Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 184 άτομα (10 μέλη και 174 επισκέπτες)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Deicidious έχω την ίδια απορία με τον kinky. Για πες μας για Σοφία. Trans είναι (γιατί νομίζω ότι στα μαγαζιά της Μηθύμνης έχεις τέτοιες) ή κανονική;
Α και για Κατερίνα Παιωνίου  47 αν είναι δυνατόν καμιά πληροφορία.
Τις άλλες τις έχω δοκιμάσει όλες και ρίχνω δαγκωτό Λάουρα!

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Παιδιά, άποψή μου είναι ότι πρόκειται για τρανς. Αλλά και πάλι έχει... ΚΩΛΑΡΑ, ειδικά για την ηλικία της (45). Μπερδεμένος....

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Οκ , αν δε σου είναι κόπος δώσε και καμιά πληροφορία παραπάνω για Κατερίνα Παιωνίου 47

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστές  η κατερίνα -παιωνίου 47 είναι πρωινή βάρδια;... :helpplea:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Δεν έχω πάει μ' αυτήν. Το αντίθετο, μάλιστα, πληροφορίες ζητούσα! :cheesy:

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συναθλητές μου η Κατερίνα έχω την εντύπωση ότι είναι πολλές ώρες τη μέρα.Το σίγουρο είναι ότι είναι πολλά χρόνια στο Παιωνίου 47.Εγώ γουστάρω πρώτα απ'όλα γιατί είναι χοντρή και βυζαρού και δεύτερο γιατί δεν είναι η γυναίκα-φωτομοντέλο.Σαν μια απλή καθημερινή γυναίκα που θα συναντήσεις στο δρόμο μοιάζει.Το ξαναλέω όμως εξαρτάται από το τι ψάχνει ο καθένας μας σε μπουρδελάκιον

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
Παιδιά, άποψή μου είναι ότι πρόκειται για τρανς. Αλλά και πάλι έχει... ΚΩΛΑΡΑ, ειδικά για την ηλικία της (45). Μπερδεμένος....
πω πω τραβελος ε?...ψιλοξενερωσα...γιατι αν ειναι για τραβελο εχω καλυτερη προταση.... ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
πω πω τραβελος ε?...ψιλοξενερωσα...γιατι αν ειναι για τραβελο εχω καλυτερη προταση.... ;)

ποια.....?
ποια.....?
ποια.....?
ελα βρε, πες μας ποια λες......!!!!
μας εσκασες.....  :dancing: :dancing:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
....φυλης 99,καρμεν.....και λουκα νικα,γιωτα....αυτα φιλε,κολλητε,συναδελφε,και συναγωνιστη........ :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Ρε kinky τι εγινε πάλι .Πολύ νέκρα έπεσε και κανεις δεν λεει αν ειδε τιποτα καινουργιο στην πιάτσα , αν παιζει τίποτα ..νεκρα παναθεμα με και ειμαστε και πολυ οι fan που ψάχνουμε.Για ενεργοποιησε τα μεγάαααλα μέσα .

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
Ρε kinky τι εγινε πάλι .Πολύ νέκρα έπεσε και κανεις δεν λεει αν ειδε τιποτα καινουργιο στην πιάτσα , αν παιζει τίποτα ..νεκρα παναθεμα με και ειμαστε και πολυ οι fan που ψάχνουμε.Για ενεργοποιησε τα μεγάαααλα μέσα .
φιλε μου τι να σου πω...εγω ,μιλαω παντα προσωπικα, εχω αραιωσει πολυ ,για να μην σου πω τελειως,απο στουντιο,μπουρδελα....και αυτο γιατι χωθηκα στα μασατζιδικα που να σου πω την αληθεια οπου εχω παει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΥΖΑΡΟΥ,εχω πετυχει....οταν λεω ομως βυζαρου εννοω βυζαρου...σαν το avatar σου η το δικο μου....αντιθετα με τα στουντιο η τα μπουρδελα,η εξελιξη ειναι φθινουσα,και μαλιστα σε βαθμο που δεν παει ποιο κατω....μονο η ειρηνη στην λεωνιδιου εχει μεινει...γαματα....

