καλα η γυναικα, οπου και ναι. Κι αυτη και τα βυζια της.
Ειμαι περιεργος αν τη θυμαται καποιος συναγωνιστης. Παντως δεν εχει τυχει να δω καποια ανφορα εδω μεσα