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Γειά σας μάγκες!Είμαι νέοπας στο site και βασικά ψάχνομαι ακόμα οπότε συγχωρήστε με αν κάνω καμία λαλακία!
Είμαι 23, μένω Αγαμήτου & Απάρτου γωνία (ευτυχώς όχι εντελώς γωνία) και εμφανισιακά μοιάζω με τον Κατέλη στην Αννίτα.Επειδή είμαι πραγματικά άρρωστος με τα τεράστια βυζομπαλόνια και επειδή περισσότερο με μπερδέψατε με όσα γράφετε για τις βυζαρούδες στα Αθηναικά μπουρδέλα παρά με διαφωτίσατε, μπορεί κάποιος παλιός και γνώστης να μου πει υπεύθυνα πού θα βρω κοπέλα 20-50 χρονών, ανεξαρτήτου βάρους ή εμφάνισης (εντάξει δε λέμε και καμία σαν την Ελεάνα Τρυφίδου του STAR) που να έχει αφύσικα μεγάλο στήθος;Κάτι μεταξύ Yulia Nova, Nadine Jansen και Milena Velba.Βοηθήστε ένα βυζολάγνο!ʼσχετο, έχει πετύχει κανείς ποτέ καμία μαύρη βυζαρού στη Βαρβάκειο;Τι στο διάολο;Ολόκληρη Αθήνα, δε μπορεί να βρεθεί μια βυζαρού να παίξουμε;
:helpplea:  :helpplea:  :helpplea:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
παρακαλειται ο αντισθενης να κανει τα στραβα ματια και κατ' εξαιρεση να διατηρησει ανεπαφο το παρθενικο μηνυμα-μνημειο του νεοπα piderof- σε περιπτωση που δεν καταφερει να το μετατρεψει!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Όπως είδες φίλε μου για να μη χαθεί το μήνυμα-μνημείο το μετέτρεψα μόνος μου!Η ελληνική γραμματεία μου χρωστά πολλά!Και για να μην πάει τσάμπα το γεγονός ότι κουλάθηκα να γράφω τόση ώρα μπορεί κάποιος να απαντήσει επί του θέματος;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Όπως είδες φίλε μου για να μη χαθεί το μήνυμα-μνημείο το μετέτρεψα μόνος μου!Η ελληνική γραμματεία μου χρωστά πολλά!Και για να μην πάει τσάμπα το γεγονός ότι κουλάθηκα να γράφω τόση ώρα μπορεί κάποιος να απαντήσει επί του θέματος;
φιλε στο 71 της φυλης ,στο πανω ηταν μεχρι 10 μερες πριν αυτη η ουγγαρεζα που ηταν και στο 134.Ζυγιζει καμμια κατοστη κιλα αυτη και τα βυζια της!!!

Επισκέπτης
piderof αν δεν μιλήσουν οι μέντορες των βυζιών γι αυτό το μεγεθος σε βλέπω για Μόναχο.Μάζεψε χρήμα και θα σε στειλω αμεσα σε μεγεθος Nadine Jansen (εισαι και ψιλοψαγμένος) και πάνω kayla Kleevage , Minka, Maxi Mounds, αλλά μόνο εξω εδω  τίποτα .Η μεγαλυτερη που εχει ερθει ήταν η Crystal Storm στην παραλία στο Diamonds τοτε και πεσαμε ολοι... ή κάνω λάθος ?
Kinky ερχομαιαιαιαιαιαι 8 και σημεραααα

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
έχει πετύχει κανείς ποτέ καμία μαύρη βυζαρού στη Βαρβάκειο;Τι στο διάολο;Ολόκληρη Αθήνα, δε μπορεί να βρεθεί μια βυζαρού να παίξουμε;
:helpplea:  :helpplea:  :helpplea:

αδελφέ

Εγω εχω πετυχει μια ΑΚΡΩΣ ενδειαφερουσα βυζαρου μαυρούλα στο ξενοδοχειον Βασιλικό και την τιμησα δεόντως ...

Αναφέρομαι σε DD μέγεθος ,

Τελευταίο πέρασμα ( οχι για ψωνια ) προ εβδομάδος 11 μμ και ηταν εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom